Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

simona, la multi ani pentru robert.sa fiti sanatosi cu totii.dar de ce vindeti masina?nu mai luati alta?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Sanzi trebuie sa pun ceva poze....mai trebuie sa gasesc si timp. promit, zilele astea! voi cum sunteti? ce fac musafirii? ii lasi la computer?
Camelia Alexandra e o scumpa. nu ai intrebat care ar fi sotul?
Cornelia ce faci draga mea? la ce gradi merge Stefan? ne e doar de voi!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari si sanatosi.
Bine a-ti venit pe lume noilor nascuti.

Si eu sant de parerea Taniei ca nu merg sandalele cu poseta. Nu ma scuz ca-ti spun asta ca doar de asta ne-ai cerut parerea. Sandalele sant aramii, deci de nuantza mai inchisa , si poseta deschisa.Mai imbracate odata si puneti si sandalele si poseta si o sa vezi si singura.

Tania, vrei intalniri?

Mergi la inceput

multumesc fetelor.nu ma supar.problema e acum ca ar trebui sa renunt la sandale ca buchetul e galben si aramiu nu-l pot face.sandalele le-am gasit foarte greu, posete mai gasesc ca sa le asoretez la sandale dar nu se mai asorteaza dupa aia cu buchetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!sarbatoritului,tot ce-si doreste el(cand va creste)

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mie mi se pare ca merg sandalele cu poseta. si asa cum a mai spus cineva, rochia este f. lunga ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by nastasie

simona, la multi ani pentru robert.sa fiti sanatosi cu totii.dar de ce vindeti masina?nu mai luati alta?

plecam definitiv din Olanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua!
Hei, ce de noutati...se misca lumea care-ncotro...bravo voua, curajosilor, sa va fie de bine!

Noi suntem bine, doar ca...de trei zile Sofi plange dimineata ca nu vrea la gradinita...nu stiu ce are, ca i-a placut 2 saptamani, cand toti ceilalti urlau la inceput ea nu avea nicio pb, acum s-au potolit ceilalti si urla ea...nu stiu ce sa cred, nu spune ca ar bate-o sau certa cineva, bine, oricum ea nu povesteste mare lucru de acolo...cred doar ca ar vrea sa stea cu noi, nu la gradinita...

Nastasie, daca vrei poseta aramie de seara, am eu...e cu paiete si zic eu ca s-ar potrivi cu pantofii...iti trimit Pm cu nr de tel daca vrei.

Pup all. have a nice day.

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare la toata lumea ,pupicei pentru toata lumea si LA MULTI ANI pentru sarbatoriti!

Daniela 76 ,refacere rapida si sa va traiasca comoara!

Noi crestem mari ,suntem voinici( 5.200 kg) ,sanatosi ,se pare cu un inceput de sfarsit de colici ( ce exprimare nu!!) ,cu un program deja bine stabilit ....mancam cam la 3,5 -4 ore ,si ne plimbam mult pe afara ,profitam de timp.

Eu mi-am mai revenit cu odihna ,sunt mai bine !

Pupicei

Alina ,mami de LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

plecati din olanda?unde?in romania?

Mergi la inceput