Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

nu, California.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
bine ca se repara' forumul...mare dependenta!
Alina sunteti niste maricei si niste draguti! succes sa scapati cat mai repede de colici!
Adriana nu stiu de ce iti faci atatea probleme cu buchetul + sandalele + poseta identice. nu trebuie sa fie toate aceeasi nuanta ci doar sa se asorteze intre ele. asta e parerea mea. (mai nou nici macar poseta cu pantofii nu se mai asorteaza ....)
Mada imi pare rau ca Sofi plange dimineata....sper sa treaca rapid!
eu sunt mandra de piticul meu, a pictat ieri cel mai frumos din grupa si a luat a 5-a bulina rosie . bineinteles ca am pozat opera de arta (mama nebuna )
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, oricum asa voi ramane.acum ajutati-ma cu un alt sfat:finii au pus starea civila la ora 4.la noi vin musafirii pe la 13.30 ca sa fim la mireasa un jur de 14.30.acum nu pot sa imbrac rochia verde la 13.30 ziua.ma gandeam sa pun rochita neagra din album "nunta"http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/nunta/?action=view¤t=IMG_5468.jpg.ei imediat dupa starea civila vor pe faleza sa faca poze insa eu nu vreau sa apar in poze cu aceasta rochie ca pana la urma pozele raman, iar sotul si-a luat costum negru cu camasa verde tocmai ca sa aparem in poze.asta inseamna ca imediat dupa starea civila sa ne schimbam.ce ziceti?sa pun rochita neagra la starea civila si apoi imediat sa ma schimb?ca dimineata ma duc la coafat si machiat si ma pot face eventual cu un verde la ochi pt cealalalta rochita(cea verde) ca merge si la cea neagra.as putea sa ma schimb inainte de restaurant dar nu vreau ca in poze sa fiu cu cea neagra.v-am ametit, nu?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata.
Ma bucur sincer ca putem fi din nou pe forum.
Multumesc din tot sufletul pt gestul fff frumos pe care l-ati facut pt Dodo(Bogdan) si pt mine in saptamana patimilor.
Adinutza(nasa) multumim pt calculator si nu numai.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Aaaa, abia acum mi-am dat seama despre cine este vorba! bine ai venit in lumea noastra virtuala, gabi! mai da-ne si noua vesti/povesti despre bogdanel. multa sanatate va dorim!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe Gabi ce surpriza!
Adinutza esti o comoara, super ca acum Gabi poate vorbi cu noi
datorita tie.
http://good-times.webshots.com/photo/2066336030088100014wbemAj poza cu opera de arta de ieri de la gradinita
Adriana daca vrei pune-ti orchia neagra la starea civila, e ok. cea verde nu e de zi. machiaj....mai bine bej cu ceva auriu. verde....e prea mult dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Super opera de arta.-Roxana
Bogdanel rupe cateva cuvitele pocite de care sunt mandra foc:
dandi=gabi,atul=arthur,ain=marin,dio=desene animate...
mai spune si cuvintele corecte:adi,dane,adio,nana...
Acum asteptam sa ne treaca raceala sa mergem la noua gradi unde am fost primiti.tuturor

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)

Mergi la inceput

saru mana, roxa.super opera.lasa ca maine pun si eu cu cea a lui razvan dar a noastra e cu hartie creponata lipita pe una alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, va rog recomandati-mi o vopsea sau nuantator care sa prinda bine pe par, pt ca eu m-am decolorat in vara si in august-sept am pus vopsea l'Oreal preference, nuanta Havane, dar s-a dus intr-o luna...stitit cumva ce marca de vopsea ar prinde bine pe blond? eu as vrea o nuanta de castaniu sau tabac. merci

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

madalina, eu ma fac de vreo juma de an cu garnier(cutia rosie) nuanta castaniu sau saten deschis frappe.mie imi place.dar nu stiu cum prinde pe parul tau.eu de fel sunt castanie.eu sunt multumita.

Mergi la inceput