Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Problema este ca eu m-am decolorat in vara si pe parul acela mi se duce imediat culoarea, de aceea as avea nevoie de o vopsea cu pigment bun, stabil....oricum, incerc pana imi prinde ceva, la distanta in timp, ca nu imi place deloc blondul asta...

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

te-0ai decolorat cu pudra?sau de la soare?ca nici eu vara nu ma vopsesc ca se decoloreaza.eu am avut si suvite si sunt la a 3 a vopsire cu garnier nuanta asta si de data asta am stat mai mult si a prins uniform.nu tine nici asta foarte mult dar eu sunt multumita.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
ce faceti dragelor azi?
eu sunt nitel nelamurita, pentru ca la coprocultura Patrick a rezultat cu o salmonella....asimptomatica. asa ca azi am repetat-o. si maine mai duc o proba la alt laborator. daca iesei vreo amestecatura am jurat de dimineata ca imi deschid laborator de analize
Mada de ce ai fost nemultumita de l'Oreal, ca s-a dus intr-o luna? sau cum? sa stii ca inchis pe deschis prinde tare greu, mai ales daca decolorarea a fost mai agresiva. as zice sa mergi totusi la un coafor sa te vopseasca cu o vopsea profesionala, e mai "puternica". succes.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Da, Roxa, se pare ca asta e pb, trebuie sa ajung la coafor, ca acasa vad ca nu imi iese bine...adica la inceput culoarea este ok dar dupa 3 spalari sunt iar blonda...asa ca voi merge la coafor sa imi iasa ceva mai inchis, un cafeniu sau ciocolatiu.
Adriana, decolorarea a fost cu l'Oreal eclaire claire, ceva bun, zic eu, dar probabil agresiva, ca orice decolorare.
Roxa, tinem pumnii sa nu fie salmonela!
Azi de dimineata o prietena m-a anuntat ca pe mess-ul meu am nume Adriana! stiti cum se poate asa ceva? ca mie nu imi apare nicaieri in profil un astfel de nume? poate fi un virus?

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

mada, atunci e cel mai bine la coafor.sa ne zici cum iese.eu nu m-am facut niciodata asa ca astept sa vad la tine si poate ma reped si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pupici.
adriana - distractie placuta maine (parca maine e nunta?!) super sexy nasho!
mada - blondele sunt la mare apreciere [:P]
roxana sa tin pumnii sa iasa analizele sau sa iti faci laborator?
pupici si fetelor din umbra.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

jo, pe 13 am nunta.mai am o saptamana.merci mult oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, nasol cu samonella!!! Sper sa fie o eroare a laboratorului!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello...ce liniste pe aici...
Roxana, cum e posibil, cum adica o forma latenta? Ori este ori nu este....si e ffff periculos daca ar fii si s-ar manifesta deja....la c....t cu laboratoarele proaste din oras!!!!
Ca un cunoscator in ale aparatelor medicale: va recomand Laboratorul NPA-de pe Tepes Voda(pe langa Complexul Millenium), Medical Analysis de pe General Manu, Synevo(pol 2) si Iriadi(centru)...cam atat. personal am asistat la calibrarea aparatelor si la receptia reactivilor corespunzatori.

de vro-saptamana Bianca a inceput sa-l pronunte clar si raspicat pe Rrr. Eram debusolata de ce nu-l pronunta corect, tinand cont ca Andreea de la varsta de 2,5 ani il pronunta deja.Acum ...urrrrrra!!
Apoi ca sa revin la promisiunea care i-am facut-o Alinei, tb sa va povestesc ceva tare: Acum vreo 2-3 saptamani au venit sa-si lichideze toate cele , niste vecini care oricum locuiesc de ani buni in Italia.Baietelul lor a fost 2 ani in clasa cu Anduta si s-au inteles f bine.Si acum corespondeaza. Cand l-a revazut Bianca a ramas cu gura cascata ...la propriu zgaindu-se grozav la George...hihihi. Dupa care fff serioasa l-a declarat...PRINTUL EI!!!!Adica al ei, Bibi. Ne-am amuzat teribil pt ca ea de cand a constientiozat ca, copii sunt fetite si baieti a declarat ca <baietii nu-i plac>. Cand a placat George intr-un final i-a declarat ca-l iubeste: fetelor prima iubire a lui bibi este un baietel cu aproape 8 ani mai mare si...aproape italian....stie sa se orienteze....hihi. Si penttru ca este consecventa in sentimente...ieri cand a venit baiatul bonei(18 ani) si o dragalea a intrebat-o daca vrea sa fie printul ei, si Bianca serioasa i-a raspuns ca si-a ales deja printul, ca este George din Italia.....am crezut ca a uitat, dar ba.....
Un we placut!!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Am scris o multime si am "dilit" mesajul din gresala.
roxana sper sa fie doar o "oroare" din partea celui ce a analizat proba de kk. micului Picasso.
Tania bine ca macar sti cine este printul Biancai , eu inca nu am aflat cine este sotzul Alexandrei , dar astept, poate o sa ne spuna .
Miercuri si joi am luat-o pe Alex sa doarma acasa la pranz, ieri am lasat-o la gradi pentru somn, ce credeti ca a facut? Nu a vrut sa se schimbe, ca, o sa vina mami s-o ia sa doarma acasa . Cand am intrebat-o de ce a facut asa, mi-a raspuns: "da' de ce m-ai luat sa dorm acasa trei zile?"
Am uitat sa va spun ca de doua saptamani vorbim corect, nu mai facem "tata" in loc de "caca" - il spune "toret" (corect) si pe "G", "daina" acum este "gaina". Eu cred ca "sotzul" ei a ajutat-o foarte mult in aceasta privinta
Despre Teodora ce sa va spun? Are 5500 kg, 59 cm, gangureste la greu, face "ploicica", ne urmareste cu privirea, ne recunoaste, ce mai ca un copil normal la varsta ei (2 luni). Maine o botezam, si sper sa avem vreme frumoasa, daca nu, macar fara ploaie.
We placut si numai bine!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput