Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

of la noi e alta problema:
"gula matii" (gura matii) unde o fi auzit?
si la scuipat pe tasu' [:-(((]
se razvrateste de atata stat acasa....
sper sa dea astia drumul odata la cresa ca mi se prosteste copilul acasa.
adriana - at distractie placuta pe 13.
pupam

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Camelia sa va traiasca scumpetea mica si cea mare of course !!pupici de la noisi petrecere frumoasa!
Mada apropos de vopsit si eu am avut n nuante de blond.am incercat pe saracul par de toate.Nu pot recomanda nici una dar intr-adevar la coafor e mai bine in primul rand ca te simti o rasfatata si apoi ca iese o singura nuanta. cand ma faceam acasa ieseau cel putin doua eventual albastra in loc de cenusiu ..hihi..chiar mi s-a intamplat o data dar e mult de atunci.la blond e foarte important sa nimeresti oxidantul potrivit astfel incat cand ai radacina deja crescuta sa nu apara diferente.
Tania felicitari Biancai pentru r !Mariuca inca nu il spune in toate cuvintele.cu printul m-ati dat gatace simpatica a fost!!
va pup!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor;
Camelia sa-ti traiasca fetele si petrecere frumoasa astazi.
CrigMariucai.
Jo fii pe pace o sa realizeze ca nu e ok ce spune si se va incheia acest capitol.
Roxana,parerea mea,repeta analiza si la alt laborator.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cami,Sa-ti traiasca crestina Teodora! Sa fie sanatoasa , cuminte si norocoasa!
Ai niste fete...o minunatie! Sa-ti traiasca!
Ne pare rau si mie si Danei ca am ajuns asa tarziu la biserica. Am crezut ca o sa dureze mai mult, nu ca or sa fie asa punctuali cu slujba. Distractie placuta !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca Bogdan a fost azi la prima sedinta de inot. I-a placut foarte mult, asa ca adaugam si aceasta activitate in agenda noastra.
Azi a avut-o colega si pe Alexia a Crixiei, care s-a dovedit o fetita foarte curajoasa
Eu sunt zombie pt ca sunt dupa tura de noapte si am dus-o si pe Andrada la dansuri, asa ca ma duc la nani...

Cami, mi-ar fi placut si mie sa ajung la biserica dar cu un asa program...oricum, pupici fetelor, si voua,.. si distractie placuta!

Jone, eu as zice sa o ignorati cand zice sau face o prostie, pt ca altfel speculeaza faptul ca va agitati si va continua sa zica numai ca sa se distreze ea...Bineinteles ca trebuie sa-i atrageti macar o data atentia asupra faptului ca nu e frumos/ bine ce zice sau face.

Eu maine merg la service, sper sa-mi schimb aripa si bara in sfarsit...

noi

Mergi la inceput

Crixia si adinutza asa o sa ne vedem mai desde saptamana viitoare venim si noi.nu reusesc sa pun filmulete pe webshots.mai stiti vreun site unde se pot pune filmulete?(fara dropshots)
va pup ! o duminica placuta!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, eu sunt numai de 4 ani in Constanta (de cand m-am casatorit) si as vrea sa va intreb, stiti cumva unde e clinica ONIX langa Dacia, pe langa crama ??? Care crama, bai frate, ca am cautat azi cu sotul de am behait toata zona Dacia si nu am gasit-o.
Au site, uitati aici : http://www.onixcenter.ro/ipl.htm
As vrea sa incerc o epilare definitiva, caci nu ma vad baba de 70 ani ducandu-ma sa ma epilez in oras (am mult par si nu ma pot face cu aparatul electric).
Daca nu stiti de Onix, poate imi recomandati un alt salon, mai prin centru daca se poate, insa sa aiba aparat care foloseste metoda cu IPL, am inteles ca cea cu laser e dureroasa si implica anestezie locala.
Va multumesc anticipat !!

P.S. crig, eu am pus filmulete si pe youtube.com si pe video.google.com. (pui tu www. inaintea adreselor). Trebuie doar sa te inregistrezi la ei cu o adresa de mail si gata !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Irina e vorba de crama Tohani.centrul de care spui e chiar langa crama.(nu la parterul turnului de langa fantana,in celalalt)

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, acolo mi-am facut si eu niste tratamente asta vara...e f de treaba tipa de acolo!!!!! E chiar langa crama Tohani...

Camelia, si eu imi aduc aminte ca le spuneam educatoarelor la gradi ca mama a spus ca vine sa ma ia si ca nu o sa dorm (uram sa dorm) si ele chiar ma credeau, imi faceau bagaju si ma incaltau!!! hihi...

Am pus poze cu Tatiana si Bia aici:
http://good-times.webshots.com/album/560955749RVnntr

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Camelia sa va traiasca crestina, sa fie fericita si sanatoasa!
Tania e o scumpa Bibica ta! si "r" la varsta asta, wow, bravo ei! analiza e facuta la medicover, celalat tot aici am repetat-o.
Jo, a zis bins Adinutza, ignorati-o. o sa uite de fazele urate cand vede ca nu are "succes" cu ele . succes sa se deschida cat mai repede cresa.
Sanzi e un scump Alexandru al vostru. iar musafirii se distreaza de numa' .
Irina, ti-au zis bine fetele, crama Tohani este pe stanga pe Lapusneanu cum te uiti spre parc si Tomis III.
Adinutza, Crix, si voi tot la Palm Beach la inot? cred ca trebuie sa intregim si noi trupa
o saptamana super tuturor!

Mergi la inceput