Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata constanta!
Noi am mai trecut pe aici dar mesajele nu au vrut sa vina la voi(mi-a picat netul de cateva ori).
Despre noi: sapt. trecuta au racit ambii pitici, au venit cu tusea de la cresa de luni. So, de joiam intratin carantina ca nu se mai putea si am facut tratam homeopat. Nik a reactionat bine de lainceput dar Andrei nu prea. Oricum isi revenisera cand azi dim. surpriza; a revenit tusea. so, azi iau piticul la 12 ca sa mergem la oftalmo ca intre timp si-a infipt si o perie de haine in oki.
In rest multa sanatate la trupa, sa creasca mari si cumintei(pe cat posibil)
Tania ma intrebai la un mom dat cum ma descurc singura cu amandoi. Greu rau, abia astept sa mai creasca si piticul poate o fi mai bine. Oricum m-am obisnuit ca n-am incotro.
Pupici la toate fetele.
P.S. Cami sa iti traiasca mica printzesa crestina.
Roxa e super opera lui Patrik, are ceva talent, poate sa mergeti la pictura one day.
Tania felicitari pt. Bibi ca il pronunta pe "r". Noi inca nu avem performanta asta si se pare ca nici in curand n-o vom avea.

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb, pe la ce varsta invata picii culorile. Fi-mea e tare incapatanata si foarte rar cooperanta in a invata ceva si sa stiu daca sa imi fac probleme. Nu stim nici macar o singura culoare, una singurica, una mica, nimik nimik.Ata ete.
SA aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'neata, duduci si o saptamina usoara tuturor, mamici si pitici!
Cami, sa va traiasca puisorul abia crestinat si sa va aduca numai bucurii!
Rox, nici eu nu cred c-ar fi salmonella (nu cred ca Pat a mincat carne sau oua neprelucrate termic si presupun ca igiena miinilor e corespunzatoare - de unde d-zeu era sa ia asa ceva? Apropo, de ce i-ai facut analizele? Avea diaree, il durea burtica sau ce?
Noi suntem OK, Alisia a fost un pic racita, dar a fost o forma usoara si a trecut iute. E bucuroasa ca va incepe cursurile de dans la gradi, o usurare si pt mine, caci n-aveam timp oricum s-o duc in alta parte sa danseze.
Tania, ce m-a distrat bibica ta cu printul ei. Si noi am avut niste nabadai de-astea, dar i-a trecut, "amorezul" era piricios si egoist, de unde ma innebunea cu el deunazi, acu' nici nu vrea sa-i mai auda numele. Cine stie care o sa-i mai cada miine cu tronc!
Aura, nu-ti face griji, Nicol va invata in propriul ei ritm, atunci cind va fi pregatita. o poti ajuta repetindu-i in joc ceea ce vrei sa reproduca, dar fara sa insisti prea mult - te va suprinde ea la un moment dat, cind te astepti mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

mada, iertaciune, abia acum am vazut mesajul tau. eu nu ma loghez cind intru pe DC, si probabil ca de-aia nu ma anunta cind am mesaje noi. cred ca intre timp te-ai lamurit tu cum stau lucrurile, oricum raspunsurile mele erau incurajatoare, in toate privintele - ceea ce presupun ca ai constat si singurica. cum mai e sofi? mai plinge dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, i-am facut analize de rutina. nu are absolut nici un simptom, de aceea am zis ca este Salmonella asimptomatica, si nu se ia prin alimente, doar prin materii fecale si prin purtatori umani. eozinofilele din hemoleucograma aratau infestare...dar parazitica si nicidecum bacteriana. om vedea miercuri al doilea rezultat.
Aura, Patrick a invatat culorile acum vreun an. a avut o perioada "mov" in care totul era mov . acum le stie cam pe toate, ma rog, fara variatii de genul turcoaz/bleu/coral..dar ptr un barbat se descurca sanatate piticutuluil si bafta la oftalmolog!

Mergi la inceput

Am venit de la oftalmo si ne-a dat niste picaturi cu antibiotic, tratament local de preventie a infectarii si cica am avea si conjunctivita. Acum executam si picaturi.
Gabi a fost o vreme cand ma stresam, am ajuns cu ea si la oftalmo, am crezut ca are boala aia in care nu distinge nici o culoare, dar se pare ca suntem doar foarte puturoase si distrate. Acum m-am relaxat, pana o intra la scoala s-o hotara ea sa le invete. Vorba unei prietene, o sa le invete de nevoie mai tarziu ca nu exista om fara pb. oculare care sa nu stie culorile

Mergi la inceput

Roxa da-i istet fok baiatul tau. Sa inteleg ca pana nu intra si fi-mea intr-o perioada de afinitate maxima pt. o culoare nu o sa le invete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Aura heheeh asa o fi. dar ea nu are chef sa le invete sau nu le poate zice? pentru ca, de exemplu, sunt unii copii de varsta lor care nu au afinitate pentru culori si alte lucruri dni astea, ci spre altele...de exemplu nu stiu culorile dar stiu numerele, sau sunt atrasi de alt gen de acumulari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,ai dreptate Roxa fiecare copil face achizitii in fct de afinitatile lui.Bogdanel desi abia a inceput sa vorbeasca stie culorile,le arata acum incearca sa le si numeasca.El le-a invatat din dorinta de a primi mici cadouri(o bomboana.,...)si de a fi laudat de educatoare si de a primi"inimioare".

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna! multumim pentru urari. Teodora a fost foarte cuminte ieri, nu a plans in timpul slujbei si nici dupa. pun cateva poze de la botez.

Tania si Dana va multumesc pentru participare. Botezul a inceput la timp fiindca preotii erau la biserica, noi am fost chiar dupa slujba de duminica.
O saptamana super!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput