Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 20
dadi_t spune:
Cami, fff frumoase pozele...de fapt protagonista....Ca o mica printesa...dulcica tare....Fetele seamana teribil de mult una cu cealalta!Asteptam o poza cu <fetele...roz>, sa ne dai dovada ca marimile sunt potrivite...
Ati facut botezul la IL PADRINO, nu? Se vede in plan indepartat acvariul, e f frumos localul.
Adina, abia acum am realizat ca ati avut accident, cand am revazut postarile tale din urma. Nu pricepeam ce masina tb sa repari...Doamne ce ghinion nasol...pb ca a fost ziua cea mai nefasta...Important e ca sunteti voi bine....
Aura..lasa fata ca o sa invete de la sine...ideea ar fi sa-i ceri anumite lucruri subliniind culoare..<<Adu-mi canita ta cea rosie>, <hai sa ne jucam cu mingea albastra>, etc...si sigur va face analogii cu timpul...Sincer cu Bibica chiar nu m-a preocupat daca stie culorile sau nu .. la un moment dat le stia singurica...nu stie insa variatiuni pe culorile de baza: mov, roz,...etc.
Astazi am somat acasa...toata noaptea Bianca s-a foit, a marait pt ca era fornaita, nu putea sa respire, mi-a facut si ceva temperatura. I-am dat oscilo si niste humex...alttceva chiar nu aveam in casa. Supozitor nu am putut sa-i pun...jale mare. Sunt zoombi ca nici azi nu m-am odihnit...sa vedem la noapte...Pe timpul zilei a fost vioaie dar mucioasa tare..nici batista bebelusului nu-i suficienta...diseara cred ca ii dau si un picut de Ketof...s-o linisteasca...ei...pupici si sanatate ca-i mai buna decat toate!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
crig72 spune:
uff Tania si tu?si eu am avut o noapte nelinistita datorita Mariucai care s-a plans de dureri de picioare...ea azi era tare vesela cu toate ca nu s-a odihnit deloc bine ..eu cu o durere de cap cumplita ..si e abia luni..
Camelia sunteti niste frumosi!pupici pentru fete!
seara buna tuturor!
Mariuca la 5 anisori
roxanaz spune:
neata neata
Cris cum sa se planga de durere de picioare? a trecut? oare a avut o pereche de incaltari incomode? pupici!
Camelia tare frumoase pozele iar fetele tale sunt niste scumpe.
Tania sanatate multa Bibicai! 
si Patrick e nitel mucios, sper sa nu evolueze in nimic deocamdata.
o zi frumoasa tuturor!
iulyp spune:
Neata fetele
Cami ce frumusele sunt printesele tale
, iar aiamica m-a dat gata cu rochita ei
Mai fetelor copila mea e incapatanata din nascare, asa e ea si se pare ca si fra'so o sa-i calce pe urme
. Cu culorile nu ma mai stresez de ceva timp, am obosit si am abandonat, acum fac doar ce zicea si Tania, subliniez culoarea obiectului pe care il cer sau despre care ii vorbesc. Uneori retine, alteori nu, alteori cand o intreb ce culoare are ursuletul din mana mea nici macar nu se uita la el ci imi trage o privire din aia de foarte mare concentrare, incruntata, cu ochii in tavan si imi abereaza ce culoare vrea ea. Gagica m-a vazut ca insist si face misto de nervii mei ca alta explicatie n-am gasit
. Asa ca am abandonat orice proces de educatie de genu' asta.
O zi frumoasa sa avem.
Multa sanatate la pitici.
roxanaz spune:
Aura e clar atunci ca o face intentionat...adica stie culorile dar nu are chef sa ti le spuna
. avem si noi un exemplar din asta acasa ![]()
pentru ca va spuneam saptamana trecuta ca m-am tuns, iaca-ta si dovada, de la botezul la care am fost duminica: http://good-times.webshots.com/photo/2215051270088100014ObJyzP
iulyp spune:
Roxa sincer iti spun ca nu stiu daca le stie. Sunt momente cand efectiv nu le stie, la cuburi o prind, la chestiile din plus sau alte jucarii nu o prea prind ca a invatat jucaria respectiva cu culoare cu tot. Ceva de genu' ursul negru Balu, ursul galben Bany etc. Tunsoarea iti vine de minune. La ultima poza privirea melancolica a lui Patrik parca si-ar dori un bebe mik, sau sunt eu prea carcotasa![]()
![]()
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Tunsoarea iti vine de minune.
pfff saru mana de abia ma obisnuiesc sa stau cu parul desfacut. lumea se uita inca la mine la servici ca la masini straine
Patrick nu prea isi doreste surioara/fratior da in afara de faptul ca nu e dupa el ii plac mult copiii. atata timp cat nu se ating de jucariile lui
vaaaiiii si sa va zic ce emotionata sunt ca-s pe lista lui de prieteni....inca
iulyp spune:
Neata fetele.
Roxa te inteleg perfect la faza cu obisnuirea cu parul desfacut. Am avut o perioada foarte lunga, de ani buni in care am purtat parul lung dar numai prins ca dac il lasam desfacut ma incomoda, imi intra in oki ca nu aveam breton si tot asa. Cand m-am tuns mai scurt ca sa nu il mai tin legat, dar tot fara breton, cam in genul tau, aveam mereu o senzatie de ameteala si eram numai cu mana prin par. Asa ca mi-am luat o cordeluta si am rezovat treaba. Apoi cand am avut fetita si m-am tuns scurt, baieteste de am socat tot neamul si toti cunoscutii iar acum trag de el sa creasca, dar acum ii las breton ca sa nu mai fiu tentata sa il leg.
Hai ca v-am deschis ziua cu istoria frezei mele
O zi frumoasa va doresc. Pupici.
roxanaz spune:
neata
azi am lasat copilul acasa ca era cam tusitor si mucitor si sa nu mai raspandim virusuri. motiv de rasfat la greu, va dati seama.
Aura ce bine imi pare ca ma intelege cineva, exact asa fac si eu cu parul. mai putin bretonul pe care il urasc pe fata mea ![]()
o zi frumoasa tuturor!
jone spune:
incep cu pupicii pentru fiecare.
eu la serviciu.
alex acasa il "ajuta" pe tati la treaba.cresa tot nu a inceput o tot renoveaza de o luna si ceva.
in rest cautam calorifere de fonta ca trebuie sa cumparam pentru toata casa.
asha ca daca aveti ceva sugestii, pareri, sfaturi.. le astept.
ionelia
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!