Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanaz spune:
Jo da ce fac frate la cresa aia???? o auresc? cum mai e la job, mai bine?
ai mei si-au luat calorifere de fonta de undeva de pe Baba Novac, intreb azi de unde si iti scriu.
iulyp spune:
Roxa si eu am urat bretonul mult timp, nici acum nu pot zice ca il agreez maxim dar este o incercare de a-mi lasa parul lung si in felul asta sa nu-l mai leg. Om vedea ce-o iesi. Ideea e ca deocamdata nu imi place deloc freza mea, zici ca am niste lateeeeeee. Cred ca ma bate gandul sa imi iau o chestie din aia ieftina care intinde parul. Problema e cand o mai folosesc si pe aia ca eu n-am timp nici rimel sa imi bag la gene
. Multa sanatate lui Patrik.
Jone cu calorifere de fonta fa o incercare si in Coiciu, undeva la o casa pe colt, cand mergi de la cab. Dr. Lutescu de pe Fulgerului pe Baba Novac( sau ceva de genu ala, eu ma cam incurc in Coiciu, poate stie cineva mai exact). Multa bafta si sa gasesti repede ce cauti si la un pret bun.
Liana ce ai mai facut cu jobul, l-ai luat sau nu? ca nu mai stiu. Sper sa nu te fi confundat.
Eu caut in continuare pe ejobs.ro dar lejer. Din feb-martie de la anu' pun burta pe cautat mai bine, pana atunci copilaresc si imi exercit noul hobby croitoria
.
iulyp spune:
Roxa cred ca am postat in acelasi timp. Cred ca de la curtea aia de care zic io e vorba.
nastasie spune:
roxa, super tunsoarea.
yulip, si eu sunt in faza cu parul lung si prins.am si breton insa a crescut si-l tin prins.acum pentru nunta dar imediat ce se termina imi fac iar breton.mie imi place.
jo, calorifere chiar pe baba novac am vazut si eu.pana in institut.
adriana&
razvan 01.11.2004
LeeAnn spune:
Aura, in finalul interviului-da, eu eram cu jobul-
, mi-au zis ca ma contacteaza in max. doua sapt.Astea se fac vineri.Cert e ca inca nu au angajat pe nimeni.Deci ar mai fi sperante.
sinzi_ana spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108882
subiect nou!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania