Minunatele Scorpiutze (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
off elena pe georgica sa se faca bine repede...iti dai seama ca toate le-a cules si el la randul lui de la gradi...si printesa rasfatitici.
ana, georgi ...asta-i de-acum tre' sa ne-asteptam la tot felul de perle si perlute
esme, deja la cresa? asa-i sistemul acolo?
nina2, ai grija de tine vezi ca daca esti obosici te prinde repede raceala.
oare nina si printesele ei cum sunt?, Lory dar voi? gata l-ai dus pe alinut la gradi?
eu azi am puturosit la greu...m-am trezit de dimineata la7 l-am pregatit pe alex de gradi ca-n fiecare zi si apoi daca-am vazut ca nu s-a trezit d-ra zgubi m-am pus inapoi in pat si-am dormit amandoua pana la 9,30
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Sal,

Da monica asa rapid cu cresa. Locurile sunt ocupate pana in septembrie/octombrie anul viitor. In princip plodishorul nostru ar trebui sa inceapa cresa la mijlocul lui septembrie...ca atunci se termina maternitatea mea...daca iese totul conform planului :)

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Esme si la voi e sistemul asta. Sora-mea poveste ca in Fr inaite inscrii copilul la cresa si apoi il proiectezi!!!. Cel putin asa gasesti loc, tocmai discut cu un coleg ca aici e jale. sotia lui medic vrea sa se intoarca la servici, au doi copii de 2,6 ani si 1 an si ar cam trebui sa plateasca un salar pentru amandoi. E in cautare de solutii.
....si acum sa incerc as-ti raspund la intrebarea ta. Nu prea cred ca tine de mostenire cat de mult se imbolnavesc copii. Eu zic ca depinde mai mult daca merg sau nu in comunitate cat de des vin in contac cu diferiti germeni. Pediatrul copiilor mei imi tot spunea ca pana la 6-7 raciri& Co pe an sunt normale pana copilul isi formeaza anticorpii.........pana pe la 3 ani cica nu e pera bine sa-i dai tot felul de stimulatoare de imunitate. Plus ca se stie prea multa curatenie nu e buna. David a racit rau pe la 1 an si atunci cand am inceput sa-l duc la copii, Selin a facut si ea la randul ei luat tot e la David.
...anul trecut am facut varicela, mai intai David de la cresa apoi eu si fetele. Cu toate ca Daria e cea mai sensibila (sesibilitate ce eu o asociez cu prematuritatea) dintre ei ea a avut forma cea mai usoara. Nu ma intreba de ce??!!

v-am pupat, revin mai seara de acasa.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

deci eu cand m-am certat in ro cu directoarea de la o gradinita fiindca-mi zicea ca abia pentru la anul are locuri...m-am certat degeaba ma apucasera nervii si i-am zis(ca o aveam pe ruxi cu mine si ea avea cateva luni) deci pe ea(din carucior) mi-o puteti inscrie pentru cand o sa faca 4 ani???
mira, ce mai fac prichindeii ...ce nazbatioare?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut, ca sa fiu in ton cu Monica, bantui noaptea!
Vad ca George tot imi face febra, pe reprize, antibiotic nu e voie sa ii dau deocamdata, asa ca mai intai scapam de oreion, apoi vedem cum ne distram cu stafilo si strepto si ceata lor! Ufff, de ar trece pericolul, azi a zis ca il doare capul si apoi ochii, deci... stam tot pe butelia mica!
Mai Esme, tu ai sa ai cel mai strong bebel! Numai cand ma gandesc ce papa bun o sa ii gatesti si ce o sa inventezi pentru el... imi caut job prin Belgia! Deja am o curiozitate maxima cu ce vei servi la ziua ta, nici nu ma mir ca toti vor la tine in vizita! Cauti cresa? De fapt, nu pricep de ce e asa o mare criza de locuri cand apar copii... ma tot batea gandul candva sa fac cresa particulara... cine stie, cand scap si eu de belele poate e o idee de afacere, pe langa ca e si faina!
Mira, tocmai m-au anuntat ca si varicela e pe la camin, hmmmm, nu as vrea sa le combine, macar sa lase pauza intre ele sa respir si eu, ca de toate mi-e frica, dar de febra cel mai rau! Selin cum a facut varicela? Mai usurel sau cu febra si minunatii? Eu tot vreau ca Gabi sa treaca cu bine de primul an, dar nu se prea arata ca deja am inceput-o cu antibiotice si laringite!
Cuscrito, pai sa mai scrii din minunatiile Luanei! Azi i-a zis ceva Marin lui George, si asta mic: "esti destept tata! ca mine!" Il iau "dar Gabi?", "si Gabi", "si eu?"... "biiine si tu..." (adica era o concesie asa... sa tac din gura, ca tot ei sunt first!!! Si vrea teme, avem 3 caiete si sa vezi ce lectii facem cand doarme Gabi... si asta raspunde ca la gradi, ma stric de ras in sinea mea... Cum mai e cu Alex? I-a bagat informatica? Noi am priponit toba de la masina, a prin scumva bara aia din spate, cu suruburi sau cum se cheama... si speram ca nu o scapam pe drum... Bine ca nu a fost mai rau, si putem umbla asa pana o schimba, si a gasit mesteri de treaba care au salvat temporar situatia.
Valeu Moni, si in Bucuresti e belea cu caminele... pai cred ca asa e mai bine, cauti loc, rezervi pe vreo 3 ani, ca nu stii cand iese bebe, apoi... tratezi cu barzoiul sa se incadreze, ca altfel...!
Ninuta, apoi Renata sigur de la dintisori e maraita, asta e clar, o sa ii revina pofta de mancare. O vad si pe Gabi, cand o dor gingiile, si plange, da cu mana in castronel si in sticla... Cati dintisori are?
Georgi... pai la gradi toate! Tu crezi ca noi am scapat, insa cand a scos porumbelul si a vazut ca ma schimb la fata, sa il vezi pe George cum striga: "nu mai zic, nu mai zis, iarta-ma" La noi ultima moda e sa se scuipe la gradi, a venit un baietel nou care vad ca ii bate si ii scuipa pe toti la greu, si... eu ma chinui sa il invat sa nu isi faca singur dreptate ca doamne feri loveste cu ceva in cap sau mai rau si avem noi de suferit. Ei inca nu au control, asa ca tot mai bine la doamna, vad ca majoritatea parintilor asa ii invata, ca au mai ajuns copii la spital de la dreptate facuta intre ei la baie.
Hai ca m-am lungit la greu... daca tot a adormit trupa, sa il vad pe George ca ii scade febra iar si ma afund si eu in somn!!
Noapte calma!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

noapte buna elena si Doamne ajuta sa scapati de febra

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Elena, si eu ca si Monica va doresc noapte buna si fara febra. Cat despre dintisorii Renatei... are numai 2, aia de jos.... in rest vad ca se cam lasa asteptati. acum stau si eu cu ochii pe ea ca pe butelie ca azi dupa masa era iar ragusita.... asa ca.... eu sper sa nu o luam de la capat cu raceala....
Ma duc sa-i servesc papa sotului.... noapte buna...

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Elena offf apar toate una dupa alta la voi!!! Selin a avut o forma urata eu o alaptam dar cum nici eu nu facusem boala.....a fost plina, plina si acum se mai vad urme, nu ca s-ar si scarpinat ea....la 3 luni jumate nu stia ea, dar din cauza ca a fost asa mica si pielea sensibila. Si, da a facut febra.......40 am ajuns cu ea la urgente. A treia zi a inceput sa-i fie mai bine. al meu sot i-a pozat pe fiecare asa plin de bubite.....eu nici nu vreua sa-mi mai amintesc..

Monica ca ma intrebai.........azi vin acasa si matusa-mea o intreaba pe Selin "cum o cheama pe maica-ta?" ea repede " bebebela!!" Cred ca-i place cum suna ca toata seara a repetat ca un robotel chiar si cantat numai bebebela.
Pe David nu-l mai aduni de la vecin, parca l-au adoptat ei, azi a fost toata ziua plecat.......in rest vad ca a prins putin interes pentru litere. Vrea sa stie cum se scrie una sau alta. chair am ramas uimita azi scria litere pe care i le-am aratat numai odata. Problema e ca el e stangaci si nu vede modelul, acopera ce scrie si scrie tot in jos sau face literele in oglinda.
....iar Daria e Tzesin (Printesin) toata ziua se maimutareste in oglinda isi pune ale coronite pe cap...........ce mai stii si tu cum e cu fetele astea!!!

v-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Doamne ce dragalasi sunt...pup pe toti 3

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

asa...cine imi spune de cand apar greturile... ca la mine nici urma de ele, azi am intrat in saptamana 7 de sarcina (sau a 5-a de viata a moleculei) si nu numai ca nici o greata, nici foame de dimineata, de-abia am bagat in mine o banana sa nu zica molecula ca nu primeste nimic, ba mai mult ma trezesc ca floarea la 7, dupa ce ma culc la 12 jumate, cand alta data se tragea de mine ca sa imi deschid ochii la 8 :)

De data asta de ziua mea am zis sa nu fac eu prea multe, asa ca jumate fac eu si jumate am luat de la Traiteur :)

Io ma ocup de eclere, biscuitii aia, painea aia :), saratele si torturi.
Traiteurul se ocupa de platouri cu mezeluri, branzeturi, fructe, pesti, salate.
Sotul se ocupa de mici :)

pupici pe intreaga linie,

o zi faina,

esme

Mergi la inceput