Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 20
Ana68 spune:
Uau scorpiutelor...cat ati mai scris...Si ce de informatii...May,pe mine m-ati dat gata cu inscrierile la crese si gradinite,pe bune...Cum adica intai inscri copilu' si p-orma il proiectezi???Ma uimeste la maxim...
Cusrito,ma bucur ca ati rezolvat cu masina.Cum se mai simte ginerelu'?
Fetele,pupici si o zi buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Esme, pliz nu invoca greturile!
ca poate ai bafta si nu vin, nu sunt deloc ok, trust me! E foarte faina starea pe care o descrii, daca as avea bafta de asa ceva, parca as mai incerca odata!![]()
Mira, lasa ca si George era stangaci, si tot cu stanga papa cel mai bine, dar l-au invatat la camin cu dreapta, oricat le-am zis sa il lase cu stanga ca e mai indemanatic. Acum coloreaza frumusel cu dreapta, scrie, insa ffff incet, si cu miscari de stangaci!
Adica O si patratele, cercurile, triunghiurile, le face invers cum le facem noi. Si e atat de incomod. Dar deh, nu aveau doamnele rabdare sa se ocupe si sa il lase cum poate.
Ninuta, pai mai aveti detras cu Renata, eu sper sa scapam repejor de dinti, sa iasa gramada!![]()
Monica, nu am scapat nici peste noapte, si gatul e cu puroi
, nu mai am ce sa ii fac! Il pazesc de febra si dupa masa mergem la spital cred!
Va pup ca e vai de ei, care mai de care vrea bagat in seama!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
HelleneC spune:
No, cuscrita, am scris odata! Pupam si la tine ca tooot cu grasa in brate, tocmai nu mai are stare!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! ![]()
WOW, ce de ati scris...!
Trebuie sa pregatesc un nou capitol. 
Eu sunt bine, la fel si fetitele mele.
Inca imi face figuri net-ul la serviciu si de aceea absenta mea, aici.
Ieri, Cristina a avut serbare, "Serbarea recoltei". S-a cantat, s-a dansat si s-a ascultat o poveste despre mere, dupa care s-au servit fructe pentru toti. Stiati ca, daca taiati marul in 2, pe rotunjime, inauntru veti gasi o stea ? ![]()
Elena, of, tare rau imi pare cum au tabarat toate pe George ! Dragul de el !
Sa stii ca, nu mai stiu daca Cristina manca painica, atunci, bolnavioara fiind sau banana. Stiu ca la pranz ii dadeam supa, piure de cartofi, dar nu mai stiu ce ii dadeam la micul dejun sau cina, adica, ce accepta sa manance.
Ea a fost umflata de la inceput in ambele parti. Dar in 2-3 zile incepuse sa se retraga umflaturile si febra(undeva la 38, ea neavand niciodata peste 39).
George mai e umflat ?
Teama imi este sa nu faca si Gabitza oreion, ca am citit ca virusul este contagios si inainte de a se arata la cel contaminat.
De varicela imi este frica si mie, pentru Cristina, ca ea nu se poate abtine de la scarpinat, cand are piscaturi pe ea.
Insanatosire grabnica lui George, ca tare greu e cand sunt bolnavi copilasii !
Mira, ce fain povestesti despre minunile tale ! Fiecare cu preocuparile lui, se pare.
Ce dragalas te striga, Selin ! 
Voi, la farmacie, chiar va ocupati cu produse pentru diabetici.
Si te-ai intepat cu pen-ul de insulina sau doar l-ati incercat, fara ac ?
Eu, sincer, nu l-am incercat, desi ma batea gandul, sa vad ce simte mititica la atatea intepaturi. Am inteles ca se poate incerca...cu ser fiziologic, dar atunci trebuie utilizata o seringa de insulina, nu pen-ul, ca nu ai cum sa tragi ser fiziologic in pen.
Iar pentru glicemie, pe mine m-a durut locul intepaturii cu acea lanseta(inteparici, ii spunem, noi). Poate am apasat-o prea tare, sa fiu sigura ca va iesi o picatura de sange.
Oricum, sper ca in viitorul cat mai apropiat sa se descopere ceva, sa-i scape de intepaturile zilnice pe cei cu insulina.
Uite, ca tot intreba Esme de bagajul genetic privind sistemul imunitar al copiilor. Si eu, cred ca nu tine de asta. ...Dar s-ar putea totusi, sa tina.
Nu stiu parintii mei cum au fost, dar dintre cei 4 copii ai lor, eu am fost cea mai sensibila cat am fost copila. Infectii urinare, infectii la urechi, gat, raceli, pana pe la 10 ani. Dupa 10 ani, doar cu racelile de sezon am mai avut probleme.
Ei, bine, Cristina nu prea a avut probleme de sanatate, doar raceli usoare de sezon. Asta, poate si unde a fost alaptata pana la 1 an, 3 luni si 1 sapt. Exact cand am intarcat-o a fost expusa oreionului, pe care l-a si facut.
Poate ca-i seamana sotului, ca el, intr-adevar, are un sistem imunitar puternic.
In schimb, a facut acest diabet zaharat tip 1, Cristina, care este autoimun. Asa ca, nu stiu ce sa mai cred !
Si, inca, peste tot scrie ca alaptatul mai indelungat scade riscul de a face diabet zaharat tip 1.
Pana la urma, probabil conteaza cele 9 luni de la mami din burtica si alaptatul cat mai indelungat.
Esme, la fel ma intrebam si eu, cand vor apare greturile ? Si...n-am avut parte de ele, defel. ![]()
La fel au fost, mama mea si sora mea mai mare, la fiecare sarcina.
Si fara pofte.
Mancare in plus, adica pofta mai mare de mancare, ma apucase abia in trim. III de sarcina. Si am pus pe mine doar 13 kg.
Iti doresc o sarcina usoara, ca si pana acum, sa te poti bucura din plin de starea aceea super frumoasa de graviduta. ![]()
Monica, ce dragut e Alex, totusi, cum se abtine el sa n-o loveasca pe Ruxi.
Ca asa sunt cei mici, mai indrazneti, la faza asta. Vad si eu, la fetite, ca le mai apuca si pe ele. Astea mai mici sar la cea mare, mai ales surorile, cea mica sare la cea mare. Dar cea mare nu se lasa mai prejos, raspunde in acelasi fel. Chiar si cu Cristina isi pune mintea. Si inca, ceva. Celor mici nu le place sa le spune cea mare ce sa faca si ce sa nu faca, ca nu e mama lor. Asta stiu ca nici noua nu ne convenea, cand eram copii si sora mea mai mare facea pe sefa cu noi, in lipsa parintilor. ![]()
Ana, da, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, sunt personaje fara de care nu poti scapa la o aniversare de printesa. ![]()
A avut si Cristina un astfel de tort la 3 ani.
Ce mai face Marius, cum ii este ? A scapat de tuse ?
Lory, cum ii mai este lui Alin ? Ati scapat de febra ?
Sper sa vii cu vesti bune ! ![]()
Vanina, cum e Renata ? Sper sa o ocoleasca raceala, sa se poata juca in voie. Si dintisorii cat o mai chinuie pana-i ies. Of, of, mititica ! 
Georgi, am citit ca vei avea inspectie. Pe cand sa tinem pumnii ?
Cum stau copilasii cu limba engleza ? Sunt doritori sa invete ?
Cred ca daca ar avea si acasa cine sa-i ajute un pic, le-ar fi mult mai usor cu limbile straine.
Adriana, voi ce faceti, cum sunteti ?
No, am scris o gramada, fetelor ! Si scriu de vreo 1 ora.
Ma opresc aici.
Merg sa pregatesc urmatorul capitol, ca apoi am de facut o iesire. ![]()
O zi cat mai faina va doresc si o seara si mai faina, acasuca ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 46, scorpiutze minunate ! 
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn