Minunatele Scorpiutze (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'Neata de la mine!

Ce mai faceti, fetelor?
Eu sunt binisor...nu prea am dispozitie, ii dau lui Alin medicamente de trei zile, azi e a patra si ultima, si acum cand i-am pus termometrul are 38...inca mai tuseste...asa imi vine sa fac!L-am tot tinut acasa zilele astea si tot degeaba!
Elena, imi pare tare rau pt. Georgica!Aveti grija de voi si insanatosire grabnica ii doresc!Va pup!
Esme, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Fetelor, va pup pe toate! Nu prea am dispozitie asa ca ma opresc aici...
Aveti grija de voi si de copilashi, va doresc un weekend linistit si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut fetelor!
Mi-am dus copilul bolav la tara, inca mai sper sa nu fi luat Gabi, el e ok, i-am pus nurofenul si va sta in casa cu mama. Era satul aici sa tot spun "nu ai voie George", ma bodoganea dimineata si ma imita cum ii zic, si intr-adevar nu prea intelege ce e contagios, asa ca solutia era una. Maine sa sun la camin sa le zic, nu de alta, dar sa mai puna parintii in garda, ca de acolo a luat sigur.
Lory, sanatate la pui, poate nu e bun tratamentul? Am mai patit-o si noi!
Mira... nostimi ai tai, si epuizanti, dupa cum scrii! Pai am noroc cu gradinita de aici, e mult mai convenabil asa program. Bafta la cautat casa, cunosc modelul de "sot"!
Moni, meris mult de sustinere, pai sper sa rezolve incet, oricum, dupa o cale mai vine si un deal...
Georgi, pai e greu, si de la boli vine greul, ca in rest, nu ai parte decat de bucurii maxime cu puii mici si scumpi. Sa nu fie bolile astea, cred ca as mai face unul, la cat imi sunt de dragi.
Va pup, ca doarme pitica si o deranjeaza tastatura, hihihi!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scropiutelor, va pup pe toate si sanatate multa copilashilor bolnaviori(alinutul si georgica)...sa se faca bine repejor.
we fain tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intru scurtut sa va salut...Alex e la o aniversare si e oleaca de liniste in casa...si Luana sta cumintica la tv-u...

Elena...mai...toate belelele calare pe tine...Ma doare ce se intampla la voi acolo,mai ales ca m-am atasat asa de rau de voi,poate daca nu v-as fi pupacit si imbratisat si pe tine si pe George in vara,poate ca nu as fi fost asa suparata...Ceapa ei de treaba!Nici nu stiu ,zau,ce sa spun ca sa te incurajez.Oreionu'...trece el,bine ca l-a facut acuma si nu in adolescenta...Isi revine copilu',pe mine ma oftica ce ai scris cu spatele flacaului...care ar fi rezolvarea?!Sa sti ca in general profii de inot care iau copilasi fricosi la ore...au o tehnica pedagogica de ai face sa le treaca teama...Chestia ar fi ca tu sa-l pregatesti putin pe George inainte ,psihologic,si sa incercati sa gasiti un profesor cu care sa discutati intai problema ca sa stie cum sa-l abordeze pe baiat.Eu zic ca daca se poate trebuie incercat.Stiu ca ai multe pe cap si cu casa si cu Gabitza si cu masina acum si tot asa....insa cred ca poti profita de perioada cat George e la mama ta in carantina,o iei pe printesa,bagi pilele si relatiile in functiune si cauta o sala de sport unde primesc prichindei si inscrie-l...
May,cu masinica o sa cam dureze...depinde unde aveti casco ala facut...Noi am avut si inca avem la Alliantz,cand am dat-o anul trecut prin poarti de curte ne-a tinut cam 3 zile la vopsit si cu acte si alte alea cam o saptamana si un pic a fost trambaleala...sa dea Domnul s-o rezolvati rapid...
Cum e Bica ta?Ce ai mai aflat?
Draga mea,sufleteste sunt cu totul alaturi de tine...Pot sa te ajut cu ceva?Doar spune si daca e posibil fac tot ce-mi sta in putere sa te ajut...Te imbratisez cu mult drag si tin pumnii sa treci cu bine de toate necazurile.

Ninocika...pai anul asta se prevede un tort foarte simplu,fructe si sarlota banuiesc,fara ciocolata,si deasupra cu figurine Alba ca Zapada si piticii.Educatoarele ne-au atras atentia sa nu mai aducem torturi cu cioco si desene pe deasupra...ma rog,nu vrea sa mai comentez ca ma enervez iara...Pai partea a doua de la Ariel si noi am vizionat-o...Cel mai mult ii place Cenusareasa,amandoua partile,Alba ca Zapada si Rapundsel...Va pup si multumesc de aprecieri...eram si io tinerica si nelinistita!
Monica,Georgi,Esme,Nina2,Lory,Mira si Adriana,va pup dragelor si va doresc o duminica minunata!

PS.Azi era sa intre o vacuta adormita in mine....nici in peseiq nu a durut-o,a trecut exact ca o vaca,mai departe,in timp ce io faceam spume la gura...pur si simplu a intrat in intersectie fara sa se uite stanga -dreapta...ori era beata,ori a luat permisul pe carnati...Marius abia in seara asta a deschis discutia despre incident,s-a mirat ca nu am intrat in aia in plin,ca cica el asa ar fi facut...si a zis ca-s sofer bun...Cum sa intru in vitzica?Si sa merg doo luni cu tramvaiu'?No way...neah!
Pupici inca o data!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Nu pot sa creeeed, cuscra ai intrat sambata seara!
Sa vezi ce liniste e la mine ca George e la bica lui pe cuptor, la cald si bine.Eu tot sun sa le zic de febra, daca Doamne feri e ceva sa vina Marin. Mai, noi avem cascolete la Marin la serviciu, doar nu era sa ne facem in alta parte cand el centreaza si da cu capul, ca doar e inshpector de daune! Plus ca Generali e firma respectabila si toti din service lucreaza beton cu el, adica rapid, clientii sunt multumiti, ca ii intelege pe toti, ca doar si el a mai trecut prin faze nasoale. Aici e partea buna, azi a mers in ceva service si au reusit sa fixeze bara temporar, te tin eu la curent! Nu prea vrea sa apeleze la polita ca apoi nu stiu ce scade, nu ma pricep, si daca reuseste sa o fixeze bine dupa ce vin nu stiu ce suporturi, care sunt mai ieftine, o face asa pe banii nostri (improvizu), si de abia la primvara o schimba, ca iarna e in fata si stii si tu cum e pe zapada sau lapovita. Jorjel cu spatele... ma cam pune pe ganduri, si mai sunt 2 ani si vine scoala... tot am zis ca mergem la inot, e bazin renovat, fff fain, are Marin un cunoscut acolo prof, sa vedem, dar asta nici in mare nu a intrat pana la glezna, la baie nu vrea cada plina... e jale cu el. As mai avea o solutie, dar... inotul a zis doftora ca e cel mai bun sau tenis.
Monica, sarumana, la fel si voua! Mai, am uitat sa scriu de Alex la faza cu "cred ca-ti dai seama ca daca ti-as da eu una te fac zoooobbbb", i-am zis lui Marin, si am zis amandoi: asa o sa fie si la noi???? La cat e de guraliva Gabi acum, se preconizeaza ca o sa le fac program de vorbit! Trebuie sa o filmez cand ne spune cate o poveste, e mortala. Si ofteaza dupa cate o "fraza", George rade si tot da sa o pupe. Ieri si azi a fost "bataie" pe "nu pupa fetita", si el saracul nu pricepea.
Lory, cum e Alinul tau?
Hai va las ca iar sunt ca placinta, am stat sa adoarma mandra in patut si m-am mai destresat nitel! SANATATE MAXIMA scumpelor!!!Somn usor si multuimiri ca sustineti psihic o nedormita!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pupicutzi
Elena .Sanatate lui Georgica si bafta cu Gabitza povestitoarea sa nu fi luat si ea.
Esme felicitari, sarcina usoara.Si vorba Mirei ai timp sa te dezmeticesti
Mira deja vacanta???Ce trai pe educatoare acolo.... la voi.Mi-o inchipui pe matusa ta ...
Monique
Ana chiar eveniment ca ai intrat in week-end.
Lory sanatate la Alinush.Tusea asta bezmetica bantuie si pe la noi...Noi am scapat cu Bromhexin si Eurespal.
Nina am vazut pozele cu fetele dupa castane. si io la voi.Poze...stiu ca sunt datoare...dar nici acum n-am reusit sa scot pozele de la mare .Sa-i ia naiba de bani ca nu se mai ajung...Ieri am luat salariul si s-a cam dus.Pana luna viitoare....mai e o gramada.Si iar am ramas cu filmele nescoase
Nina 2 sanatate si Renatei.Exact cum spunea Elena...Greu e cand sunt puii bolnavi
Va pe toate dulce.Stefi e la tara asa ca-mi fac putin de cap pe net in seara asta

Mergi la inceput

toate scorpiutele
sa aveti o Duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

seara buna dragi scorpiutze

Multumesc din suflet de urari,

Elena, pupam Georgica sa se faca bine repede. Imi aduc aminte si acum cand am facut si eu oreion. Eram in clasa I a si m-am trezit dimineata umflata in partea dreapta .
Mira, bafta la cautat casuta. Si noi visam sa locuim o data la casa dar deocamdata e bine ca am reusit si asta
Georgi, multumim. Chiar ca e greu cand sunt puii bolnavi.
Lory, sanatate multa Alinutului bolnavior.

Acum se pare ca Renata e ok. La inceput a fost tratata de pediatra de la spital si nu i-a dat decat antibiotic, se pare ca nu era suficient, luni a venit si pediatra noastra din concediu si mi-a pus-o pe picioare cu Eurespal, Flonidan si 2 zile de Prednison.
Acum doar sper sa nu se repete episodul asta foarte curand.
Acum va pup ca e tarzior. Va doresc noapte buna si o saptamana reusita

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

nina2, ma bucur ca renata este bine...Doanbe ajuta
elena, ce mai face georgica, ce-a zis mama ta cum se mai simte?
toti puiutii de scorpiute si pe mamicile lor
somn usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Monica, , somn usor tuturor

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput