Minunatele Scorpiutze (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elena, dar la camera de garda la pediatrie nu e nimeni?
of, saraca de tine cred ca te-a terminat gabitza

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, din nou, fetelor !
Elena, tot citind despre oreion, am aflat ca poti sa-l faci si fara semne distincte. Asa ca, se poate si fara febra, probabil, doar ca o forma mai usoara.
Orice ar fi, numai sa scape repede, sa-i fie bine si lui si Gabitzei.
Ana, , ce bine arati in pozele acelea dinaintea aparitiei Luanei ! Frumoasa si finuta !
Indata va pregatiti si voi de petrecerea Luanei. Te-ai gandit ce tort ii vei comanda ? Imi amintesc si acum tortul acela grozav, cu Ariel, Mica Sirena.
Stii ca este si continuare la filmulet, Mica Sirena II, despre Melody, fiica lui Ariel ? Nu pierd ocazia de a viziona si eu, cu Cristina, aceste filmulete.
Am inteles cu Alex. Gata, perioada de acomodare, la lectii si invatat, de acum.
Esme, e normal, orice lucru nou e de speriat la inceput. Mai ales daca nu ai avut in jurul tau, intre cei apropiati, o graviduta sau un bb, sa vezi, cat de cat cum e.
Ca si celelalte mamici, iti spun si eu, sa te bucuri de aceasta perioada cat poti de mult, ca e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei.
Doamne, cat m-am chinuit sa aflu care e codul acelui 3,14 3,14. Dar nici prin gand nu mi-a trecut ca e atat de simplu, Pi-Pi. [:)))] Insa, am banuit ca te referi la un test de sarcina pozitiv.
Ce frumos a decurs primul consult ! Ce inseamna sa ai prieteni in lumea medicala !
Asa e si aici, la noi, medicul de familie si medicul ginecolog urmaresc sarcina. Cel putin, eu asa am avut.
Legat de vene care abia se vad si circulatie periferica proasta, la fel sunt si eu. Nu pot dormi fara sosete in picioare, decat vara, cand e mai cald.
Cafea am baut si eu, desi, initial am lasat-o. Dar aveam dureri de cap de la tensiunea mica si nu puteam fara o cafea de dimineata. Atat doar ca de atunci, m-am invatat sa o beau cu lapte.
Hm...peste tot in strainatate aud de selectia naturala, in primul trimestru de sarcina.
Hai, ca va fi bine, ai sa vezi !
Ce paine delicioasa.....mmm....iti vine sa o mananci goala, cred.
Adriana, imediat sunteti gata pregatiti de nunta si o puteti astepta linistiti, din punctul asta de vedere. Noi, inca nu am cununat pe nimeni. Dar nici nu vad in jur pe cine am putea cununa....poate pe copiii prietenilor nostri, cand le va veni sorocul.
Monica, se joaca impreuna frumos, Alex si Ruxi, se inteleg la joaca ? Sau fiecare cu ale lui ?
Georgi, voi ce faceti, pe unde sunteti ? Ce face Zambareata ?
Lory, sper ca Alin e bine si va puteti distra weekend-ul asta, sa-si ia revansa sarbatoritul pt. ziua de 3.
Vanina, felicitari pentru apartament ! E o mare realizare, bravo !
Insanatosire grabnica Renatei scumpe !
Si Cristina da semne de raceala cu nasucul, ca tot subtire vrea sa se imbrace. Cand vede soarele de afara, ea crede ca e vara si e o lupta sa o fac sa ia ceva mai potrivit pentru aerul de afara, pe ea. In privinta asta e o incapatanata....
Fetelor, va doresc un weekend minunat, asa ca voi ! Sa ne "reauzim" cu bine, luni !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

nina, se joaca frumos impreuna dar unoeri(din ce in ce mai rar in ultimul timp...trebuie sa recunosc) se mai si cearta, alex se abtine sa o trozneasca dar ea il cam ciomageste...si el doar o tine asa strans si-i zice...cred ca-ti dai seama ca daca ti-as da eu una te fac zoooobbbb eu fac pe arbitrul

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

ce sa zic:cadou un oreion, plus probleme la coloana

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

off, elna, imi pare tare rau.si la coloana ce?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gata, am facut baie la Gabi si a adormit toata gasca! George sufera ca nu poate sa o mai pupaceasca pe sora'sa, eu stau cu ochii pe amandoi. Deocamdata nu a facut febra, sa vad maine ce si cum. Una peste alta, Marin a stricat ceva la masina, intr-o parcare si maine merge sa vada cum rezolva, avem casco, dar... pana vine bara aia si mai stiu eu ce dureaza, ne-om folosi de panda de la serviciu, asa o zi aiurea am avut, ca nu stiu daca sa inchid ochii. Maine nu mai pot merge la Iasi, acum ma intreb daca nu se baza bunica pe mine ca ii duc ceva... ea la telefon nu stie sa raspunda.
Adriana, George are coloana si omoplatii mai ciudati, iesiti in proeminenta rau de tot, insa toi ziceau ca e in crestere, sa vedem... cu calciul sta bine... Ei, doctorita de azi (care e foarte buna, dar am ajuns acum, cu urgenta asta) a insistat sa avem grija, sa nu ajungem la gimnastica medicala, pentru ca nu e foarte bine. Ar trebui sa faca inot, dar... lui ii e frica de apa ca de nu stiu ce. Cum sa il conving? Si trebuie operat de amigdale si polipi, eu speram ca doar polipii, luni mergem si la orl sa ne zica si nenea doctorul si apoi vedem ce decizie luam!
Mi-am dat seama ca toata sarcina mea cu probleme si de cand o am pe Gabi, am cam lasat balta sanatatea lui George si am tratat mai superficial, acum culeg roadele! El s-a simtit bine in general, mai pe fuga la mine la serviciu, dar nimeni nu s-a uitat la el dezbracat sa ii vada spatele, doar noi si nu stiam la cine sa mergem, plus ca eu cam la fel am fost, dar am facut balet si m-a mai reglat.
'om videa ce facem, asta e lectia pe care am meritat-o, important e sa fac ceva mai mult pentru el!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Offff...Elena.Sanatate multa si sa va fie cat mai usor.Nu te mai invinovati.Asa a fost sa fie.Ai fost si est inca prinsa de micutza.
Fetele...va pe toate.Am citit astea 2 pagini cu sufletul la gura ...si utimul mesaj chiar de la Elena cu rezultatul...m-a dat peste cap.Greu e sa fi mama....
Sanatate multa

Mergi la inceput

Of elena...imi pare tare rau ca pana la urma s-a dovedit a fii oreion...ai grija sa nu ia si piticuta...sanatate multa lui georgica si Doamne ajuta sa nu aibe nimik grav la spate...lasa ca le rezolvati voi pe toate incet, incet...aveti grija de voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hallo, hallo
Esme felicitari sa ai o sarcina fara griji si unu/doi (mai stii ca data viitoare vezi dublu) bebe sanatos. Si daca e pana acolo ai timp 9 luni sa te dezmeticesti sa sa-ti treaca grijile.
....si eu salivez la painea ta, si aici se gasesc de toate felurile dar sa fac singura eu una nu ma incumet. Pe barbatu-meu il mai apuca din cand in cand harnicia si facea pentru duminica cozonac, adica o impletitura pe post de paine. Dar de muuuuult de tot n-a mai facut.
Elena ufff imi pare asa de rau de George.....sper sa-i treaca repede, poate scapa macar Gabi.
....ai mei s-au inzdravenit dar sunt raaaaaaaaaai de numa. Matusa-mea ma intampina din usa cum ajung acasa.
Nina2 cred ca ti-ai luat o piatra de pe inima, te poti bucura de casuta ta!!! Multa sanatate la frumoasa ta cu ochi albastri!!
.......eu sunt in cautari, nea-m hotarat sa ne cumparam casa nu mai cautam chirie, dar problema cea mai mare e ca nu stim unde...........tot pierd vremea cautand, al meu sot nu cadaricseste sa vina si el lanaga mine sa cautam impreuna cica si asa eu il strig cand gasesc ceva!!! Sper sa gasesc curand ceva ce-mi convine ca am ajuns la saturatie de atata naveta si de harababura din casa.
.........si ca sa fie totul si mai frumos de vreo 3 saptamani nu mai avem televizor. DE o saptamana e la reparat azi primim un mail cum ca nu se mai poate repara. si al meu barbat care nu a vrut sa cumpere altul de la inceput.

Nina ma bucur ca-i place ciocolata la Cristina...care-i place mai mult???..........azi m-am gandit la tine am fost la un curs despre diabet foarte intereseant......ne-am masurat chiar fiecare glicemia si am probit pen-urile pe noi!!!

........noi suntem in vacata doua saptamani. nici bine nu a inceput gradinita deja au vacanta, unele cantoane au chiar 3. Ce poti face in octombrie atatea saptamani???

v-am pupat, va doresc un sfarsit de saptamana minunat cu mult soare!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira, ma bucur ca sunteti bine...asta-i cel mai important...lasa ca-si gasesc ei preocupare in vacanta... pe toti

monica

Mergi la inceput