Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 15
HelleneC spune:
Gabi efectiv ma ia pe post de fotoliu ambulant
! Azi nimic nu ii convine! Nina, mersi mult! Pai se plange ca mesteca greu, nu are febra (asta e pentru mine pozitiv si sper sa nu fie), ii este umflat in continuare ganglionul ala, si sta cu gatul teapan, acum om vedea, de la curent nu e! Eu nu i-am facut vaccinul ala ROR, pe la camin nu cred ca e cazul sa fie oreion, in alte parti nu a mai fost... Eu iau toate variantele si apoi le tot elimin, insa analiza spune sigur ce e si medicul!
Fug la gaze ca se joaca putin impreuna!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
vbartan spune:
Salutam si noi scorpiutzele dragi.
Absenta lunga... stiu, dar ce sa-i faci, multe griji.... Pitica mea si acum e racita, nu mai trece, acum parca e ceva mai bine dupa 10 zile de antibiotic. I-am dat si Prednison 2 zile, am fost si la ORL sa fiu sigura ca nu e ceva... Azi parca a fost mai bine si speram ca mergem spre vindecare completa.... tot la 2 zile mergeam la dr. Asta este, ne facem noi bine. Nasol este ca nu prea mananca si ne chinuim la capitolul asta.
In alta ordine de idei, am si o veste buna, am reusit sa vindem garsoniera si sa platim integral apartamentul, asa ca acum sunt linistita la capitolul asta.... va invit la un pahar de sampanie virtual. 
. Stiu ca am promis poze dar trebuie sa imi fac timp sa le si fac....
si acum.....
Elena, draga multa sanatate lui George, astept si eu sa vedem ce zice dr. si analizele....
Ana, sanatate multa lui Marius.... e belea cu barbatii astia cand sunt bolnavi... al meu atat se vaita si ca si Marius trebuie convins sa ia medicamente.... Apropos, ti-ai tras o freza misto, imi place cum iti sta.
Esme, felicitari pentru bebic, sunt convinsa ca va fi bine si la sfarsitul celor noua luni ne vei spune ce minunat a fost sa creasca in burtica ta o fiinta mica.....
Lory, La Multi Ani ! pentru Alinutul tau. Imi cer scuze pentru intarziere....
Nina, ma bucur ca Cristinuta este bine....
Fetelor va pupam
si va dorim un weekend maxim.
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
esme
, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si bb sanatos...
ij cate sapt esti? sa vedem ce zodie iese ![]()
elena
, of...imi pare rau ca inca-i bolnavior georgica
...sanatate multa si Doamne ajuta sa fie ceva usor...sa ne zici rezultatele la analize.
ana
, noi mai treiem din ele din cand in cand...si le punem in cutii cand vedem ca nu mai folosesc o jucarioara mai mult timp...
ariana, nina 
Lory
ce mai faceti voi?cum se mai simte alinutul? 
eu deocamdata n-am nici un spor prin casa...inca lenevesc ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
nastasie spune:
elena, asteptam vesti.sper sa fie totul bine.
esme, sarcina usoara.
vbartan, felicitari pt apartament.bine ca ati scapat de o problema.sanatate multa si scapati de raceala.
eu am fost azi putin la cumparaturi ca nu prea mai aveam nimic prin casa.ieri si azi am mai facut curat prin casa ca sa nu stau in ultima saptamana sa trebaluiesc ci sa ma ocup putin de mine.atunci sa dau doar cu aspiratorul si gata.
razvan e bine.ii place la cresa.acum spune tot ce face.ieri am avut si sedinta cu parintii dar m-am ascuns mai prin spate ca vroiau sa aleaga comitetul de parinti pe cresa.am mai facut poze cu el si promit ca o sa le pun zilele astea in album.
in rest la noi e frumos, mai profitam de timpul frumos si ne-am dus zilele trecute pe malul marii si razvan nu mai vroia sa plece.arunca toate scoicile in mare.
mai am de cumparat niste accesorii pentru rochie si sunt gata.miercuri e gata si rochia de scurtat si pantalonii nasului.de am prinde o zi asa frumoasa ar fi nemaipomenit.gata, ma intind, va pup pe toate si va doresc un we minunat.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
nina2, sanatate multa Renatei
si
ma bucur ca esti linistita cu apartamentul...este mare realizare...felicitari!
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
aldaesme spune:
Multumesc tuturor...voi v-ati prins ca ma bazez pe experienta voastra :)
quote:
Originally posted by monica-elizabet
esme, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si bb sanatos...
ij cate sapt esti? sa vedem ce zodie iese
Uf Monica, am uitat sa spun :) e preconizat pe 5 iunie :)...deci ar putea sa aiba sanse sa iasa fix pe 7 ca Alex al tau, sau pe 9 ca fratele lui Cristi :) sau cand o vrea el/ea sa iasa.
V-am spus ca la mine in familie pe linie materna s-au nascut o multime de perechi de gemeni?
Bunica a avut un frate geaman, ea a nascut o pereche de gemeni si sora mai mica a mamei a nascut si ea o pereche de gemene :)
o zi faina,
esme
Ana68 spune:
Nina 2,sanatate multa Renatei si felicitari pentru apartament!Sa va mearga din plin!
Esme,parca se intrevede o dublura la voi....
Monica,eu ma gandeam sa le raresc si eu si ,ebentual sa le imprasti in lume(a se citi pe la gradi).
Adriana...hai ca si la voi lucrurile incep sa se aseze.Sa aveti si voi parte numai de bine!
Elena,cum e ?
Fetele,va doresc si eu un week end super si vorbim luni!Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
abia astept eu sa mergi la eco...poate se lasa cu 2 perechi de ochisori
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
monica-elizabet spune:
Ana si eu le dau pe cele de cand erau mai bbei si vad ca chiar nu le mai folosesc delok...aveam jucarii de la tomy si le-am dat unei prietene sa nu mai dea si ea o groaza de bani pe ele...ca se pastrasera super bine...dar am mai dat si din astea pe care consideram eu ca nu mai au nevoie de ele si mi-a facut alex scandal ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
HelleneC spune:
Nu l-a gasit pe medic... acum cauta altul
! Ca un facut, e vineri e we, normal!
Va pup, normal e Gabi in brate, citeste si ea dc-ul!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***