Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 14
HelleneC spune:
Salut, ma fac "nocturna" ca si Moni, sa nu fie ea mai cu mot!![]()
Am niste emotii de groaza, George saracul se tot plangea ca il doare un ganglion, acum in 2 ore seara s-a umflat partea dreapta sub ureche si pana dimineata simt ca o iau din loc. Saracul de el numai oreion sa nu aiba, ma rog, sa nu fie ceva nasol. Ma gandesc si la Gabica, ca e prea mica si chestiile astea sunt cam periculoase
! Inca sper sa fie un streptococ (auzi ce sper eu
!!!) ca asta se trateaza cu antibiotic ceva, eu stiu cat am suferit la oreion! Il duce Marin la analize de cu dimineata, ca nu pot sta calma si sa treaca trenurile...
Mama ei de treaba, ca asa se aduca cateodata de... lume lume!
Esme, pliz nu citi ce scriu eu
, sper sa fac din tantar armasar! Tu cum esti?
Pup samburica din burtica!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
monica-elizabet spune:
elena, Doamne ajuta sa nu fie nimik grav
sa ne dai vesti bune
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
HelleneC spune:
Salut, vad ca e umflat ca aseara, tot il doare, nu ma lasa sa pun mana, i-a luat exudat, am dat amilaza urinara, si astept sa vina la pranz huzband sa il duca la medicul de familie si apoi la orl. Acum verificam tot, ca analizele nu sunt gata azi, habar nu am ce sa fac, sa il duc la tara sau nu...
Saru mana de intrebari, azi va bolborosesc pe aici daca imi dau voie mofturosii!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
Ana68 spune:
Elena draga,sa fie o otita la George?Hai ca ma rog sa fie de bine...Sa fie posibil oreion deja?
Monica,multumesc.Mai aveti loc de jucarii in casa?Ca noi nu...
Esme....curaj!Ne ai pe noi p-acilea cand dai de greu...ce poate fi mai frumos in viata unei femei decat perioada de sarcina?Bafta si multa sanatate!
Dragelor...e vineri....iupiiiiiiiiiii....Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aldaesme spune:
salutare,
Elena tin pumnii pentru George sa fie totul cat se poate de usor si sa isi revina repede de tot!
Am fost prin urmare aseara la doctor. Evident ca ce urmeaza in continuare voi deja stiti, ca ati trecut prin astea:)
Am ales pentru urmarirea sarcinii doctor de familie+ginecolog. Se poate si varianta numai ginecolog, sau moasa si doctor de familie (daca vrei sa nasti acasa). Eu ma simt foarte bine cu doctorul meu de familie, asa ca dupa ce mi-a explicat cum si ce i-am zis ca eu vrea sa il am totdeauna langa mine si ginecologul sa fie ala in care el are cea mai multa incredere. Asa ca ginecologul (defapt e o ea) e ginecologul surori si prietenei doctorului meu.
De ce am eu asa regim preferential? (asta cu ginecologul...in general se ia din lista ala care are liber pentru tine, la mine s-a luat asta din lista si s-a facut liber ... am si eu pile o data in viata :) ) Cand m-am dus prima data la doctorul de familie m-a luat la intrebari in legatura cu munca mea, am ajuns la concluzia ca al meu coleg neurochirurg (cu care ma inteleg super bine) a fost coleg de an cu doctorul meu de familie... De atunci sunt transmitator de mesaje intre astia doi, care se pare sunt foarte buni prieteni dar nu prea mai au timp sa se intalneasca.
Ieri, dupa ce m-a incurajat vreo juma de ceas :) mi-a luat sange (vampirul, trei sticlute), urina, tensiune...bani :) mi-a dat cinshpe carti si cartulii cu si despre sarcina, alaptat si mai stiu eu ce...Cu ce am voie si ce nu am voie sa mananc...pana vin rezultatele de sange, sper sa fie alea super ok sa pot manca mai multe :) Apoi a zis ca sa il sun la orice ora din zi si din noapte, pe mobil, daca am temeri, daca ma imbolnavesc, daca vreau sa mananc ceva si nu sunt sigura, daca fac febra...adica daca orice :) Clar m-am simtit super bine.
Mi-a mai explicat ca pana in saptamana 14 se poate intampla orice cu sarcina si ca ei nu poa' sa intervina "selectie naturala" cica :)
O chestie care m-a bucurat :) am voie ciocolata si cafea :) Ciocolata nu dauneaza cu nimic bb-ului (si cica daca e de buna calitate contine si mult fier) dar nu e bine in cantitati industriale "ca de la aia sigur te ingrasi :)", cafea am voie...mai putina decat pana acum, dar macar doua cani de cafea slaba sau doua canite de cafea tare am voie, daca si organismul accepta. Dintr-un motiv sau altul doctorul crede (sau spera) ca mi se va face rau de la cafea :)
Apropo de sanjeee :) Am niste vene si artere inviziile...zice doctorul "de aceea probabil ai mainile si picioarele vesnic reci" ahaaa!
Omul a stat ieri zece minute langa bratul meu pana s-a aratat o vena...mi-a pus un garou si m-am pus sa fac contractii ale pumnului, in orice caz, pana nu s-a zarit ca lumea vena nu a facut nimic, si cand a introdus acul a facut-o din prima fara zeci de mii de incercari (vezi, si de asta imi place doctorul meu :) ).
Cam asta este, urmatoare vizita miercuri 17 octombrie la doctorul de familie :)
o zi buna,
esme
HelleneC spune:
Cuscra draga, pai eu sper sa fie otita sau ceva microb... sa vezi ce nebuna sunt
, insa nu se plange de ureche de nici o culoare, sincer am avut oreion si stiu cam care e evolutia, sper sa nu fie. Cred ca nu am innebunit, dar nu as vrea sa o expun pe Gabi la oreion! Oricum merge Marin cu el la orl dupa 3, atunci are nenea program si ne zice.
Nina, help, stiu ca si Cristinica a avut, am uitat varsta!!! Cum a fost? I-am zis ca de azi gata cu dulciurile pana se confirma ca are sau nu... a inteles micutul!
Elena - mami de
Filmulete copiii mei
Ana68 spune:
Elena...sa dea Domnul sa fie bine si sa nu fie oreion...Ma gandesc ca daca si Gabitza ar face cumva acum oreion,daca se confirma chestia asta,n-ar fin mai usor?>Ca scapati si de problema asta...Eu ma rog sa nu fie decat o simpla otita...Va pup.
Esme,asa ...vezi ca se poate?Curaj si fruntea sus...Doctorii trebuie sa iti expuna si sa te informeze cu absolut orice ,dar asta nu inseamna ca ti se va intampla tot ce zice el....Doamne iarta-ma!E bine ca ai ales pe cineva care iti ofera incredere,asa iti va veni mult mai usor si cand vei avea nevoie de un sfat avizat sti sigur ca il vei primi...Felicitari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Stai ca vazui si pe Esme... bine ca ai fost! Gata, te-ai linistit!
Acum stii ce ma enerveaza la medicii astia din vest si din alte parti? Ca tot zic de selectie naturala. Eu il pierdeam usor pe George (brrr, nu ma mai gandesc) daca medicul nu imi dadaea tratamente si antispastice. Nici el nu credea ca birui si in luna a 4-a totul a devenit viabil. Daca eram in America... macar atat apreciez pe aici, ca se chinuie cineva sa mentina sarcina, si uite ce copii misto am reusit sa duc la capat.
Insa la tine totul va fi ok, ca musai sa vin sa fac baita la bebel!
Desi Mira e mult mai aproape de tine daca stau si ma uit pe harta, hihihi!![]()
Mai glumesc ca altfel o iau pe araturi... si ma rog la toti sfintii sa fie bine George si sa fiu eu panicoasa si atat!
Elena - mami de
Filmulete copiii mei
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! ![]()
Elena, imi pare rau ca George e bolnavior. Orice ar fi, sa-i treaca repede, sa se poata juca in voie.
Din cate povestesti, nu pare a fi oreion. Ar trebui sa aiba febra si greutate in masticatzie, din cate stiu, eu. Plus, sa-l fi luat de la cineva. Prin aer sau prin contact cu obiecte contaminate recent. E posibil ?
Uite, aici, simptomele, oreionului.
Cristina a avut oreion la 1 an si aproape 4 luni. Si l-a luat de la Medeea, verisoara ei mai mare, la care eruptia s-a produs la noi, de Paste, in acel an. Si acum imi amintesc cum, dupa ~ 2 sapt., Cristina s-a trezit dimineata cu temperatura si umflata dupa urechi, un pic mai jos. Dar de trecut, i-a trecut destul de repede. Cam in 3 zile au inceput sa se diminueze umflaturile si sa scape de temperatura.
Mancarea a fost cat mai usoara, fara grasimi si dulciuri(pe care nici nu le consuma la acea varsta) si fara bauturi acidulate.
Uite, am gasit si www.mamasitata.ro/content/view/208/100/" target="_blank">aici mai multe despre oreion.
Daca a facut analiza urinei, se va vedea daca e sau nu virusul urilian.
Astept si eu, sa vad ce va zice medicul.
Cum se simte, il doare ceva, poate mesteca ?
Fetelor, revin mai tarziu cu un mesaj mai lung. Acum, m-am grabit sa scriu pt. Elena.
Va pup !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

razvan 01.11.2004