Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 10

monica-elizabet spune:
cu-cu pe unde sunteti scorpiutelor?
va pe toate sa aveti o duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

nastasie spune:
eu am fost la mama si am copt ardei kapia pentru iarna.nu am reusit sa-l fac pe razvan sa doarma deloc asa ca pana seara am zis ca-l "omor".nu se mai intelegea nimeni cu el.azi ne-am plimbat putin, a fost frumos.sunt bine cu maseaua.mi-am gasit poseta si sandale aurii(de imprumut ) ca nu am gasit in toata constanta, insa desi sunt amandoua aurii sandalele sunt o idee mai inchise.o sa pun maine poze sa vedeti.maine ma duc cu sotul sa-si ia costum ca desi a zis ca nu-si ia vreau acum costum negru si camasa si cravata la asorte cu nasa(adica io) adica verzi.si asa are 2 costume mari si late cu asta care si-l ia asa ca am zis ca merita si el ca o data cununa.
va pup pe toate va doresc o seara linistita , ne auzim de maine.
adriana&razvan 01.11.2004

Ana68 spune:
'Neata fete,
Georgi,ma bucur ca ai rezolvat-o cu orarul ala,bata-l vina!Uite ca inca o daca mi se confirma faptul ca daca nu ai sange in pix,cum se zice,vorba ta...esti bun,esti prost!Cu directoarea noastra...sunt curioasa ce va fi saptamana asta,daca nu se intampla nimic...mai mergem o data si inca o data,pana s-o satura de noi...Sanatate la Stefi! si tie spor in toate!
Adriana...gata:maseluta scoasa,ai scapat de problema,kapia ai pusa...te-ai asigurat pe iarna...ce mai?Toate le-ai rezolvat din mers!
Monica...io in weekend nu prea am acces la computer,ca ai mei stau calare pe net si in plus tre' sa fac si treburi edilitar gospodaresti...iaca d-aia trag chiulu' la greu p-acilea...
Cuscrissima...pai bay...te-am asteptat la cafeluta....unde ati umblat dezlegati?Hehehehehehehe....ce mai faceti,dragilor?Cum mai sunteti?V-ati mai revenit din raceala?
Fetelor...cum scriam mai sus,sunt curioasa ce se va mai intampla saptamana asta la scoala...vedem!
Cu problema cealalta s-a rezolvat,in sensul ca Dunia a fost la Caransebes,cum va spuneam,s-a linistit fata si dupa disutiile cu mama ei au decis amandoua ca mama-sa o sa-i achite anul asta sa-l repete,adica 1200 de euro si isi va da toate restantele si anul urmator,daca invata si ia tot ce are de dat ca examene,sa se transfere la fara plata.Asa ca azi am sa merg iara cu ea la secretariatul facultatii,sa ne interesam despre modalitatea de inscriere la plata sa repete anul si cum se procedeaza ca sa-i fie recunoscute examenele date deja.Nu prea ma trage ata sa merg,dar m-a rugat fata sa merg cu ea,ca sa n-o repeada secretara si sa vorbeasca frumos,ca data trecuta.I-am spus Duniei ca prezenta mea e doar asa...de prezenta,ca sa intreb ceva..is pe langa subiect si ca va trebuie ea sa vorbeasca,nu sa ma lase pe mine,ca data trecuta...Na,in fine,vedem ce-o fi!
Pana una alta va doresc o saptamana cu multe realizari si va pup pe toate!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

nastasie spune:
ana, mai am muraturile, dar nu mai pun asa multe ca anul trecut ca al meu sot s-a omorat cu usturoiul.asa ca pun mai multa ciusca murata, vreo 2 borcane mai marisoare de gogo si un bidonas mic cu muraturi asortate ca mai fac cand si cand un boeuf.dar astept sa ma linistesc cu nunta si ma apuc.

HelleneC spune:
Bai harnicuteor, sa aveti o saptamana buna de tot!
Noi tot raciti, asta mica a terminat ospamoxul si am zis ca si-a revebit, dar de unde, ca iar behaie si e cu raguseala de mama mama
, George e binisor, tre' sa ajung la orl sa vad ce facem cu polipii, cred ca il pot opera la spitalul privat si sa venim imediat acasa. Ne interesa, dar am asa o groaza de anestezie si urmariiii
!
Cuscra, pai cum sa venim muciosi si tusitori. Am stat in casa, ieri am mers la ai mei sa aduc lapte si barabule (=cartofi), iar Gabi e atat de maraita, ca dintele buclucas tot nu a venit! Bafta la scoala la Alex (si la Dunia... ca daca tot se bazeaza fata pe tine)!
Monica, ce ai gatit in weekend?
Adriana, pai est harnica rau, la mine cele mai bune muraturi se fac la Selgros, asa castraveti murati ca acolo nu am mancat! Am calculat cu Marin si am zis ca e mult mai scump sa punem noi, nu mai zic de munca, asa ca in afara de tocatura de legume, totul se cumpara de la selgros, metro, kaufland si ce o mai fi pe aici!
sa pui poze cu papuceii...
Georgi scumpo, bine ca a dat roade infoiala! Sr'mna de aprecieri! Cand o mai vad pe zambi in poze? Si pe voiu, "of cors"
Va pup, am de intins rufele, si apoi sa ma dreg cu ceva, ca iar am de ceva zile tensiunea pe stalp, da' o veni si ziua cand oi ajunge la medic, ca nu are cine sta cu maimuta asta mica! Cuscro, ma ajuti?
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

nastasie spune:
pun poze cu sandalele si cu poseta intai separat si apoi la un loc ca sa vedeti ca sunt de un auriu diferit.si sa-mi spuneti voi daca merge sau sa mai caut poseta la asorte

nastasie spune:
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/coafuri/

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
adriana ...eu zic ca merg(sunt foarte dragute amandoua)...oricum gandeste-te ca nu prea o sa stai cu geanta
la biserica o sa ai buchetul...la restaurant nu o sa stai cu ea pe mana tot timpul...deci nu te mai stresa
elena , of...sanatate multa sa va faceti bine...spor la treburi...eu am facut numai prostioare de papa(peste prajit, pizza, salata de vinete, ardei copt, si o tava pusa la cuptor cu multe legume si muschi de vita sos de rosii si usturoi)
ana, stiu ca esti ocupata...doar mi-era dor de tine
georgica, cum se mai simte stefi?
noi suntem ok...ca fetele pe-acasa
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

georgi75 spune:
Neatza.
Stefi e bine, mare gradinareasa si io-s varza ca ne-au anuntat ca avem inspectie la inceputul lui noiembrie.
.Am de facut gramezi de hartoage.
si o zi faina sa aveti