Minunatele Scorpiutze (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete,

Aseara am dus-o pe Dunia la camin...asa ca trebile se aseaza incetisor la treaba lor...

Adriana,am vazut sandalutele si coafurile alea....foarte faine...Vrei una din coafurile de acolo?Misto!Cu muraturile...hehehehehe...esti harnicua foc,eu m-am lasat de mult de sportul asta!
Cuscra draga,imi pare rau ca sunteti maraici si bolnaviori...sper sa va reveniti mai repejor.Uite ca si cuscra-tu e bolnavior,nu-i mai trece tusea si a fost azi dimineata la control si i-a dat trimitere la spitalul TBC sa fac o consultatie acolo...mi se strange inima...Va pup!
Monica...hai maaaaaa....asa m-a gadilat la sufletel ca ti-a fost dor de mine...saru-mana ca te gandesti la mine!
Georgi,pai tu,ca o adevarata scorpiuta ce te afli,iti pui probleme ca nu dai gata inspectia?!Nu cred...sunt ferm convinsa ca ai sa-i dai pe spate pe tovarasii inspectori...

Fetele,pupici si mai vorbim...ca tre' sa plec in control...Vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
ana , sanatate multa sotului , bine ca se rezolva treaba cu dunia...la alex la scoala ce-ati mai facut?
georgi gradinareasa si pe mamica ei si spor la facut hartzogaraiele.
noi suntem bine, ca de obicei alex e la gradi si ruxi mierlaie ca vrea si ea, se trezeste cu noaptea-n cap doar, doar il mai prinde pe alex 5 min si de dimineatza sa se joace cu el si-i spune "ales nu peca a gadanitza, ia-ma si pi miniiiiiii"
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, dar pe ruxi nu o duci la gradi?sau la anu?
ana, de acolo vreau o coafura, ceva asa mai ravasit, mai valvoi.sa vad ce zice si coafeza.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Sunt prinsa pana peste cap cu treaba, la serviciu, iar acasa....cam tot asa, cu scolaritele mele. Noroc, ca, iese mama cu Cristina afara, dupa-masa, cat ma ocup eu de fete, sa se poata bucura de zilele astea furmoase, de vara tarzie.
Altfel, suntem bine, sanatosi cu totii.
N-am apucat sa citesc din urma ce ati scris, dar recuperez eu, pana la urma.
Va doresc numai zile senine, cu multa bucurie !
Va imbratisez si va pup pe toate, toate si puiutii vostri scumpi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, ruxi nu merge inca la gradi...poate la anul
nina, cred ca ti-e greu dar si frumos cu 3 fetite

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'Neata fetelor!

Scuze pt. chiul!
Ce mai faceti? Eu sunt bine dar am tot fost ocupata si nici nu am apucat sa va citesc pe toate...Zilele astea am fost tare aglomerata cu ziua sotiorului...la noi deja a inceput petrecerea mai ales ca azi am facut 4 ani de cand sunt mamica!!!!!!
Alinutul meu e un pic racit...abia astept sa merg sa-l iau de la gradinita sa-mi spuna cum a petrecut.I-am facut un mare tort ca sa petreaca si cu copiii de-acolo!Pe seara mergem si la restaurant asta in cazul in care nu face febra...cam atat de la mine!
Va pup pe toate si pe copilashi si revin cand ma eliberez de treburi!
O zi frumoasa va doresc si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lory, sa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el si sa fiti sanatosi cu totii.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Oooo Lory LA MULTI ANI pentru Alinut si pentru sotior.Sa-ti traiasca amandoi si sa te faca fericita.
fetele.Sa aveti o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

'Neatza,

Ana imi pare rau pentru problemele Duniei dar bine ca s-au rezolvat insa (te rog sa nu te superi pe mine)...
Din ce am inteles din poveste (evident nu stiu toate amanuntele) proful cu pricina i-a dat o data un 9..cand a stiut, deci stie sa aprecieze valoarea unui student si a picat-o cand nu a stiut dar si-a amintit ca e studenta buna, deci stie sa fie obiectiv chiar daca subiectiv stia ca are de a face cu un student bun. Nu a acceptat bani ca sa ii schimbe nota (cred ca nu pot sa iti spun ce tare ma bucura asta...nu, nu pentru ca s-a intamplat Duniei, ci pentru ca macar un profesor la 100 mai poate sa faca asta). A picat 70 de studenti nu pentru ca el e rau si batut in cap ci pentru ca respectivii studenti nu erau suficient de pregatiti. Ma uit din partea cealalta la problema si ma gandesc ca daca nu ar fi si profi din astia care chiar sa astepte ca studentul sa stie ar fi si mai multi doctori, ingineri sau profesori incapabili decat deja sunt! Si stiu cat doar cand se intampla cuiva din familie!!!

Anul trecut la noi la universitate au inceput 800 de studenti anul I la inginerie, acum, in anul II mai avem 495 din gasca aia...Ma gandesc ca aia 305 care nu mai sunt ne injura la greu (pe mine inclusiv) dar sincer pe ochi frumosi si povesti de adormit copii (aici) nu am voie sa le dau note de trecere, oricum fiecare lucrare e corectata de trei oameni, asa ca toti am avut aceeasi senzatie despre picati. Iar mita, daca cineva mi-ar oferi ar ajunge pe mainile politiei daca as primii as ramane fara job si m-as trezi si cu un proces de toata frumusetea. Stiu ca in Romania e inaplicabil inca...doar dadeam un exemplu incercand sa argumentez ca desi imi pare rau pentru Dunia...poate mai mult pentru tine ca a trebuit sa te stresezi cu problemele ei...apreciez ca mai exista profesori care au curajul sa pice studenti si care nu primesc bani pentru modifcatul notei... Te rog din nou sa nu te superi pe mine, ca nu am zis-o cu rea vointa si imi place de tine la fel de mult ca si pana acum

Acestea fiind spuse, in aceasta dimineata am facut 3,14 3,14 pe batz si a iesit ca...ne reproducem. Maine vaz doctorul de familie sa imi faca programare la ginecolog... Nu pot sa va spun cat de speriata sunt si nu e ca si cum s-a intamplat din greseala...

Va pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Lory,LA MULTI ANI! pentru Alinushu,sa creasca mare si sanatos si sa aveti parte de multa distractie,daca nu cumva ati avut deja(ca aici e abia 10.30 dimineata).Si insanatosire grabnica!
Adriana,pai sunt faine coafurile alea...Da,o parere la coafeza cred ca nu strica,ea stie cum si ce in functie de firul de par.
Nina,spor la treburi!Sper ca printesele tale sunt ok si tu la fel...
Monica,multam' de urare...Ce dulce e Ruxi...parca mi-au dat lacrimile citind cum se roaga de Alex sa mearga si ea la gradi...Draga mica!
Georgi...cum e?Te pregatesti de inspectie?
Cuscra,matale ce mai faci?Ai tai cum sunt?Ati trecut de maraici????

Noa,fete...Marius are traheo bronsita acuta,are tratament de luat,sper sa-l respecte si sa se faca bine,ca ma tampeste cu tusea lui...

Sa aveti o zi buna ,va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput