Minunatele Scorpiutze (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, pai cu radiografia mai mergi si la alt dr inainte sa ti-o scoata...asa patea mama mea daca nu mergea si la un alt dr ii scotea maseaua...(avea infectie mare, se misca, tot tacamul si un alt dr a reusit sa i-o trateze...si o mai are inca si acum...dupa atatia ani)
bafta...tinem pumnii...sanatate la toata familia

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,
Adriana,mai bine scoate-o,e mai simplu,scapi de alte probleme pe viitor(vorbeam de masea.....)
Cuscrissima draga,sa stapanesti cartea sanatoasa si sper sa-ti fie de folos...Cu treaba ailalta...je m'en fu...c'est la vie,moin plus en noir,moin plus en blanche...
Pe Toyo chiar nush pe unde o carut vichendul asta...n-am nimic stabilit...cre' ca vom sta in oras,ca am cam intrat in gaura la buget...

May,am fo la scoala si ne-am intalnit 4 parinti cu totul,am mers la directoare care ne-a ascultat si ne-a promis ca rezolva problema cu optionalul de muzica,sa bage optional de mate....suspect de usor si suspect de amabila...am vorbit si cu diriga lor si am informat-o si am rugat-o sa ne sustina...Vedem ce-o fi...

Dragelor,sa aveti un week end minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

In timp ce mandra mea se trezeste... hai si eu cu un ochi pe aici!
Cica e vineri, eu ma bucur ca o sa o mai carabane Marin pe mandra zilele astea ca nu mai pot de lombara mea. El zicea sa mergem maine undeva daca e fain, dar nu stiu pe unde, ca unde vreau eu drumul e tooot in reparatii si nu am chef sa stau la stopuri cu Gabi in masina.
Deci, cuscra scumpa, daca tot stai pe acasa, poate te vizitam acolo-shea, la o cafea!
Adriana, ai scapat de belea?
Moni, zi-mi ce as putea sa gatesc ceva buuun, rapid si usor, ca am faina si oua si smantana, doar idei nu am!
Oops, a venit Marin la masa... va puuup!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
ana, probabil ca este o problema interna asa cum a zis si georgi si atunci normal ca ea o rezolva asa cum a si facut-o bafta!
restul scorpiutelor pe unde sunteti, ce faceti?
noi suntem bine, alex a zis ca nu l-a mai durut in gat dar ieri i-am dat totusi nurofen din 8 in 8 ore...insa azi inainte sa plece la gradi iae tusea
va pup pe toate sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gata, fetelor, am scapat de ea.mi-era frica ca nu o mai scoate ca mi se umflase dimineata gingia.dar a scos-o.m-a chinuit insa mi-a facut anestezie.dar tot am simtit ceva ca s-au chinuit ca ramasese doar un ciot din ea si nu aveau cum s-o apuce.acum astept sa pot papa.am reusit sa fumez.ca nu mi-a dat voie.saptamana care vine ma duc cu sotul sa ne facem detartraj.multumesc ca ati fost alaturi de mine.m-am incordat asa tare de frica ca ma doare capul tare.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Bravo Adriana, bine ca o sa ai weekend-ul linistit!

Salutari fetelor si de la Nina se vede ca are 3 fete! Sunt bine, doar ca ea e fff ocupata cu toate!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

adriana , ce sa zic...bine ca ai scapat de durere...ca de masea nu ma bucur ca ai scapat
elena, tu ce faci? azi au fost cumintei copilashii?

monica

Mergi la inceput

scorpiutelor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hai pupici pe la gagici
Bey nu vorbiti de dintzar ca-mi provocati niste amintiri...Io-s cu dintii in tratament.Adica de plombat, de pus...ce mai...mult de lucru.Am uitat sa ma vaiet la voi...Mi-am scos si io o masea martea trecuta(de fapt marti se fac 2 saptamani).Cat credeti ca a durat extractia?40 de minute pe ceas .Noroc ca nu m-a durut dar nu va zic cand m-am ridicat de pe scaun si m-am uitat in oglinda...ziceai ca-s vampir cat sange aveam pe la bot.Si pe tricou...ca saraca dr m-a rugat sa-mi iau ploverul pe mine cand plec sa nu-i sperii clientii din sala de asteptare .Insa m-am simtit f bine dupa pt ca io am o problema cu anesteziile astea.Intotdeauna m-am simtit rau dupa ele dar de data asta nu.
Pe langa asta scoasa mi-a mai pus ceva in alta sa-mi omoare nerviul.Si io, clienta veche la stomatologie i-am zis dr ca nu-mi mor nervii cu arsenic.Si mi-a zis ca-mi pune altceva ca nu mai au voie sa foloseasca arsenic.Si ca o sa ma doara vreo 2 zile rau.Si m-am inarmat cu analgezice in drum spre casa...si nu m-a durut deloc .Parca vad cand o baga freza aia ca ma doare.Pana una-alta stau linistita ca dr e plecata la Cluj pana pe 9 octombrie.
Hai ca m-am intins ca placinta dar v-am zis ca mi-ati provocat amintiri
Elena toata stima si respectul.Asa copii sa tot ai.Spor la citanie.
Ana si io m-am gandit la o depresie ceva la Dunia dar n-am zis nik.Acum m-am linistit .Are fata calmant .Mai bine ca te-ai retras pana la urma.
Cat despre madam directoarea....ti-am zis ca-i ceva necurat la mijloc caci vad masinatiuni de-aste la fiecare inceput de an scolar .Amabilitatea ei spune tot.Bravo ca nu v-ati lasat si jos palaria in fata invatatoarei care v-a sunat.Bafta multa.
Adriana intra in magazine.Nu se stie de unde sare iepurasul.
Va pupezez pe toate.
Aaaaaaaaa...orarul meu .Nu mai am nici o zi pana la ultima ora.Voi termina cel tarziu la 17 in fiecare zi .Inca o data se adevereste zicala:"esti bun...esti prost".Daca m-am infoiat puti...s-au putut face modificari.Chiar m-a intrebat colegul cu orarul daca ma voi ridica in consiliu sa spun ca sunt multumita de orar .Trebuie sa recunosc ca si directorul mi-a pus o pila si i-a zis sa-mi faca orar acceptabil ca sunt titulara lor acum

Stefi e bine, mai tuseste ff putin si la gradi mi-o lauda doamnele in fiecare zi.E f cuminte, comunicativa si sociabila (ma laud si io putin).Si de luni o aduce si moasa pe fi-sa cu Stefi in grupa asa ca mi-o mai ia si ea cand nu poate ajunge tati sa o ia la timp.Deci...sanatosi sa fim ca s-au cam aranjat treburile

Hai ca am scris un mesaj...cat pentru 3 zile.Cred ca v-ati saturat de mine
Pupareeeeeeeeeeeeee........

Mergi la inceput

bravo georgi, ma bucur mult ca stai linsitita anul asta si cu orarul si cu fata ca are cine sa ti-o ia de la gradi...

monica

Mergi la inceput