Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
adriana, pai cu radiografia mai mergi si la alt dr inainte sa ti-o scoata...asa patea mama mea daca nu mergea si la un alt dr ii scotea maseaua...(avea infectie mare, se misca, tot tacamul si un alt dr a reusit sa i-o trateze...si o mai are inca si acum...dupa atatia ani)
bafta...tinem pumnii...sanatate la toata familia
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Ana68 spune:
Saluti fete,
Adriana,mai bine scoate-o,e mai simplu,scapi de alte probleme pe viitor(vorbeam de masea.....)![]()
Cuscrissima draga,sa stapanesti cartea sanatoasa si sper sa-ti fie de folos...Cu treaba ailalta...je m'en fu...c'est la vie,moin plus en noir,moin plus en blanche...![]()
Pe Toyo chiar nush pe unde o carut vichendul asta...n-am nimic stabilit...cre' ca vom sta in oras,ca am cam intrat in gaura la buget...
May,am fo la scoala si ne-am intalnit 4 parinti cu totul,am mers la directoare care ne-a ascultat si ne-a promis ca rezolva problema cu optionalul de muzica,sa bage optional de mate....suspect de usor si suspect de amabila...am vorbit si cu diriga lor si am informat-o si am rugat-o sa ne sustina...Vedem ce-o fi...
Dragelor,sa aveti un week end minunat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
In timp ce mandra mea se trezeste... hai si eu cu un ochi pe aici!
Cica e vineri, eu ma bucur ca o sa o mai carabane Marin pe mandra zilele astea ca nu mai pot de lombara mea.
El zicea sa mergem maine undeva daca e fain, dar nu stiu pe unde, ca unde vreau eu drumul e tooot in reparatii si nu am chef sa stau la stopuri cu Gabi in masina.
Deci, cuscra scumpa, daca tot stai pe acasa, poate te vizitam
acolo-shea, la o cafea!
Adriana, ai scapat de belea?
Moni, zi-mi ce as putea sa gatesc ceva buuun, rapid si usor, ca am faina si oua si smantana, doar idei nu am
!
Oops, a venit Marin la masa... va puuup!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
ana,
probabil ca este o problema interna asa cum a zis si georgi si atunci normal ca ea o rezolva asa cum a si facut-o
bafta!
restul scorpiutelor pe unde sunteti, ce faceti?
noi suntem bine, alex a zis ca nu l-a mai durut in gat dar ieri i-am dat totusi nurofen din 8 in 8 ore...insa azi inainte sa plece la gradi iae tusea 
va pup pe toate sa aveti un we fain
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
nastasie spune:
gata, fetelor, am scapat de ea.mi-era frica ca nu o mai scoate ca mi se umflase dimineata gingia.dar a scos-o.m-a chinuit insa mi-a facut anestezie.dar tot am simtit ceva ca s-au chinuit ca ramasese doar un ciot din ea si nu aveau cum s-o apuce.acum astept sa pot papa.am reusit sa fumez.ca nu mi-a dat voie.saptamana care vine ma duc cu sotul sa ne facem detartraj.multumesc ca ati fost alaturi de mine.m-am incordat asa tare de frica ca ma doare capul tare.
adriana&
razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Bravo Adriana, bine ca o sa ai weekend-ul linistit!
Salutari fetelor si de la Nina se vede ca are 3 fete!
Sunt bine, doar ca ea e fff ocupata cu toate!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
monica-elizabet spune:
adriana
, ce sa zic...bine ca ai scapat de durere...ca de masea nu ma bucur ca ai scapat ![]()
elena,
tu ce faci? azi au fost cumintei copilashii? 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
monica-elizabet spune:
scorpiutelor 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
georgi75 spune:
Hai pupici pe la gagici ![]()
Bey nu vorbiti de dintzar ca-mi provocati niste amintiri...
Io-s cu dintii in tratament.Adica de plombat, de pus...ce mai...mult de lucru.Am uitat sa ma vaiet la voi...Mi-am scos si io o masea martea trecuta(de fapt marti se fac 2 saptamani).Cat credeti ca a durat extractia?40 de minute pe ceas
.Noroc ca nu m-a durut dar nu va zic cand m-am ridicat de pe scaun si m-am uitat in oglinda...ziceai ca-s vampir cat sange aveam pe la bot.Si pe tricou...ca saraca dr m-a rugat sa-mi iau ploverul pe mine cand plec sa nu-i sperii clientii din sala de asteptare
.Insa m-am simtit f bine dupa pt ca io am o problema cu anesteziile astea.Intotdeauna m-am simtit rau dupa ele dar de data asta nu.
Pe langa asta scoasa mi-a mai pus ceva in alta sa-mi omoare nerviul.Si io, clienta veche la stomatologie i-am zis dr ca nu-mi mor nervii cu arsenic.Si mi-a zis ca-mi pune altceva ca nu mai au voie sa foloseasca arsenic.Si ca o sa ma doara vreo 2 zile rau.Si m-am inarmat cu analgezice in drum spre casa...si nu m-a durut deloc
.Parca vad cand o baga freza aia ca ma doare.Pana una-alta stau linistita ca dr e plecata la Cluj pana pe 9 octombrie.![]()
Hai ca m-am intins ca placinta dar v-am zis ca mi-ati provocat amintiri 
Elena toata stima si respectul.Asa copii sa tot ai.Spor la citanie.
Ana si io m-am gandit la o depresie ceva la Dunia dar n-am zis nik.Acum m-am linistit
.Are fata calmant
.Mai bine ca te-ai retras pana la urma.
Cat despre madam directoarea....ti-am zis ca-i ceva necurat la mijloc caci vad masinatiuni de-aste la fiecare inceput de an scolar
.Amabilitatea ei spune tot.Bravo ca nu v-ati lasat si jos palaria in fata invatatoarei care v-a sunat.Bafta multa.
Adriana intra in magazine.Nu se stie de unde sare iepurasul.
Va pupezez pe toate.
Aaaaaaaaa...orarul meu
.Nu mai am nici o zi pana la ultima ora.Voi termina cel tarziu la 17 in fiecare zi
.Inca o data se adevereste zicala:"esti bun...esti prost".Daca m-am infoiat puti...s-au putut face modificari.Chiar m-a intrebat colegul cu orarul daca ma voi ridica in consiliu sa spun ca sunt multumita de orar
.Trebuie sa recunosc ca si directorul mi-a pus o pila si i-a zis sa-mi faca orar acceptabil ca sunt titulara lor acum ![]()
Stefi e bine, mai tuseste ff putin si la gradi mi-o lauda doamnele in fiecare zi.E f cuminte, comunicativa si sociabila (ma laud si io putin)
.Si de luni o aduce si moasa pe fi-sa cu Stefi in grupa asa ca mi-o mai ia si ea cand nu poate ajunge tati sa o ia la timp.Deci...sanatosi sa fim ca s-au cam aranjat treburile
Hai ca am scris un mesaj...cat pentru 3 zile.Cred ca v-ati saturat de mine ![]()
Pupareeeeeeeeeeeeee........
monica-elizabet spune:
bravo georgi, ma bucur mult ca stai linsitita anul asta si cu orarul si cu fata ca are cine sa ti-o ia de la gradi...
monica
si ruxi(16 dec 2004)