Copilasi din 2002 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut, am scris aseara un mesaj si s-a pierdut!
Yashy, daca organismul lui cere apa, da-i, si george bea multa apa si lapte seara inainte de culcare, si peste noapte cere, a avut vreo 2 accidente, dar s-a trezit plangand ca a visat ca era la toaleta! V-am vazut pozele, a crescut Luka... mama mama ce barbatel frumusel ai!
Nico, tare aiurea cu orgoliile medicilor, pe mine ma cam calca pe nervi faze de astea! Pai ai mers ca aveai trimitere si era copilul asa cum era! Poate isi revine, ca vad ca toti sunt bolnavi in jurul meu acum! Eu iau antibiotic, saraca Gabi nu a scapat si e bolnava si i-a dat si ei antibiotic, amandoua avem viroza, pe George l-a amanat, a zis sa incercam cu expectorante si nurofen, ceai, miere... Cred ca ii iau Imuno Baby si ii dau, in sfarsit am gasit si la noi! Perioada asta de trecere la iarna e tare grea, ca aici (cred si la voi) e foarte frig dimineata si la pranz e cald. Tu cum esti? Ai grija si de tine cat poti de mult!
Aida, ce face Emma scumpa? Am vazut si pozele de acum, cu matza!
Sanzi, bravo pescarului (noi nu avem asa hobby, desi e relaxant sa pescuiesti)! Ce mi-a placut filmul cu Rebeca, ce fain vorbeste David...
Julian, pupici pescarului! Pai vad ca pescuiesc baietii pe aici...
Katty, superbe pozele, toate! Pai ai fost prin "vecini"
Va pup, am profitat de somnul lui Gabi sa va mai citesc!
O zi buna

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Hello fetele !
Nu v-am uitat doar ca nu prea apuc sa mai intru pe net, dar promit sa revin. Deocamdata n-avem nici noi vesti bune, Bogdan azi sta acasa ca a facut temperatura, tuseste si ii curge nasul. Credeam ca anul asta o sa fie mai usor, dar a rezistat doar 2 saptamini fara raceala. Cine stie, poate totusi face o forma mai usoara...

Va pup, sanatate multa !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta imi pare rau ca Stefan e bolnavior din nou!!!! Si stiu ce orgoliu au medicii cand le povestesti ca ai fost la alt dr...am trecut si noi prin asta!!! Si David tuseste de cateva zile cate putin...si duminica la plaja ii curgeau mucii...Cred ca s-a curatat in schimb, caci de atunci nu mai l-am auzit tusind...
Sanatate multa lui Stefan!!!!

Elena, si eu i-am dat lui David in 2 reprize Imunobaby (odata la 2 ani si o data la 3 ani) si i-a mers foooarte bine!!!! Nu stiu daca coincidenta sau nu...
Imi pare rau ca sunteti toti cu antibiotice...

Katty, va dorim si voua sanatate...

Si la noi s-a facut racoare...e atat de placut afara!!!!! A tot plouat zilele astea cu niste fulgere de ti-e mai mare dragu si in sf e tare bine afara (cred ca sunt 28-30 de grade)...Iar incep copiii sa vina cu fular si caciula la gradi!!! hihi...
David ma intreaba de zor daca ninge si la noi, si cand va ninge...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!
Bine ai revenit, Karina, pe la noi si din concediu! Imi pare rau sa aud ca si Bogdan e racit! Sanatate multa!
Sanatate si lui Stefan, Nicoleta, uf, cat aveti de tras!!! Nu te lua dupa doctorii astia uraciosi! N-ai cu cine sa-l schimbi?
Elena , imi pare rau ca s-a imbolnavit si Gabitza. Aveti grija de voi! toti bolnaviorii!
Sinzi, frumusei pestiucii? Ce-ai facut cu ei? Le-ai dat drumul sau au murit? Unii pareau dusi deja! Si Andrei se spala de doua ori (de cele mai multe ori), si cateodata doar dimineata, ca seara zice ca e obosit! Cateodata ii mai vine sa manance seara ceva dupa ce se spala pe dinti si se mai spala o data! Are toti dintii curati, mai putin parlitul asta de premolar, care facu o mare gauroaie in el!
Aida pupici tie si pisicutei Ema!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Sanzi, pai de la tine stiam de Imuno Baby, numai ca anul trecut pe unde am umblat aici nu erau produse de la Erbavita, anul asta am gasit si Lass Baby si acum si Imuno. Cred ca si Imunogrip i-a facut bine, mai am in frigider, dar nu stiu daca mai e bun. O sa le dau la amandoi ca suntem campioni la muci si tuse si raguseli!
Karina, sanatate si lui Bogdanel!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei

Mergi la inceput

Va pun cateva poze din weekend!!!
Sper sa va placa!
Pupici tuturor!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, foarte frumoase pozele ca de obicei!!!
Si Ana este inalta nu??? Dar poze cu sora ta nu ai? Seamana Ana cu ea?

Elena, eu ii mai dau din cand in cand si vit C...sau fructe cu continut mare de vit C...(care sa ii si placa)...
George sta acasa acum?? Mai merge la gradi daca e racit?

Uite aici sa va distrez
http://good-times.webshots.com/video/3050187810087737923eIXrWA

sunt 2 filmulete...e si o "morala"...hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Iar am scris si iar s-a inchis brusc!
Sinzi, pai George azi a fost ok, doar vorbeste nazal, in schimb nu a mai tusit, duminica a fost mai rau, insa i-am dat ce stiam deja, si ieri era mai bine, super ca am sarit peste antibiotic, uraaa! Gabi e si ea parca mai bine, nu ii facusem baie de 3 zile din cauza tusei si a raguselii, si azi era asa bucuroasa, nu a zis nici pis la baie, acum doarme tare bine, vad ca si respira ok... deci e pe drumul bun. Ei i-am pus in ceai picaturi de vit. C, si pentru ca aveam i-am pus si lui George, plus ca bea suc de portocale facut de mine. Alte citrice nu prea vrea, doar pomelo, dar azi am gasit cam verde, inca nu era copt. Tu ce ii mai dai?
Katty, draguta Ana... iar Andrei... are niste ochi atat de senini!
Sinzi care e poanta ca atat de greu a mers ca m-am uitat intr-una pana... nu stiu clar ce vad... si-a luat pantalonii invers? vad ceva snururi, ate... merge foarte prost netul la mine si acum m-ai facut curioasa! hihihi

Filmulete copiii mei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Katty, foarte frumoase pozele ca de obicei!!!
Si Ana este inalta nu??? Dar poze cu sora ta nu ai? Seamana Ana cu ea?

:

Uite cateva poze cu sora mea. Numai ca am gasit doar una cu ea si Ana:
http://good-times.webshots.com/album/560833776cHdpqi
Filmuletele nu pot sa le vad foarte bine, o sa incerc maine de la serviciu.

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by HelleneC

Sinzi care e poanta ca atat de greu a mers ca m-am uitat intr-una pana... nu stiu clar ce vad... si-a luat pantalonii invers? vad ceva snururi, ate... merge foarte prost netul la mine si acum m-ai facut curioasa! hihihi

Filmulete copiii mei

Asa si eu, credeam ca nu inteleg eu, am zis ca poate maine vad mai bine la serviciu!!! Pls. Sanzi, nu ne tine in suspans!
Elena, saru'mana! Pup si eu ghemotocul mic si pe George!!! Ma bucur ca nu mai sunt raciti piticeii asa de rau!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput