Copilasi din 2002 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, trebuie sa subliniez inca o data...ca pozele de la tzara sunt delicioase!!!!! Sunt foarte impresionata cat de frumos e totul acolo...as inchiria si eu o casa asa la tzara si pe cuvant daca as vrea sa imi fac vacantele in alte parti!!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Am pus si noi cateva poze din we asta:
http://good-times.webshots.com/album/560351602mjIirV?start=36
Si un filmuletz cu David si prietena lui:
http://good-times.webshots.com/video/3000060150087737923mZLWxt

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Gabbriela, Sinzi-ana, va multumesc mult pt. raspunsuri! Voi incerca sa il fac sa bea cat mai putin inaintea somnului.

Sinzi-ana, ce flacau mare s-a facut David!! Sa-ti traiasca!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Katty, trebuie sa subliniez inca o data...ca pozele de la tzara sunt delicioase!!!!! Sunt foarte impresionata cat de frumos e totul acolo...as inchiria si eu o casa asa la tzara si pe cuvant daca as vrea sa imi fac vacantele in alte parti!!!!!!!

:

Sinzi, ma bucur ca iti plac, poate n-ai vazut dar am mai adaugat ceva poze!Am vazut si pozele voastre din we, sunt minunate!
Yashy, si eu zic ca si fetele sa nu te stresezi! Poate reusesti sa-l faci sa nu mai bea multe lichide seara inainte de culcare!
Crig, sper ca Mariuca este acum mai bine! E tare dulce, cu perlutele pe care le scoate! Si Andrei a fost un pic racit in weekend (de la gradi a venit cu nasul curgand, si a si tusit putin), dar s-a refacut repede!
Nicole multumim ptr. link-uri sunt foarte utile! Mi-a placut cum necheza tanti in Ferma Animalelor!
Nu stiu daca v-am scris ca Andrei are o carie la un premolar (destul de mare caria) si trebuie sa mergem la dentist! Voi ati fost cu cei mici pana acum la dentist?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Yasy, eu sincera sa fiu...mi se pare mai important sa fie bine hidratat decat sa fie patul uscat!!!!!
David nu bea f multe lichide, si taaare mi=ar place sa bea mai mult...lasa...ca are timp sa invete sa faca la toaleta noaptea...

Mie imi era teama de o infectie urinara, sau de o sperietura...dar pediatrul m-a linistit...

Katty, da!!! Am vazut si pozele noi!!!! Ce ardei capia frumosi!!!!!!
Noi am fost o singura data la denstist cand David avea 2-3 ani pentru niste pete nergre pe dinti...dar s-a dovedit ca nu erau carii, si doar s-a uitat in gurita lui...
Nu am avut pb...
Trebuie sa gasesti un dr bland si calm ca sa il convinga sa se suie pe scaunul ala ciudat (eu am o spaima de dentisti...groaznica!!!)

Chiar...de cate ori pe zi se spala copiii vostrii pe dinti???
Noi avem zile cand ne spalam de 2 ori pe zi, si zile in care nu se spala deloc...
Si inca trebuie sa ii aduc aminte sa isi spele dintii!!!!

Sinzi, Radu si David psihologul
:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Vesti proaste si de la noi, Stefan a racit, oi noaptea tusea de ziceai ca e magas´reasca, o ora am stat cu el in baie de abur... of, apoi a inceput aventura, medicul de familie a zis ca nu e nimic, vineri, insa duminica am mers la Urgente, ca respira greu, acolo, desi nu mai e surpriza, a ridicat din umeri... m-a intrebat de diagnosticele din ultimele raceli si a zis si ea wheezing recurent... si ne-a trimis la un pediatru din Policlinica pe luni, am fpst azi, la pediatrul la care am mers de cele mai multe ori in Brasov si, sinceri cum suntem, am inceput sa povestim de drumurile la Bucuresti momente in care s-a ofticat si ne-a zis ca ce mai cautam la el acum... nu l-a consultat, dar ne-a dat trimitere la alergolog si la ORL.
Am mers apoi la medicul de familie, a zis ca asa e el, la orice infectie respiratorie reactioneaza cu wheezing, de care va scapa peste cativa ani,,, Of, maine sotul pleaca, eu trebuie sa umblu la alergolog... norocul meu ca am concediu medical saptamana asta... sa vedem daca ma voi descurca sa il pun pe picioare... bona are treaba, cred ca vom renunta la serviciile ei, ca la nevoie avem treaba cu ea, nu cand totul e bine si frumos si sta 2 ore in loc de 4...
Am intrat pe fuga, sa imi vars oful, sper sa se termine totul repede si sa nu mai trebuiasca sa ii fac aerosoli... chiar daca reluam Singulairul...
Sanatate va dorim.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nicoleta imi pare rau ca Stefan e iar racit.
De ce nu vrei sa faci aerosoli?
Ai incercat sa cumperi un aparat pt acasa? Eu am luat unul second hand acum 3 ani si l-a folosit toata familia la nevoie si inca mai merge.

Multa sanatate si sa auzim vesti bune curand!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2766266710087737923vcZMFs
Pestii prinsi de David si tati

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ce ati facut cu pesti? Papat? Unde au fost la pescuti barbati tai?
Mike si Julian merg la lacuri, si tot cu pastravi si cu somni vin acasa.. mari ...

quote:
Originally posted by sinzi_ana

http://good-times.webshots.com/photo/2766266710087737923vcZMFs
Pestii prinsi de David si tati

:

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Ai mei pescuiesc ori la ocean ori pe canal (intracostal)...nici nu stiam ce specie sunt pestii respectivi ...dar s-a documentat Radu...
Pana atunci am aruncat pestii, am cumparat altii de la magazin pe care i-am gatit fara sa ii spunem lui David ca nu mananca pesti prinsi de el (si acum ma simt vinovata dar nu stiu cat de "comestibili" sunt astia prinsi pe canal unde mereu sunt tot felul de nave care polueaza...)
Trebuie sa ne mai documentam!!!!

David a prins gustul pescuitului in Delta, unde a mancat exclusiv peste la mic dejun, pranz si cina!!!!!
Ala da peste organic
Chiar il intreba pe Radu in ce Delta merg ei acum sa pescuiasca????

:

Mergi la inceput