Copilasi din 2002 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
sanzi sa nu fie putin racit jos (nu stiu cum e la baieti)
Se poate sa se mai intample nu e cap de lume. Eu tin si acum minte ca am scapat pe mine cand aveam in jur de 6 ani.
Emma nu face , nu facea nici cand avea hidratare , se trezea si cerea la olita.
Multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Gabbriela spune:
ai incercat sa afli care e cauza:
- a baut prea multe lichide in acea zi
- era prea obosit
- urineaza mai des ca in alte zile
- disconfort la urinat
- urina cu miros sau culoare anormala sau tulbure
- a mers la baie inainte de somn?
daca excluzi toate aceste variante, dute la un test de urina, il face pe loc la cabinet si aflica daca e totul ok...
daca e bine din punct de vedere medical incearca sa nu ii mai dai lichide cu 2 ore inainte de culcare, si sa foloseasca baia inainte de somn.
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Fetelor, copiii vostrii mai fac noaptea pipi in pat????
David s-a trezit azi noapte ca "e ud in pat"...ii era jena sa spuna ca a facut pipi pe el...
Nu s-a mai scapat de mult, si nu stiu ce sa cred...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
sinzi-stai linistita, nu are nimic, a fost doar un accident!
W-E FRUMOS SI CU MULT SOARE!!
noi mergem la nunta, diseara....tralalala
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Gabbriela spune:
povesti in eng on line, care pot fi citite de copil, sau copilul sa le asculte cum le citeste cucoana cu intonati si tot tacamul: http://www.magickeys.com/books/#yc
aici puteti sa faceti planse si sa gasiti planse facute deja pt a lucra cu copiii... foarte usor sa ii inveti sa isi sc numele corect si frumos, orice cuvant poti pune in chenar, sa apara pe plansa: http://www.kidzone.ws/tracers/usa/index.asp
cristina distractie placuta
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
crig72 spune:
azi am avut o zi plina si in sfarsit acum am reusit abia sa citesc si eu ce ati mai facut.
Mai intai sanatate celor bolnaviori!Si Mariuca are nasul infundat dar nu i-am dat nimic deocamdata.Tocmai ce i-am facut un dus fierbinte ca am fost la inot si sper sa-i treaca.Azi am avut si dans deci programul nostru e aranjat si pentru weekend.
Azi de dimineata Mariuca m-a intrebat "de ce trebuie sa spun mereu te rog frumos..hihi..nu ca n-ar spune si i-as spune eu dar dupa 3 ani de cand vorbeste abia acum si-a pus problema..hihi..si tot azi i-am spus eu cedand la un moment dat..de ce imi pui atatea intrebari??raspuns:pai daca am 5 ani.Wow!!
Cristina22 nuuuuu ca noi nu mai facem..din pacate..cand va fi mare sper sa ne inteleaga...stiu ca simte lipsa si de ceva timp pune muuulte intrebari legate de...spre exemplu a venit cu o enciclopedie luata azi exact la pagina cu evolutia fatului in burtica...mami asa inghesuita am stat si eu??
Aida si eu am avut un astfel de accident dar pe la 5 ani si mai eram si in vizita.Cu Mariuca nici noi nu avem probleme si inca mai ia si ea diuretic.probabil va mai lua mult timp de acum incolo.
pupici merg sa prepar ceva pentru seara si distractie placuta la nunta Cristina!
Mariuca la 5 anisori
yashy spune:
Va pupic pe toate!! E taare mult timp de cand doar citesc si nu scriu...
Dar m-a pus pe ganduri ce ati spus despre David al Sanzi-anei. Luka si acum din 7 nopti, 6 le face in pat. Inainte de somn se duce la baie, bea foarte multe lichide in timpul zilei si seara inainte de culcare... Am incercat sa-l conving ca nu e bine sa bea seara multa apa, dar n-ai cu cine vorbi... Daca nu-i dau inainte de somn, se trezeste in cursul noptii de 2 ori sa bea!...
Mai e cineva care poarta pampers noaptea...
Mama imi zice ca si eu am facut tare des in pat si dupa ce am inceput scoala... Aici am fost si am intrebat un dr. si mi-a spus ca nu trebe sa-mi fac inca griji, abia dupa ce implineste 7 ani sa ma duc sa-i fac analize si alte chestii.
Ar trebui sa-mi fac griji?
Adina & Luka
obraznicatura lu' mami
Gabbriela spune:
yashy, ai spus singura ca copilul bea multa apa... ideea este ca el trebuie sa se trezeasca cand simnte nevoia, nu e antrenat la vezica sa zicem asa. Incearca sa vb cu el, poate totusi reactioneaza la primi stropi si nu mai uda patul. Sau lasal sa se trezeasca noaptea sa bea apa ce are?
Julian se trezeste noaptea de 2 - 3 ori uneori si bea apa, o pune langa pat si doarme mai departe, daca il trece se da jos si merge la baie si revine in pat la somn.. asa l-am invatat. Julian nu a mai udat patul de la 2 ani si o luna "atunci am observat 2 saptamani la rand ca se trezea cu pampersul uscat si daca il pun la oala imediat facea... si asa am scapat de pampers. A mai avut un singur accident de atunci, a visat urat, si s-a trezit urland... "prea multe desene cu monstri cand a fost in vizita".
PS: sunt pampers care inc ontact cu primul strop de urina sau apa.. se racesc si copilul simnte rece. Incearcai... poate daca isi da seama cand se intampla primii stropi se poate trezi
Sanatate si numai bine
sinzi_ana spune:
Yasy, si pediatrul nostru spune ca e ok pana la 7 ani sa faca noaptea in pat...
Ideea este ca vezica nu este suficient dezvoltata sa tina urina care se acumuleaza pe timp de noapte...
In mod normal, nu este recomandat sa se trezeasca sa faca pipi noaptea, cica vezica e matura atunci cand nu face pipi toata noaptea...(in pat sau la wc)
David nu a avut niciodata infectie urinara, sau pb cu vezica...asa ca tind sa cred ca a fost un accident...
Imi aduc aminte in copilarie, ca atunci cand eram f obosita visam ca mergeam la baie si aveam si eu "accidente"
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Gabbriela spune:
sinzi , acelas cosmar aveam si eu pana pe la 7 ani cand eram ff obosita sau speriata de ceva
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Yasy, si pediatrul nostru spune ca e ok pana la 7 ani sa faca noaptea in pat...
Ideea este ca vezica nu este suficient dezvoltata sa tina urina care se acumuleaza pe timp de noapte...
In mod normal, nu este recomandat sa se trezeasca sa faca pipi noaptea, cica vezica e matura atunci cand nu face pipi toata noaptea...(in pat sau la wc)
David nu a avut niciodata infectie urinara, sau pb cu vezica...asa ca tind sa cred ca a fost un accident...
Imi aduc aminte in copilarie, ca atunci cand eram f obosita visam ca mergeam la baie si aveam si eu "accidente"
Sanatate si numai bine
sinzi_ana spune:
Am pus si noi cateva poze din we asta:
http://good-times.webshots.com/album/560351602mjIirV?start=36
Si un filmuletz cu David si prietena lui:
http://good-times.webshots.com/video/3000060150087737923mZLWxt