Copilasi din 2002 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

katty superbe pozele. Primul lucru care l-am vazut si m-a socat au fost strugurii nespalati din care manca ... sunt fara scapare ce mai. Normal ca mananca nespalati ca si noi mancam si nu aveam nimic.

sanzi ce bine inoata. Nici eu nu am inteles faza. La mine se vad filmuletele cu intrerupere.

Fetelor , sanatate la toti muciosii micuti , sa se faca repede bine! E groaznica perioada asta. Parca e ca un facut , incepe gradinita , incep si problemele.

Emma se plictiseste tare in casa si nu prea mai pot sa lucrez cu ea , asa ca azi am dus-o la mall.
Nu va socati. Afara este un spatiu de joaca cu trambulina , calusei , trenulet ... si nu era nimeni la ora la care am fost noi ca erau la gradi. Asa ca ... a fost tare incantata si fericita. Maine o duc iar ,ca vin ploile poimaine ,si iau si aparatul foto maine.

Am avut curajul si am bagat-o in mall , desi nu imi place ca e aerul uscat si prafos , dar sa ne uitam dupa niste pantofiori...
La intrare sunt niste usi imense rotative si Emma , ca in filmele cu prosti , a intrat ca berbecu cu capul in geamul interior. Am crezut ca lesin de frica ,sa nu faca ceva comotie sau hematom.

A spalat supararea si durerea achizitionand un alt 'Adolonso Papic' dar pt baie ... are 6 pestisori si pisicu e cu plasa care ii prinde.

Va pupam si va dorim sanatate voua si puiutilor!

Va place portretul lui 'Adolonso Papic' facut de Emma? S-a apucat singurica si a facut fara ajutor si a scris singurica.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Era un "ea"...

Daca sunt din gradina proprie, si eu as manaca nespalati...insa mare grija cu cei din comert pentru ca sunt stropiti cu tot felul de chimicale...
Si David uneori mai cere in magazine struguri sau capsuni din cutii...si eu...ii dau

Aida, asteptam poze de maine de la mall!!!!!!
Ma bucur ca sunteti niste curajoase si ca v-ati aventurat!!!! Am vazut pozele din sept si mi s-a parut ca Emma seamana ff mult cu tati!!!!

Elena, ca fructe ii dau capsuni (ii plac tare mult), afine, suc de portocale si noi (aici sunt imbogatite cu calciu)...si piersici...
Cam atat...caci in ultima vreme nici el nu se mai da in vant dupa fructe...

Pestii erau cam cu burta in sus (o parte) unii au trait pana dimineata (o imagine cam horror, cu gura larg deschisa si ochii holbati - mie imi e tare mila de ei) si i-am aruncat...
Eu daca sunt cu DAvid mereu ii propun sa ii arunce inapoi in apa, dar de multe ori nu vrea (sa se faleasca cu ce prinde)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Ah...am uitat!!!!
DA!!!! Aida, foarte tare m-a impresionat desenul Emmei!!!! FOOOOARTE frumos!!!!
Sa ne mai pui desene!!!
Si mi-a placut cum scrie!!! oau...bravo ei , ce cuvinte lungi poate sa scrie!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Cu ce se ocupa David:
http://good-times.webshots.com/video/3052529090087737923ETbtzJ

:

Mergi la inceput

sanzi si mie mi-ar place ca Emma sa construiasca sau sa deseneze , picteze ca David ... , decat sa scrie . Sa simta ca e copil si sa se joace la maxim ca anii astia nu se mai intorc niciodata.

Dar nu ma mai plang , nu mai zic ca sunt nemultumita , e bine si asa. Important e ca suntem acasa si a disparut problema.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sanzi, nu m-am fost prins! Lasa ca nici George nu se omoara cu fructele, noroc ca ii fac pasate lui Gabi si vrea si el, asa ca profit de maimutareala lui si ii dau si lui piure, insa deja s-au cam dus fructele alea naturale si sanatoase
Aida, un pup imens pentru Emma, e super artista! Ce fain deseneaza si ce culori si-a ales, se vede ca e un copil vesel! Deci voi faceti escapadeeee, astept pozele!
George deja si-a revenit, ma bucur ca nu s-a agravat si a scapat de tuse... Gabi e si ea pe vindecate, insa atat de mult "vorbeste" si striga la jucarii, suzete, ca tot ragusita e...
Sanatate la bolnaviori!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Repede intru de la serviciu. Stefan e mai bine (e cu mine acum), reluam Singulairul din pacate, a avut o laringita (cica e teroare, un fel de epidemie in Bv...), care i-a dat si ceva wheezing, cu tuse si muci, dar fara febra si antibiotic, am gasit si un medic bun recomandat de dr. Cernatescu, azi am mers, luni mergem iar... Veste abuna, nu are astm, foarte putin probabil sa dezvolte.
Eu sunt ok, culmea, dar sunt rezistenta de obicei. MAine voi mai veni utin pe la serviciu, vineri cred ca il voi duce la gradi... bona noastra a dat bir cu fugitii (isi pune domle de iarna, nu poate veni sa stea 8 ore... of, ne cautam bona, stiti pe cineva?).
Sanatate la pici,
Nicoleta

Mergi la inceput

Elena, aici fructele cu atat mai putin sunt naturale si proaspete!!! hihi!!!!
Dar ce sa fac?? Alta optiune nu am...(de fapt acum am pe balcon niste vase speciale unde mi-am plantat ridichi, rosii, leustean si morcovi!! hihi)
Mai cumpar organic cat de mult pot...
Vrem filmuletze cu Gabriela vorbareatza!!! Ca tare imi plac filmele cu voi!!!!!

Nicoleta, ma bucur ca Stefan e mai bine...Ma bucur ca nu aveti astm!!! Ura!!!!
Imi pare rau de bona...nu imi vine sa cred ca e asa greu sa iti gasesti o bona...

Aida, sunt sigura ca Emma simte ca e copil!!!!!

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Acum am vazut Sanzi ca ai schimbat la semnatura, si l-ai "promovat" pe David..., pe ce terapie se axeaza dumnealui? Incerc sa mai incarc un filmulet cu mancacioasa familiei, desigur: mananca doar ce vrea, nu si ce ii dau! In curand ajung la zambareti in ritmul asta!
Nico, ma bucur ca e bine Stefan, pai e peste tot epidemia asta, si George in fiecare an in septembrie imi face, vad ca si Gabi, eu inca nu mi-am revenit... plus la camin am vazut copii.
Aaa, azi dimineata George e plecat singurel la camin, pentru ca este la 3 minute de noi, eu am stat la usa blocului in spate, si l-am urmarit pana a traversat strada, de acolo a intrat pe poarta si apoi traversat curtea pana la camin. Deci e mare, plus ca acolo se dezbraca si se schimba singurel. Vad ca si mamele il dau de exemplu la copii, insa la iarna nu il las singur, doar daca e ceva ce nu ma lasa sa merg cu el. Pentru venit acasa trebuie sa las bilet la doamne sa il trimita singur daca pana la 5 nu ajung sa il iau si sa sun cand ajunge acasa. Mi se pare corect, cred ca o sa le rog sa imi dea beep cand iese din clasa si eu stiu ca in maxim 15 minute ajunge, ca la imbracat mai sta gura casca la colegi...
Gata, mi-am adormit trupa, noapte buna si vise placute!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Ma bucur sa citesc ca puisorii sunt mai bine , iar boala dispare. Si tu Elena , lasa-i pe zambareti in pace ca mai toti bbii fac asa

Azi nu am dus-o la mall ca s-a trezit foarte nervoasa si pusa pe scandal. Nu schimb regula jocului ca altfel ar urla la mine toata ziua pe diverse motive ... asa ca am stat acasa , dar maine daca se trezeste in toane mai bune primeste plimbarea chit ca ploua cu galeata

Toate cele bune si sa auzim de bine!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput