* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI MARIA CORNELIA si RARES NICOLAS!

Sa aveti o viata frumoasa si lipsita de griji - Maria, acum ca esti "majora" siguri nu-i mai bagi in seama pe "mucosii" mei. Lasa lasa ca recuperam curand.

Lexi, diseara beau un pahar de sampanie si pt voi - eu sunt numai cu exact cativa anisori mai mare ca fiica ta .

Mirabela, Doamne fereste, de ce sa ma supar??? Dar faza cu femeia cu 3 perechi de gemeni e demna de Cartea Recordurilor. Mie cand imi vine sa ma plang ma gandesc la faptul ca exista pe lumea asta si tripleti, si "patrupleti" si "cincipletzi" samd, deci la mine e "easy".

va doresc o zi faina fetelor!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

beatrix, si pe la noi tot asa-s regulile. si eu cred ca e ok asa. Maine mergem si noi la controlul de un an si mai capatam niste vaccinuri...sunt curioasa tare.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dimineatza!

Vreau sa urez si eu tuturor bucuriilor care se vor sarbatori in viitor si care s-au sarbatorit dar nu am apucat sa le felicit:

Eu o sa iau o pauza de pe acest forum fetelor...Am foarte multe activitati de facut si nu imi mai prea ajunge timpul. Si nu in ultimul timp sunt dezamagita... Mai multe nu pot sa spun doar va rog sa ma intelegeti. Am tot stat si m-am gandit, dar cred ca asta este cel mai bun lucru acum pentru mine.

Va pup si sa aveti grija de voi si de puitutii vostri!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc din suflet, fetelor, pentru urarile adresate lui Rari!

Sunteti dragute si inimoase, ca de obicei, cu toate ca eu nu am scris asa des ca voi! Le doresc si puiutilor vostri aceleasi ganduri bune!

Sunt foarte emotionata astazi, de ziua piticului meu scump. Imi tremura si inima in mine si mainile pe tastatura!

Retraiesc momentele de anul trecut de pe vremea asta. La ora asta nu nascusem inca, puiul era in burtica. Totul a fost foarte, foarte frumos atunci! A fost o vreme superba in acea zi si am numai amintiri placute! De-abia astept sa mai traiesc aceasta experienta minunata!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim tuturor pentru urari!!! Sunt emotionata de nu mai pot, vorba lui princess, retraiesc acele momente...Nici eu nu nascusem inca la ora asta, dar asteptam cu interes montarea epiduralei

La multi ani, RARES NICOLAS, sa ai parte de cat mai multe bucurii in viata, un trai senin si lipsit de griji, si sa fii mereu inconjurat de dragoste!
La multi ani, AdinaF, sa te bucuri in fiecare secunda de gemenii vostri cei frumosi si isteti si de sotul tau si sa petreceti numai clipe minunate!!!

Si acum fetelor, haideti toate cu tot cu copii la un de sampanie sau un si o felie de !

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eric, felicitari pentru Beatrix, eu nu mai spun cat lapte bea Narcisa mea, tare mult ii place. Si mananca foarte bine, nu am probleme.
Bisous, bafta la vaccin!
Gety, bafta la doctor!
Tanima, succes cu fizioterapia!
Vauva, te asteptam inapoi pe forum, cat de repede vei putea si vei dori acest lucru.
Lexi, Princess
AdinaF, la multi ani fericiti!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Am vazut ca discutati despre mersul copiilor. Sa inteleg ca ar trebui sa ma ingrijorez ca Rares nu merge inca singurel? El merge foarte bine tinut de manuta! Oricum, ma tine de mana mai mult asa ca sa stie el ca este cu mine, nu strange deloc. Mai face si cate un pas, doi singur daca are doua puncte de sprijin destul de apropiate.
O sa discut si eu cu pediatra cand vom merge la controlul de un an.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna tuturor!

Multumim din suflet pentru urarile de La multi ani. Sunteti si ati fost super dragute.

Urez si eu tuturor copiilor nascutiin septembrie-octombrie un sincer LA MULTI ANI!!!!!!!!!.Sa creasca mari, sanatosi si sa va bucure in fiecare zi a vietii voastre!

Imi cer mii de scuze ca nu le urez pe masura ce vin si trec, dar adevarul este ca nu prea mai am timp sa intru asa de des. Motivul il stiti.

Si, daca tot am intrat acum, o sa pun si cateva poze, ca sa ne mai vedeti...inclusiv de la petrecerea de 1 an a iubitei noastre fetite.

Poze www.flickr.com/photos/10238351@N07/sets/72157602082024666/" target="_blank">Am 1 an

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adina - e ziua ta??? Si nu dai nici o fripturica, beuturica si alte alea???
LA MULTI ANI!!!

Vauva - imi pare rau ca ai luat o asemenea decizie. Si nu-i lupul chiar atat de rau precum pare...

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

xandrutza buna sa-ti fie inima.

La multi ani, AdinaF.

Lakioana ati avut un super tortuletz, despre sarbatorita nici nu mai spun, o frumoasa si o dulce.

lexi princess multumim de cinste.

cristina nu te-am intrebat, tu il ridici in brate pe Vladic?

Fetelor si David merge tot de o mana, doar 5-6 pasi singur la mami si tati, in rest nici un fel de interes pentru mersul singurel. Mai asteptam .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput