* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI MARIA CORNELIA SI RARES NICOLAS!!!

Saru'mana de Xandrutza!

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sa-ti fie de bine, Cristina

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, Xandrutza si Cristina!
V-ati trezit, care va sa zica, mai inainte cand am intrat pe forum nu era nimini!
N-am dat eu cafeaua, ca-i montasem un supozitor Mariei si am stat langa ea. Nu a iesit cu scaunul nici ieri, iar azi se scremea si nik.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARIA CORNELIA si RARES NICOLAS la implinirea unui anisor si lui VICTOR pentru 11 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Sa ne traiasca sarbatoritzii de astazi, MARIA CORNELIA si RARES NICOLAS

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Cred ca o las pe maine sa merg la dr. cu Maria. Vreau sa aflu si parerea lui in privinta "ne-mersului" Mariei. El este dr. pediatru si am baza ca a vazut si invatat multe la viatza lui in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, buna, iar incep sa-mi dau cu parerea , da-i Mariei prune. Sau pere.
Ignatica, buna dimineata!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - eu am mers la 1 an si 6 luni, iar sora'mea la 1 an si 3 luni. Si mergem bine amandoua.

Edit: daca n-o tii toata ziua in premergator, zic sa nu-ti faci probleme. Dar daca sta destul de mult timp in premergator, iti recomand s-o lasi cat mai mult pe jos, ca sa fie stimulata sa faca miscare independenta. Premergatorul poate intarzia mersul la copii.

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata,
Multumesc fetelor ca mi ati admirat copii,Adina.Mirabelac,Alina,Xandrutza,Mamilili...Vam stresat cu linkuriile mele , azi reiau sfaturiile si incercariile.
Aici este o vreme tare urata , nu pot sa ii scot afara .O sa ma duc cu cristina la doctor sa ii faca vaccinul , sper sa nu faca circ si mai ales sa nu faca febra.Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Maria Cornelia si Rares Nicolas, La multi ani sanatosi, fericiti si plini de bucurii!
Victor si bun venit mamicilor de CT Bisous si Liduta
Tanima, mult succes cu fizioterapia si va doresc sa fie pt ultima oara!
Gety, succes si voua la doctor si sper sa nu aiba nimic Maria! subscriu si eu la ce a zis Cristina in privintza premergatorului!
Vizionat bucurii de Pufy, Monique, Cristina, Sephora, Princess, Bisous, Roxanae si scuze daca am sarit pe cineva! Oricum toate pozele si filmuletzele anuntate! Adevarate minuni bucuriile noastre!

Despre noi va putem spune ca suntem cam maraiti! am descoperit si cauza ultimelor nopti cu trezeiri de 5-6 ori pe noapte de ajunsesem zombi! Ne iese o maselutza in acelasi timp cu dintii din fatza!
Tot la controlul pediatric am aflat ca avem 77 cm, 9 kg si 875 g! Am facut si vaccinul la care a plans foarte putin! Acum pe vineri-sambata asteptam febra!
Am primit liber sa mancam orice dar atentie la sare, zahar intr-un cuvant la ce e nesanatos! Avem voie si iaurt max 100g dar simplu! daca vrem cu fructe sa-i pun eu fructe praospete in iaurt simplu!
Ea nu ne recomanda sucurile, budincile si iauturile de fructe pt copii gata cumparate din magazin! Cica au prea mult zahar dupa parerea ei plus aditivi! N-a zis clar sa nu-i dau dar sa fiu atenta!
Acum avem 3 mese de lapte si doua de mancare si ne-a recomandat sa trecem la formula de 2 mese de lapte si 2 de mancare ca cica bea prea mult lapte (650 ml) si la varsta asta maximul de lapte e 500 ml/zi! Pt ca al meu e un fomist i-am zis ca nu cred ca am sa pot si atunci mi-a zis sa-i inlocuiesc un bibe cu supa (doar zeama)! Lui ERic nu-i prea place dar perseveram!
Mergem pe lapte praf in continuare pana in jur de 1 an su jumatate cand vom face trecerea la lapte de vaca integral! chiar mi-a atras atentia ca nu semidegresat! deci dupa cum se vede cate tari atatea obiceiuri!

O zi minunata!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput