Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI FELICITARI PT FETITE SI COL!!!!!
BB YASMI AI GRIJA CU CONTRACTIILE!!!...si eu am avut cateva vreo 3-4 azi noapte din alea BH..oricum astazi merg aici la mine la dr sa-mi spuna ce e cu burtica
SLIMATEI...nici eu nu am voie ce ai zis tu...azi noapte am baut 3 litrii de apa...iar acum pap cartofi prajiti cu multa paine ca nu am voie
DANY2007...la mine diferente;le la eco sunt si mai mari ca la tine si asa a fost de la inceput pt ca eu eram dupa AC si nu am avut ciclul regulat..dar asta nu este o problema...bebe creste cum simte el...sanatosi sa fie..plus ca si ecografele dau multe erori!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

pussi , sa stii ca se obisnuieste organsimul cu gynipralul - mai ales daca il iei la ore regulate. Si eu la inceput simteam ca-mi iese inima din piept, dar in timp s-a reglat !

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lasa Roxana ca tu nu ai pus 5 kg intr-o sap. jum.....
multum oricum...

Stefania

Mergi la inceput

nu STEFANIA..aici ai dreptate...eu am pus 5 kg intr-o saptamana si inca 2 sambata si duminica cand am fost la munte

AMR maxim 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxanico, pune mama niste ketchup peste cartofii prajiti ! Mama lor de barfitori si criticatori de gravide rotunde si fecunde !!!

Pe mine daca ma supara cineva ii zic (in gand) " daca nu taci vin si stau pe tine"....

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haide bre deschideti capitol..
m-a cam luat o mica durere de cap ase...cred ca dau silentios la tel.si mai incerc sa dorm o tura

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Roxanico, pune mama niste ketchup peste cartofii prajiti ! Mama lor de barfitori si criticatori de gravide rotunde si fecunde !!!

Pe mine daca ma supara cineva ii zic (in gand) " daca nu taci vin si stau pe tine"....

31s + Sophia

30+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

MIHUTA ..am pus niste oua moi si multa branza ca sa am nevoie de 2 paini..baiatul meu sa fie sanatos si voinic ca nu ma mai eu dupa toti doctorii..auzi sa ne oprim la kg ca la carte ..pei ce ma sunt telecomanda??...si daca mi-e foame ce sa fac??>..nici iepurele meu nu mananca numai salata ca nu se satura saracul...dar eu..de fapt noi ca suntem 2

AMR maxim 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Haideti la capitol nou AICI

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput