Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

slimatei daca tensiunea si glicemia sunt mici atunci apa este problema .
Si la mine tot apa a fost si la prima sarcina si acum
Ooooo si cate mi-au auzit si mie urechile pana si propria mama ma baga in depresii . Singurul care m-a sustinut a fost sotul meu.
Cel mai des auzeam ceva de genul " mama, mai curand te sar decat sa te ocolesc " ...imi venea sa ii omor.

Acum desi am fost obsedata si am mancat rational tot am luat 9 kg ....si mai pun . Cert este ca daca beau apa se vede pe cantar

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pufu am o pisicutza cara se chiama pufuletz...dar noi ii spunem pufu..dar e asa scumpica....se zice ca si pisicile ajuta la descretirea fruntii..iti ia mult din necaz....

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Stefania, stii cum e, fiecare are un motiv pentru care reactioneaza asa, poate incearca sa te mobilizeze si ei cred ca asta e un mod de a o face, poate nu le pasa f mult sau nu isi dau seama de efectele vorbelor lor asupra ta, insa ce e cel mai important e sa nu te afecteze pe tine... stii cum, gura lumii nu o poti opri insa important e ca tu sa fii linistita in interior, sa fii multumita cu ceea ce faci si cum esti ...
Eu m-am luptat mult cu kilogramele din adolescenta, am tinut cure de slabire drastice si slabeam 20 de kg in doua luni si le puneam inapoi in luna urmatoare insa nimic nu a ajutat pina nu am ajuns eu la un mod de viata echilibrat si la o imagine de sine mai stabila. Daca te gindesti sunt femei grasute care sunt multumite de ele, au succes la barbati si sunt pline de farmec si de lumina interioara, care vine sin suflet nu din kg in minus...
Sau alta chestie care am observat-o, in vest oamenii au un mod de a tachina care mie mi se pare foarte grosolan citeodata, dar lor li se pare un mod de al glumi f normal. Asta inseamna ca fac glume pe seama ta, etc si li se pare f normal sa te distrezi, nu se reactionezi rau. Noi cind am mers in Olanda, soacra-mea a zis ca a ajuns fundul sa fie cit burta (de am ramas masca ce poate sa zica) noroc ca a sarit Almar si a zis ca lui ii place si ca e bine sa am o burta de rezerva ;))
Asa ca nu te stresa si ai tu grija de tine ...

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Ieri am fost si eu la dr si pana am ajuns acolo mi-am facut o mie de nervi pe drum. E ingrozitor traficul in centru. M-a pus la ecograf si incepusem sa ma vait de dureri de burta. Aveam contractii. M-a trecut rapid pe aparat si concluzia a fost ca tre sa iau din 6 in 6 ore gynipral. Ma bucur de nu mai pot! Baiatul are 1.700 la 31 de saptamani si-o zi. Colul scurt si moale in continuare.

Pussi, tu la cate ore iei gynipralul?
Parca le si vad pe fetitele tale cum stau in burtica cap in cap si se sfatuiesc. Cred ca sunt asa de dragute......

Adinag cum iti merge?

De Jasmin ce se mai stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata
Pussi felicitari pt colul lung si bebelutele mari.gynipralul il iei tot asa? efecte adverse ai avut?
Anca felicitari si tie pt col si bebelina mare.

fetelor eu zic sa nu va mai stresati asa cu kilogramele.o sa le dati voi jos....important sa fie BB bine...

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

treceti si deschideti capitol nou ca nu se mai poate !

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!

am schimbat semnatura.. suntem in luna 7

multumim fetelor pt. aprecieri... punem si poziti mai tarziu!

calatoarea, g24hit ... am ramas cu 1/2 gynipral la 6-8 ore( eu decid in functie de cum ma simt) ... daca nu cedeaza contractiile la 6 ore atunci sa-l sun pe dr. sa nu maresc singura doza! Daca am dureri fara contractii ramane NO-spa! Efecte adverse... mi-a crescut tensiunea in prima saptamana de administrare si pulsul! Ieri deja intrasem in normal 120/70! Si asistenta a zis ca numai sunt tahicardica cum eram sapt. trecuta de la el!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

buna burtici,

anca pussi ma bucur ca rezultatele de la eco sunt bune.

cat de des va simtiti bebelusul?
fetele care sunteti la a doua sarcina ati mai facut vaccinul antitetanus?

34+ Anya si Matei

AMR 6 SAPTAMANI (4 saptamani pentru cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Oana daca ai facut vaccinul la Matei inca ai imunitate.
E valabil 6 - 10 ani.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza fetelor

Ellis mersi pt reteta ta de bulz

ancadragoman, pussi , vasari si calatoare....felicitari pt vestile de la eco despre bebeii sanatosi!!!!Asta e cel mai important, nu masuratorile care vedeti si voi ca, cam difera de la un dr la altul.

Eu tocmai am mancat cu pofta 2 feliutze de halva cu cacao, cred ca nu mai mancasem de cativa ani

30+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput