Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)
Raspunsuri - Pagina 21
RGE spune:
PUSSI FELICITARI PT FETITE SI COL!!!!!
BB YASMI AI GRIJA CU CONTRACTIILE!!!...si eu am avut cateva vreo 3-4 azi noapte din alea BH..oricum astazi merg aici la mine la dr sa-mi spuna ce e cu burtica
SLIMATEI...nici eu nu am voie ce ai zis tu...azi noapte am baut 3 litrii de apa...iar acum pap cartofi prajiti cu multa paine ca nu am voie![]()
DANY2007...la mine diferente;le la eco sunt si mai mari ca la tine si asa a fost de la inceput pt ca eu eram dupa AC si nu am avut ciclul regulat..dar asta nu este o problema...bebe creste cum simte el...sanatosi sa fie..plus ca si ecografele dau multe erori!!
ROXANA
35+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
mihuta spune:
pussi , sa stii ca se obisnuieste organsimul cu gynipralul - mai ales daca il iei la ore regulate. Si eu la inceput simteam ca-mi iese inima din piept, dar in timp s-a reglat !
31s +
Sophia
RGE spune:
nu STEFANIA..aici ai dreptate...eu am pus 5 kg intr-o saptamana si inca 2 sambata si duminica cand am fost la munte

ROXANA
35+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
mihuta spune:
Roxanico, pune mama niste ketchup peste cartofii prajiti ! Mama lor de barfitori si criticatori de gravide rotunde si fecunde !!!
Pe mine daca ma supara cineva ii zic (in gand) " daca nu taci vin si stau pe tine"....
31s +
Sophia
Victo spune:
haide bre deschideti capitol..
m-a cam luat o mica durere de cap ase...cred ca dau silentios la tel.si mai incerc sa dorm o tura
33+
piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
dany26 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Roxanico, pune mama niste ketchup peste cartofii prajiti ! Mama lor de barfitori si criticatori de gravide rotunde si fecunde !!!
Pe mine daca ma supara cineva ii zic (in gand) " daca nu taci vin si stau pe tine"....31s +
Sophia

30+
ANDREIAMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!
RGE spune:
MIHUTA ..am pus niste oua moi si multa branza ca sa am nevoie de 2 paini
..baiatul meu sa fie sanatos si voinic ca nu ma mai eu dupa toti doctorii..auzi sa ne oprim la kg ca la carte ..pei ce ma sunt telecomanda??...si daca mi-e foame ce sa fac??>..nici iepurele meu nu mananca numai salata ca nu se satura saracul...dar eu..de fapt noi ca suntem 2![]()
ROXANA
35+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!