Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari Petronela!Sa iti traiasca printesa!Multa sanatate va doresc la amandoua!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Felicitari Petro, multa sanatate fetitei, sa fie cuminte si mancacioasa! Abia astept sa ne-o arati!

Buna fetelor, ia sa mai scriu si eu ca am chiulit cam mult.
Roxi, asa e, plecam pe 24 o fuga la Roma si am decis deja ca o sa vorbim numai engleza. Oricum trebuia pt ca mergem cu o prietena englezoaica, dar acum suntem convinsi ca si intre noi tb asa pt ca nu vrem sa ne riscam pielea printre italieni furiosi.

Nimic nou de la mine, decat ca sunt in contratimp cu ale mele cursuri, am de citit si de invatat mult, asta pe langa job, gatit, curatenie, iesit la cumparaturi si la plimbarica din cand in cand. Sa nu mai spun ca ma asteapta un munte de rufe pt calcat dar nu ma pot urni nicicum.

Ce mai faceti voi?

Noi am decis sa petrecem anul nou la un restaurant american, vor fi si ai mei la noi, am zis sa nu stam acasa sa gatim ci sa iesim sa fim serviti E prima oara cand fac revelionul la un restaurant dar asta iese putin din tipare pt ca e foarte prietenos, plin de viata, muzica faina, iar mancarea miam miam.

Si ah, mi-am facut stocul de decoratii cat pt 2 braduti, nu ma mai satur, sunt asa frumoase...

Cam atat. Astept vesti de la voi, numai bine, o saptamana frumoasa!

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooooo !!!!

Mii de pt. toate fetele ... am revenit acasa in formula 1+1, in sfarsit !!!!

Am patimit un pic si la nastere si dupa cu alaptatul, dupa vreo cateva crize de plans si fata si eu pe langa ea, acum ne indreptam spre calea cea buna. Inca nu m-am organizat cu programul, aseara am avut o noapte in bianco si eu si sotul pt. ca terorista noastra nu a vrut sa ne lase sa dormim . Am o fetita mancacioasa, puternica si care se enerveaza repede la primul hop si pana reusim sa-i intelegem intentiile ne terminam noi , da' suntem suuuuuuupeeeeer fericiti, cei mai fericiti parinti .

Gata, ma duc si eu la o ora de somn, profit ca doarme si terorista. Sunt chioara de nesomn si de tot programul asta neorganizat.

Va pup dulce si voi reveni cu amanunte despre nastere si poze cu Silviuta !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Petronela,asteptam poze cu printesa ta!

La mine este inca o luna pierduta.Se pare ca iar am prea multi foliculi crescuti si nu este recomandat sa raman insarcinata(exista riscul de sarcina multipla).
Am hotarat ca in decembrie sa fac pauza de tratament si plecam in Mexic.Tocmai am cumparat biletele.Stam 2 saptamani (de pe 13 dec. pana pe 27).

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Petro, bine ati rvenit sanatoase acasa. Va dura putin pina va veti sincroniza. Iti inteleg si oboseala, dar, parca uiti de totul cind vezi minunea de linga tine. Ea iti da putere sa mergi mai departe.
Abia astept sa va vedem in poze is sa citim povestea nasterii (daca o postezi in alta parte, please un link si aici).
Pupici la "terorista"mica

Dana, sa de-a Domnul ca sa vi se implineasca curind marea dorinta. Sper din suflet ca in mexic sa va relaxati, sa va deconectati de la pb si apoi, sa revii cu vestile mult asteptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari, fetelor!

Petro, ce mai faci? Dar Silvia? Ti-ai intrat in ritm? Eu chiar nu stiu ce sfaturi sa iti dau, ca sunt convinsa ca tu te descurci foarte bine, plus ca instinctul tau te va ghida si sigur nu vei da gres! Iti urez ca micuta sa fie sanatoasa, iar tu sa nu ai probleme cu lapticul! De abia astept sa va vad comoara si bineinteles sa citesc povestea nasterii! Poate vei avea timp cand va veni mama ta la tine...Toate cele bune si asteptam mesajul tau!

Andra, pai suna bine programul vostru de Revelion! Mai ales ca vor veni si parintii tai acolo...Ce sa mai, e super!
Pana cand faci cursurile la distanta? Ai examene acum sau in ianuarie? Oricum eu iti tin pumnii si cred ca esti foarte curajoasa ca te-ai inhamat si la cursuri cand ai deja un job si familie! Bine faci ca te-ai gandit la o iesire, ca trebuie sa te mai si distrezi...De abia astept poze de la Roma si sunt convinsa ca va veti simti excelent!

Dana, distractie placuta in Mexic! Asteptam poze frumoase, asa cum ne-ai obisnuit!
Am vazut ce mare a crescut Eva si nu mi-a venit sa cred...Unde o veti lasa pe perioada concediului? Oricum, e perioada scurta si nu va avea cu nimic de suferit!

Andreia, ti-am citit postarea de la un alt subiect si am vazut ca ati intrat deja in atmosfera de Sarbatori! Bianca cred ca va fi super-incantata, cand va vedea cate cadouri a primit de la Mosul! Pupici si va doresc toate cele bune!

Alex, ce iti mai fac baietii? Ti-am citit o postare de la mamici unde spuneai ca Robert are probleme la un picior...E mai bine acum? Sanatate multa si mai asteptam vesti de la voi!

Va pup pe toate acum si va doresc o saptamana frumoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooooooo !!!

Revin, tot in fuga, intr-o pauza de somn a micutei. Abia vineri vine mama la noi si sper sa imi revin cu programul, sa am mai mult timp.

Va multumesc mult pt. urari ... suntem bine, mancam, dormim (mai putin noaptea ), facem caca si crestem mari. Cam asta e programul pana acum.

Ne mai auzim, sa va povestesc mai multe, cand voi reusi sa am putin mai mult timp liber.
Numai binetuturor si toate cele bune !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Petro, sa va traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii! E dragalasa foc si ...e asa de mititica! Si e bruneta, asa ca tine! Cu cine seamana? Cu tine sau cu sotul tau? Bine, cred ca e cam devreme sa te intreb asta...

Ma bucur ca va veni si mama ta acolo si ca veti petrece un An Nou intr-o noua formula! Cred ca e super-fericita si ca de-abia asteapta sa isi tina nepotica in brate!

Sa ne mai povestesti despre mica minune si acum ca ne-ai dat un deget, iti cerem toata mana , adica bineinteles ca mai vrem si alte fotografii!

Pupici si numai bine! Sanatate multa Silviei si pe tine te mai asteptam cand mai ai timp!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Petro, tare dragutza e garsalana mica Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, iar pe tine te asteptam cu povestea nasterii Silviei, cind vei avea un pic de respiro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Petro, sunteti doua frumoase!

Fetelor, am intrat sa va salut, cum spuneam sambata tragem o fuga la Roma, sper s anu avem probleme, ne intoarcem luni si sper sa revin cu pozici faine.

Va pup si ne vedem saptaman viitoare!

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput