Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

roxana - termenul "dupa carte" e pe 17 noiembrie .... daaar, se poate intampla dintr-un moment in altul ...

Da, sunt linistita, senina .. m-a ajutat mult faptul ca acum o sapt. am fost internata in spital pt. ultimele analize de rigoare, nimic grav. Analizele au iesit bune, e totul ok, trebuie doar sa asteptam. Eram fff speriata si ma gandeam chiar cu frica la momentul nasterii tocmai pt. ca e ceva necunoscut, nu stiu ce ma asteapta. Insa, am avut ocazia pe perioada spitalizarii sa ma ambientez cu atmosfera de spital, nastere, personalul etc. Si acum ma simt fff linistita ... oricum inapoi nu mai pot da, nu ? Glumesc ... chiar abia astept momentul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Petro, chiar ca mai e ...putin! Si da, cale de intors nu mai e! Oricum Silvia va va schimba viata si sunt convinsa ca o sa uiti durerile nasterii imediat ce o vei lua in brate! Asa spun toate mamicile si banuiesc ca e adevarat!

Chiar ma bucur ca esti asa de optimista! E foarte bine ca te-ai informat inainte despre cum se va derula nasterea,te-ai familiarizat si cu spitalul...Banuiesc ca acum te ocupi doar de ultimile detalii din camera Silviei, in asteptarea marelui eveniment! Te va ajuta cineva in primele zile sau te vei descurca doar cu ajutorul sotului?
Eu iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare si nu uita sa ne anunti si pe noi, prin sotul tau, ca tu banuiesc ca nu vei mai putea , de venirea pe lume a micutei !

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

De anuntat va va anunta oricum cineva sau, mai bine, mai dati un ochi pe la mamici de Italia (ca acolo sunt mai activa si acolo sigur se va afla).

Stiu ca asa se zice ... dupa ce iti tii puisorul in brate ca merita toate durerile si chinurile nasterii. Acum depinde de la persoana la persoana ... daca ar fi si nasterea usoara precum am avut sarcina, fara probleme .... atunci sigur ma voi gandi si la bb2 . Asta e, nu sunt nici prima nici ultima, deci, se poate !!!

Hai ca v-am zapacit cu toate povestile mele legate de sarcina, nastere, bb.

Tu in ce stadiu esti cu proiectul bb? Parca si tu erai pe lista aspirantelor alaturi de flori, dana, motanik, nu? Fiti optimiste ca o sa se intample si la voi ... fara stres si sa nu va ganditi numai acolo (ca mine). Stiu, e usor de spus si mai greu de facut atunci cand iti doresti cu adevarat asta ...

Ne mai auzim ... ori in formula 2 in 1 sau direct 1 + 1 . Numai bine tuturor !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Desi e tarziu si-s obosita, nu vreau sa ma culc pina nu-i urez lui PET sa aiba o sarcina usoara pina la sfarsit si o bbita sanatoasa. Ma bucur mult ca ti-ai gasit timp sa ne dai ultimele detalii despre voi si abia astept sa vedem poze cu bb mult dorit. Pup cu drag si ai grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Pet,numai bine iti doresc si tie si la bebita din burtica.Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Nastere usoare!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput

Petro, bine ca ne-ai spus! Foarte bine ca totul e pregatit si foarte bine ca va veni si mama ta acolo...Cred ca acum esti linistita si nu astepti decat momentul cand o vei tine in brate!

Eu sunt abia la inceput, adica am renuntat de cateva luni bune la pilula, iau acid folic si incerc sa nu ma stresez...Cand va fi sa fie...va voi da de stire!

O sarcina usoara si numai bine! Bafta multa si fie ca totul sa decurga fara probleme!

Celelalte fete pe unde sunteti? Ati iesit la plimbare? La noi e tare frumos, a iesit sorele, dar e cu dinti, ca am deschis usa de la terasa si am inchis-o repede inapoi! A venit toamna, fetelor...Ati vazut ce repede se face intuneric...Numai bine pentru www.iconarchive.com/icons/imil/halloween/Halloween-7-icon.gif" target="_blank">deseara...
Maine la noi e liber...E ziua Armistitiului si la toate cimitirele se vor depune coroane la mormintele eroilor...La voi este asa ceva?

Va pup si va doresc o zi buna!

Roxana

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ce liniste e la noi....

Am intrat sa citesc noutati despre Petro, dar se pare ca bebelinei ii place la caldurica Noi te asteptam Petro cu vestea cea mare si uite ca punem la treaba! Sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa!

Restul fetelor pe unde sunteti? Poate aveti planuri de we si ati iesit...La noi e groaznic de urat! De doua zile ploua si acum a inceput sa bata si vantul si nu cred ca ne vom aventura la plimbare pe o vreme ca asta...

Andra, mai e putin pana plecati la Roma ... Ma gandeam sa fiti precauti ca uite ce nebunii se intampla pe acolo! Oricum voi veti fi in zona turistica si din punctul asta de vedere veti fi in siguranta! Si oricum eu sper ca pana atunci sa se mai linisteasca treburile si sa le treaca isteria asta...Am vorbit si cu fratele meu si la ei cica ar fi liniste (el e in nord, langa Venetia), desi la inceput le-a fost si lor frica si nu stiau daca sa se mai duca sau nu la serviciu...
Intrebai la un moment dat de planurile noastre pentru Sarbatori...Noi ii vom avea invitati, ca si anul trecut, pe nasii nostri...De plecat in alta parte nu puteam eu sa plec,ca nu aveam asa de mult concediu, dar am reusit sa imi iau cateva zile libere si de Craciun si de Anul Nou si probabil ca ne vom plimba...Avem in plan Lille, Aachen, dar mai vedem noi atunci...

Andreia, sanatate multa Biancai! Asteptam vesti bune de la voi!

Va pup acum si va urez la toate un we frumos!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare..

Prixi, multumim de urari..
caut uneori subiectul si imi zic sigur nu a mai scris nimeni.

Vroiam sa vad daca a nacut Petro. Petronela sa ai o nastere usoara. Nu stiu de ce dar mie frica nu mi-a fost nici la nr 1 nici la nr 2. Si sincer acu de ce sa iti fie. Natura lucreaza. Numai incredere sa ai. Acum, daca ai fi fost in ro, hmmm, dar intr-un spital in care lucreaza oameni pt oameni fruntea sus. Si sa stii ca fratele meu mai mare cu 2 ani e nascut pe 17 nov. Un OM deosebit.

TE asteptam cu vesti.

revin..mereu pe fuga

Dana, Motanik Sim, Andreia va SALUT

Mergi la inceput

Fetelor, a nascut Petro! Am gasit aici vestea cea buna!

Felicitari, mamico si bun-venit Silviei! Sa iti traiasca printesica , sa creasca mare si frumoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!Refacere grabnica si te asteptam din nou pe forum! Asteptam povestea nasterii...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

WOW ce veste minunata!
Felicitari Petro si sa-tzi traisca printesa Silvia! Refacere rapida, mult laptic si un bb sanatos si plin de noroc!

Roxi, multumim pt vesti!!!!!!

Mergi la inceput