MAMICI DE ITALIA (13)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Slimatei-pai mai invitat si nu mai esti in zona?
azi dau eu cafeaua
ticker
GIULIA-20/06/07
scuze halal gaznu..nu?
fugisem la piata...gasisem o vecina draguta sa ma acompanieze...si nu vroiam s-o fac sa astepte... o..
katiapam spune:
Petcost-ai ceva semne?
acum ai ajuns la termen cum te simti? aparte emotiile?
ticker
GIULIA-20/06/07
danangie spune:
Buna dimineata,
Dragi fete ieri la 20,12 a nascut scumpa noastra PETRONELA. A nascut o printesa minunata de 3,500 kg, SILVIA . Natural cu epidurala. Printesa are 50,4 cm. Apgar 9-10.Felicitari Petroooooooooooooo!!! Refacere rapida!!!!!!!!!
mult asteptat
Roxali spune:
MAMMI sa-ti traiasca micul crestin!
PETRO felicitari mamico si numai bine bebelinei!
Mai fetelor nu prea fac nimica toata ziua , dar timpul trece rapid...ma cam neglijez, adik nu reusesc sa-mi fac timp sa ma duc sa-mi mai cumpar cate ceva de imbracat, coafor...cosmeticiana o voi chema acasa, ca e o prietena dea mea, de incaltat mi-am luat ca nu mai imi intra piciorul in nimic.in general sant multumita ca bebelusha creste, chiar daca e mai cuminte in brate la mami si doarme mai bine in pat cu mine, dar macar nu au apucat-o colicile.
Ma agit sa mananc cat mai natural, chiar daca mai am scapari cu dulciurile...cred ca devin bulimica.
Azi e Sf Martino si vor face o petrece in pizzeta ptr copii, castane la gratar, vin cald si focuri de artificii, preotul va face o slujba speciala ptr copii...daca nu ploua scap si eu.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Petcost-felicitari sa va traiasca micuta sa fie sanatoasa
Slivia bine ai venit !!!
asteptam detalii refacere rapida
Roxali-ma bucur ca creste micuta ta si daca poti iesi ca iti face bine
poate reusesti sa faci ce ti-ai propus,eu in schimb am ramas fara incaltaminte inainte sa nasc am ajuns sa-mi cumpar cu 2 nr mai mari in ultimele zile
Ginger-cum e cu ciorba? ti-a facut?
Danangie-tu cum te mai simti?
Cristina-pe unde esti?
ticker
GIULIA-20/06/07
danangie spune:
KATIA pai nu ma simt prea bine.......continuu sa ametesc.....de 4 zile a reinceput sa ma doara burta.........nu prea am chef sa mananc....nu-mi mai place nimic...........nu stiu..........multumesc de intrebare.
mult asteptat
katiapam spune:
Danangie-nu ai fost la un control sa vezi de ce?
cred ca ar trebui sa mergi poate iti da vitamine
ticker
GIULIA-20/06/07
micio spune:
Petronela, felicitari si sa va traiasca fetita!
Ginger, ce mare s-a facut burtica, cred si eu cu doi bebei!
Katia, ce face pitica? Ai mai pus poze?
Mamii, sa va fie de bine cu botezul! Cand va intoarceti?
Micutza , nu mai e asa mult chiar daca se hotaraste sa vina Sara e ok.
Danangie, imi pare rau ca nu te simti chiar bine, si eu am patit cam la fel in primul trimestru.
Picca , s-a mai linistit Matteo, acum ca a trecut de 2 luni?
Roxali, te cred ca nu ai timp. Si eu ma uit cateodata in oglinda si parca o vad pe "tanti aglaia" , mai imi lipseste basmaua
In rest , Eduard tot cu nazdravaniile lui, nu sta o secunda intr-un loc, decat la tv. Eu asa am obosit....vreau cateva zile pauza, sa nu mai aud de papica, de stat cu capul in jos sa adun jucarii....vreau 2-3 zile numai ale mele. parca sunt mereu pe fuga ca nu reusesc sa termin ce-mi propun. Off, las' ca-mi trece, ca n-am de ales.
Oana si Eduard (19.01.2006 )