MAMICI DE ITALIA (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut Micio-ma bucur ca ne mai dai vesti
poze nu am mai pus ca am putine noi si cum calculatorul meu e inca la reparat nu prea ma ocup....
sper sa mi-l faca
esti tare simpatica "tanti aglaia" de unde le mai scoti de-ti amintesti de multe?
eu am si uitat de ele....
sper sa gasesti timp si pt tine
te inteleg eu inca am noroc ca unde o pun acolo sta dar dupa ce incepe o sa fiu ca tine
pina atunci mai profit de libertate
cred ca-i pun o rete la
mai nou cind e obosita si ii e tare somn sono guai face crizute

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Profita cat poti Katia, cand o incepe sa se deplaseze... nu mai gaseti nimic prin sertare, toate sunt insirate prin casa...
Nu mi-ar fi placut nici sa am un copil apatic sa stea trei ore sa se uite la o cutie, dar si asa scoate untul din mine... Trebuie sa faca ceva cu mainile mereu... il iau in brate ca scanceste, pun lapte in canita deschid cuptorul cu microunde sa incalzesc laptele, dintr-o miscare se apleaca apuca usa si o tranteste pesste mana mea, vars laptele...las bimbo jos sa curat, urla....... Iesim afara, nu vrea sa coboare scarile ca-i obosit..in stanga copil , in dreapta gunoiul...gasete cheita de la fermoarul meu, trage de ea in jos, in sus... imi agata pielea de pe gat si doaaare...am scos un auuu de m-a auzit vecina si-a iesit sa intrebe daca suntem ok....Nu face nimic spectaculos, nimicuri de-astea toata ziua. Da-i frumos pana la urma, cu toata oboseala....

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Micio-satisfactii sint dar si oboseala
eu citeodata seara sint terminata cu casa-copil-cumparaturi-gatit-curat si etc..... dar daca as lucra si cu serviciul full am da in paranoie cel putin o perioada pina ne acomodam
tu te-ai gindit sa incepi dupa sarbatori lucru? sa cauti?
sa-l duci la asilo-nido pe Eduard asa iesi si tu putin si mai schimbi rutinul
cum de ai apucat la pc sotul tau e la servici? parca asa imi amintesc ca avea de lucru si nu puteai intra

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Da e la serv , eduard doarme.
O sa-l dau la nido din ianuarie , indiferent ca gasesc sau nu de lucru. In primul rand pt el, ca stea cu copii, sa invete sa respecte reguli, ca cu mine acasa.....poate ca nu stiu eu sa ma impun in fata lui, e si varsta cand cu cat ii zici mai mult nu si mai rau face.
Cu gasitul de lucru nu cred sa am mari sanse, ca aveam o singura masina, momentan al meu sot lucreaza in localitatea unde stam, dar il pot transera oricand in alta parte, iar la mine "la sat" n-am multe oportunitati.

Mergi la inceput

Vroiam sa-i spun Stefaniei si am uitat, ca mie mi-a placut la cursurile preparto. Mi-am facut cunostinte, ma amuzam cu gravidoasele, dupa ce am nascut ne-am povestit experientele nasterii, ne-am intalnit sa ne vede bebelusii si sa invatam sa le facem masaj. In momentul nasterii, la inceput de travaliu mai reuseam ceva cu respiratia... apoi cand au venit cntractiile dure de final nu a mai tinut, moasa : "faci un lucru minunat, respira adanc si lasa sa simti ca se duce respiratia in jos" si eu: "fa tu un lucru minunat si scoate copilu asta pana nu lesin eu de durere" Noroc ca-i ziceam in romaneste ca nu reuseam sa scot nimic in italiana! Tii, ce amintiri frumoase, noroc cu voi ca deja incepusem sa uit.....

Mergi la inceput

Micio-dar ti-l ia din ianuarie la asilo-nido?
nu-i ca trebuie sa faci domanda in martie cind sint inscrierile si apoi cind incepe anul din septembrie ca la scoala?
cel putin in zona aici la mine asa e
am facut domanda cind eram in luna 7 ca sa am cica loc din septembrie dar cererile au fost multe si am ramas in rezerva iar acum ar trebui sa fac din nou in martie pt septembrie dar nu e prea de acord sotul sa o trimitem la asilo-nido
si alta solutie nu am nici cum ori acasa ori asilo
cam nasol

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Trebuie sa merg sa intreb, nu-i asa aglomerat ca in orasele mari, mai sunt copii care renunta pe parcurs pt ca nu se acomodeaza.
Pai daca nu vrea sotul s-o trimiteti la nido, roaga-l sa stea o saptamana numai el cu ea, se vezi ce-si schimba parerea. Le face bine statul in compania altor copii, asta e parerea mea. eduard e tare "salbatic" acum, de-i vorbeste cineva mai dur imediat vine sa se agate de piciorul meu. Noi nici nu avem prea multe cunostinte, sa fie invatat cu lume multa in casa, sa mergem in vizite.

Mergi la inceput

"roaga-l sa stea o saptamana numai el cu ea, se vezi ce-si schimba parerea." concordooooooooooo
cred ca-i singura modalitate de convincere
eu ii tot spun ca sint cam tinara sa ma rup de lume am 30 de ani si doar n-o sa ma apuc sa ma rup de lume de pe acum si sa devin casalinga in toata regula
mie imi plac le donne in cariera,nu?

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello!

Va salut si eu pe fuga...ca de obicei ...
Petro Felicitari! Sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!
Ginger imi pare rau sa aud ca probleme...Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
Liliana cuvintele sint de prisos
Micio Matteo tot mai are colici,dar ce-i drept nu chiar ca inainte...in schimb e racit de-o saptamina si de joi nu facuse nici kk asa ca azi am sunat la spital si ne-au zis sa-i facem clisma... i-am facut si si-a mai revenit bietul copil...pup una bucata Eduard nazdravanul si multam' de intrebare...
Katia,Mikuta,Stefania,Roxali,Dana,mamii pe toate si daca am sarit pe cineva n-a fost cu intentie

Mergi la inceput

Piccaflor-salutare
ma bucur ca Matteo e mai bine
eu nu stiu de ce dar Giulia de vreo 3 zile compresso oggi e foarte iritabila si kk face putin de tot di cam tare nu mustarel
booo
daca continua si maine se anunta o vizita la pediatru
vizita am deja luata pe 22 si tot atunci vaccinul de 5 luni
de mincat maninca dar e cam nervozetta si nu stau eu prea bine cu nervii si cu rabdarea de pe acum figurati mai incolo

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput