MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Liliana
Raluk esti frumusica foc.
Micio ce dulcel e baietetelul.
Noi in princiu santem bine, un pic cam bosumflata din cauza ca ieri am fost la un control cu Sonia si mi-a spus ca a luat putin in greutate...deci nascuta cu 2670, din spital am plecat cu 2580, ieri avea 2630.Concluzia e ca trebuie sa o scol daca doarme din 3 in 3 ore sai dau laptele meu si sa incerc sai mai dau si suplimentul...saraca am cam chinuito si a si vomat un pic.
Juniorul o iubeste tare mult, o pupaceste mereu sta pe langa ea mai tot timpul...ma bucur enorm cand vad cum o soarbe din ochi pe sorelina.
Am pus si cateva foto ptr cine e interesat sa le vada.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
micio spune:
Liliana, imi pare tare rau
Roxali, - "cine e interesat sa vada" - pai cred ca toate asteptam sa zici ca ai pus poze cu pitica, e scumpa foc. Utimele 2 foto nu am reusit sa le vad. Ce bine ca nu e gelos Enrico, ca de obicei asa se intampla la aparitia "intrusului"! Am vazut si pozele de la munte, am mai intrat la tine in album dar credeam ca sunt doat cele 4 care apar cand dai clik . Frumos tare pe unde v-ati plimbat. Off, de mai vad 2 munti se declanseaza depresoasa la mine!
Astazi a plouat aici toata dimineata, am stat in casa cu bimbo mofturos care s-a trezit la 6.30, pe la 11 l-am pus la tv la baby einstein ca m-a zapacise, nu-l mai amuza nimic si imi picase sa rascolesc netu ca trebuie sa-i iau alt scaun de masa. A adormit pe canapea, am vazut eu ca nu se mai aude, ca de obicei vorbeste cu marionetele pe limba lui, dar nu credeam sa adoarma ca nu s-a mai intamplat minunea de a dormi singur. Dar n-a dormit decat jumatate de ora si era si mai mofturos dupa. Statuse ploaia si l-am scos afara, s-a bagat prin toate baltile, ne-am intors plini de noroi... Nu a vrut sa manance,a rasturnat mancarea! Acum a adormit, ca de nu....vai de nervii mei.
Oana si Eduard (19.01.2006 )
micio spune:
Tii, ce pot sa scriu de fi-miu! El defapt e un cumintel, eu am problema cu rabdarea
Oana si Eduard (19.01.2006 )
Roxali spune:
Micio am fost plecati in Valle D'Aosta...pe taramurile lui Franzoni...frumoss tareeeeee...am facut si ceva trasee.Ne-am horat sa mergem mai des la munte, mai ales ca pe in august e nebunie la mare...in vara am vrea Dolomiti.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Roxali,tare draguta mititica!Ma bucur ca fratiorul ei o iubeste.
Oana,si mie-mi lipsesc muntii,unde stam noi e mult prea cald vara....
Eu am inceput sa iau pastilute si trebuie sa mananc fara sare ca sa nu ma umflu sau sa dau in altele.Ma intrebam daca stiti vreo branza care nu contine sare.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
neata! veniti la o cafea ..si asa e sarbatoare... apropo ce faceti azi, cu o asa vreme...sau e ca o oarecare duminica...?
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Ginger00 spune:
Prezent....noi azi ce facem??????????facem prapastie in pat,ca de obicei...
+29 sufletelele mele
Atat mai avem
slimatei spune:
ginger...curaj mamii ca mai ai oleaca..eu asa ma amagesc..de multe ori functioneaza...
fetelor....nik,nik... or fi la distractii..cine stie..?
pet.cost2005 spune:
Ciaoooooooooo !!!
Sunt si eu pe-aici ... da' nu am chef de nimic. Am facut sarmale si oua umplute, iar acum ... pauza comp.
slimatei spune:
ce harnicutza.....eu n-am facut nimik da' tot ded nimik am chef...