Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Petronela,dulce foc printesa voastra!!!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

Motanik,distractie placuta.Asteptam poze si impresii!

la toate fetele!

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna Vrancencelor! Sper sa ma primiti si pe mine printre voi!
Numele meu este Angelica si sunt din Focsani. Data nasterii mele: 24 octombrie 1982. Am un baietel de 5 luni si de 1 an si 4 luni locuiesc in Germania.Aici din pacate nu am nici o prietena. Constat ca sunt multe focsanence in Germania dar din pacate nici una in Berlin, pacat.

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bun venit Angelica. Eu nu sunt din Focsani, dar mi-s tare dragi fetele de aici.
Sper ca te vei simti bine la "noi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Multumesc de primire!
Fiquelle imi pare rau dar eu nu te pot ajuta dar tin sa te atentionez ca s-ar putea sa fie un pic cam tarziu de obicei la Lepsa se rezerva din timp. Acum 2 ani si noi am vrut sa inchiriem la sf. lui noiembrie dar n-am gasit nimic.
Poate totusi o sa ai noroc, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angiuta

Buna Vrancencelor! Sper sa ma primiti si pe mine printre voi!
Numele meu este Angelica si sunt din Focsani. Data nasterii mele: 24 octombrie 1982. Am un baietel de 5 luni si de 1 an si 4 luni locuiesc in Germania.Aici din pacate nu am nici o prietena. Constat ca sunt multe focsanence in Germania dar din pacate nici una in Berlin, pacat.

Buna Angelica!Bine ai venit printre noi.Eu sunt din Bucuresti si sotul din Focsani!Esti nascuta in aceasi zi cu sotul meu.Anul difera.
Noi locuim langa Halle,la 150 km de Berlin.Tot in est.
Cred ca Duminica ajungem prin BERLIN.La vot.

Helbi,am uitat sa iti spun ca noi spre Mexic din Frankfurt zburam.De acolo am gasit cele mai bune oferte.

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dana, si stati mai multe ore in Frankfurt?
De la ce agent de turism ati luat? Sincer, eu in vara cind ma uitam pe vacanta, gaseam ieftine din orice oras mai putin din Frankfurt:-((((

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Dana, si stati mai multe ore in Frankfurt?
De la ce agent de turism ati luat? Sincer, eu in vara cind ma uitam pe vacanta, gaseam ieftine din orice oras mai putin din Frankfurt:-((((
Andreia

Andreia ,noi avem avion la 10.50 dimineata.Nu stiu cat timp vom avea.Vom inchiria masina de aici si o vom preda acolo.E cam obositor dar economisim 1000€ in comparatie cu suma pe care am fi platit-o daca plecam din Leipzig.
Am luat biletele prin Alltours(on line de pe www.lastminute.de).

------------------------

Dana

Mergi la inceput

dana n. noi din pacate nu cred ca ajungem duminica la Ambasada. Sambata ne mutam in alt apartament si duminica probabil o sa mai aranjam prin casa lucrurile. Plus ca e destul de departe iar noi nu avem masina si cu un pui mic (5 luni) sa traversez orasul nu prea am chef. Oricum admirabil efortul vostru de a veni pana la Berlin pentru vot.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angiuta

dana n. noi din pacate nu cred ca ajungem duminica la Ambasada. Sambata ne mutam in alt apartament si duminica probabil o sa mai aranjam prin casa lucrurile. Plus ca e destul de departe iar noi nu avem masina si cu un pui mic (5 luni) sa traversez orasul nu prea am chef. Oricum admirabil efortul vostru de a veni pana la Berlin pentru vot.

Eee...nici chiar asa.Sotul meu a cunoscut de curand pe cineva care lucreaza la ambasada si persoana respectiva ne-a invitat la vot si la ei acasa.Deci mergem mai mult sa ne plimbam.

Numai bine in noul apartament!
Sa va traiasca puiul!

------------------------

Dana

Mergi la inceput