Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Vai,cit ma bucur!!!!!!!! Felicitari din toate inima!!!!!

Lisa, bine-ai venit !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Felicitari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Vreau sa o felicit si eu pe proaspata noastra mamica Adimercedes.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii alaturi de "napraznica" Lisa - Maria.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Felicitari adimecedes! Sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

fetelor as vrea sa va impartasesc un pic din experienta mea cu vitex si sa va cer un sfat
am inceput sa il iau de 2 luni de 2 ori pe zi capsule de cate 400 mg extract si am observat o categorica imbunatatire inca din prima luna. eu am 28 ani pcos cu infertilitae, ten gras, normoponderala. ce am observat de cand il iau: au disparut cosurile, ma epilez mai rar, in plus fata de asta simptomele pms sunt muuult atenuate....ciclul mi s-a reglat ca ceasul dupa 2 ani de diane 35(luate pt ca mi s-a oprit menstruatia timp de 5 luni in 2005). In plus si asta cred ca ea de bine pt mine si pt cele care incearca sa aiba bb cu vitex, a aparut un spotting in ziua 11. sa fie ovulatie sau e prea devreme pt ovulatie, ce ziceti??
eu stiu ca vitex inhiba faza estrogenica a ciclului si lungeste faza progesteronica. marea mea dilema este daca nu cumva produc ovule prea devreme si de aceea nu raman insarcinata???
sunt fete pe forum care iau si altceva inainte de ovulatie care sa stimuleze maturarea ovulului???
eu nu vreau sa renunt la vitex, imi face ffffffff bine, dar in acelasi timp as vrea sa fiu gravi....
you'll never get to heaven if u're scared of being high

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

sa iti traiasca fetita Adi!
te admir ffff mult pentru perseverenta si pt ca nu ai incetat sa speri in sansa ta!!!
(as vrea sa stiu de unde faceai rost de ceai de napraznic, am vazut ca nu esti nici tu prin romanica? )

multi pupici si sanatate!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by diapapadia

sa iti traiasca fetita Adi!
te admir ffff mult pentru perseverenta si pt ca nu ai incetat sa speri in sansa ta!!!
(as vrea sa stiu de unde faceai rost de ceai de napraznic, am vazut ca nu esti nici tu prin romanica? )

multi pupici si sanatate!!!!!!!!!!!!!!

Ceaiul il trimitea cineva din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Adimercedes: FELICITARI , MAMICO!!! Sa va traiasca bebelina si sa va aduca numai bucurii!!
Eu nu mai reusesc sa postez, oricum nu am noutati, dar nu puteam scapa ocazia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ADIMERCEDES mamica fericita si fetita mancacioasa.

Fetelor dupa ET se bea doar ceai de cretisoara, parca asa imi aduc eu aminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

diapapadiama bucur sa vad ca esti din oradea ca si mine. si eu am luat 9 luni vitex si mi-a reglat cc, nu mai aveam dureri aproape deloc,etc. eu luam de 3x1/zi pt prolactina marita si mi-o mentinea in limite normale. Referitor la ziua ovulatiei si eu aveam tot in ziua a 11a si tot in aceasta zi am ramas insarcinata.In ultima vreme aveam cc cam de 21 de zile. Am aflat de ziua a 11a luandu-mi temperatura bazala cam 1 an de zile inainte de vitex iar apoi in anul urmator cand luam deja vitex imi faceam teste de ovulatie zilnic timp de cateva luni pana m-am saturat si tot ziua a 11a iesea. deci cred ca nu e anormal. oricum eu nu mai cred in ceea ce stiu medicii cu ziua a 14a la cc de 28 de zile, etc. Am aflat ca poti ovula si pe cc sau imediat dupa, in orice zi. asadar nu pierde nici o zi(! nu mai mult de 1 data la 2 zile ca ce-i mult strica de asemenea). Cand va vrea Dumnezeu atunci se va intampla, la mine asa a fost.Degeaba planuim noi ca...nu iese intotdeauna.
Sper sa reusesti cat mai repede si usor.

PS:Pt. infertilitate mie mi-a mai dat dr. homeopat si Flax OIl 3x2(Super Lignan)de la firma Nature's Way(numai de la aceasta, nu alta, e cea mai buna) adus din State, e cam scump la noi fata de America si se aduce numai la comanda. Gasesti pe site-ul firmei detalii despre ac. medicament util si in alte afectiuni.Desigur eu le-am luat la indicatia medicului meu homeopat. Nu pot sa-ti spun daca ti-ar fi bun si tie.

Aditi12+

Mergi la inceput