Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor am si eu o intrebare la cele care au sotul cu oligoasteno de Viatamal ati auzit cumva ?as vrea sa stiu dc da rezultate , ni l-a recomandat dr biolog care ne a facut spermograma am inteles ca nu avem aici in Romania ci doar in strainatate!

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna
va rog sa ma ajutati cu un raspuns
eu am endo si am fost la un dr care mi-a data branca ursului, vit e si asparcardin
sotului; branca ursului....
voi ce ziceti?
o fii de bine/

gabitoni
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Gabitoni,

BU e un pic controversata in sensul ca unora le face f bine, in timp ce altora nu. oricum sper ca stii cum se ia.

Despre efecte nedorite ale BU s-a mai discutat aici:
Probleme cauzate de branca ursului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by elly_me

adimercedes- nu voi lua tinctura de marar - multumesc frumos pentru ajutor
Voi lua capsule de napraznic - ceaiul nu-mi place.

Cum tb sa iau caps. de naprazn.? De cate ori pe zi? CAte zile pe luna / non-stop?

VA multumesc fff mult.

Elly

Elly_me, capsulele de napraznic se iau, in mod normal, toata luna, fara intrerupere, timp de minim 3 luni, doza maxima de pe cutie. In cazul tau, mai ales ca ti s-a spus ca stai prost la capitolul progesteron ar fi ok. Insa, cum zicea Gudinde, incearca sa gasesti un medic capabil sa iti puna un diagnostic corect, desi uneori poate fi foarte greu (si sa gasesti un medic bun, si sa iti puna un diagnostic corect, mai ales daca analizele nu ies prost - cum a fost cazul meu). Dar trebuie sa incerci!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Adimercedes

Sper ca esti bine si tu si burtica.
Mai ai un pic. Tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa-ti vezi fetita cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele copiez aici un mesaj de la Adimercedes scris la odisee

"Lisa-Maria s-a nascut ieri (1 Octombie) la 5.36PM (Sydney time) prin operatie cezariana de urgenta. Bebita e foarte bine si foarte zgomotoasa, are 3.74kg si 52cm si deja a inceput papic de la mamica la doar 2h de operatie. Adi se reface incetisor dupa operatie in compania bebitei si a tatalui care e foarte fericit pentru ca a fost primit in sala sa operatie si am fost langa Adi in timpul operatiei cezariene si am fost primul care a tinut copilul in brate dupa nenea doctorul :)
V-am pupat pe toate din partea lui Adi si am sa incerc sa mai scriu cand ma reintorc de la spital.
Tutu (tatic fericit) in numele lui Adimercedes :)

Felicitari Adi, sa va traiasca Lisa si sa fiti sanatosi, refacere rapida

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Felicitariiiiii Adimercedes!

Sa-ti traiasca Lisa-Maria!!!!
Iti doresc refacere rapida si usoara dupa cezariana si un bb sanatos, mancacios, cuminte si daca se poate fara colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Adimercedes: Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Felicitari si asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adimercedes

FELICITARI!!!! INSANATOSIRE RAPIDA.
SA-TI TRAIASCA PUIUTZA SI SA VA FACA CEI MAI FERICITI PARINTI.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aditza , felicitari. Un buchet de flori pt mamica:

si un -ic pt Sirena
Te asteptam sa ne povestesti marele eveniment.

Miki

Mergi la inceput