Ajutati-l pe Darius (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

nu am reusit sa vad reportajul la linkul pus de monu, dar l-am gasit aici, pe antena3

http://vs04.netstairs.ro/antena3tv/webroot/website/?videoid=7965

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Am trimis si eu ieri bani pentru Darius. Chiar sotul meu a hotarat sa dam mai multi bani decat ma gandisem eu initial.
Am vazut reportajul, Madalina arata superb, in ciuda tuturor greutatilor de pana acum. Nu mai spun de Darius, scumpelul, care e un luptator. Sper din tot sufletul ca de ziua lui, pe 10 octombrie, sa primeasca cadoul mult asteptat: sa faca operatia si sa fie ca ceilalti copii, sa duca o viata normala. Merita sa se intoarca sanatos acasa alaturi de familia lui care i-a fost mereu alaturi, sa se joace in parc alaturi de alti copii, sa manance si sa respire fara tuburi. Darius, fii puternic, ca toate acestea se vor indeplini!

Mihaela si Alexandru Stefan (22.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Se pare ca articolul de aseara a avut efectul scontat.In o singura zi s-au strans aproape 2000 euro

RON=14.000 SI EURO=1400

Mergi la inceput

Ma bucur tare mult ca povestea lui Darius a sensibilizat si oamenii au inceput sa doneze bani. Sa speram ca se vor strange banii de care are atata nevoie acest suflet de copil. Mai e cale lunga pana la intreaga suma, de aceea trebuie sa fim in continuare alaturi de el si sa-l sustinem.

Darius nu-si doreste cadou de ziua lui o masinuta sau alta jucarie, el isi doreste doar sa fie sanatos, sa duca o viata normala, asa cum sunt si copiii nostri. Haideti sa punem mana de la mana si sa-l ajutam. Merita, pentru ca e un suflet pur de copil care pana acuma nu a cunoscut decat suferinta.

In locul lui Darius putea fi oricare dintre copiii nostri. Nu vreau sa stiu ce e in sufletul unei mame intr-o astfel de situatie si sper sa nu aflu niciodata. De aceea fac apel la voi, dragi mamici, sa il ajutam de Darius. Orice suma, oricat de mica, conteaza, e un pas inainte. Un pas care face diferenta intre bucurie si suferinta.

Mergi la inceput

Si acum vesti despre Darius:

Vedeta (Darius) azi a vomitat putin si i-a dat Madalinei de lucru, caci stiti voi...necesita schimbat toate bandajele si spalaturi prin toate tuburile...Dar a trecut, acum e vesel si binedispus!

Madalina a inceput sa primeasca telefoane (cu donatii sau informatii) si chiar se amuza ca acolo unde suna o mamica e si un copil care vrea sa vorbeasca cu mama lui Darius, sa ii transmita micutului ceva induiosator, nu? Pacat ca nu o puteti auzi pe Madalina la telefon...

A zis sa ca va pupa virtual si sa ca va multumeste chiar daca nu va cunoaste!

Asa ca si !

Mergi la inceput

Din pacate lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Doctorul curant, acela care a aparut la TV,si-a manifestat dorinta ca Darius sa paraseasca spitalul.In opinia dumnealui Darius o duce bine si Madalina "ar fi bine sa se gandeasca sa il ia acasa"; nu beneficiaza de medicatie sau aparatura speciala de spital, iar tot ce ii face Madalina de luni de zile doctorul are incredere ca poate face si de aici incolo ACASA. Spune sa nu se gandeasca ca i s-ar putea intampla ceva rau copilului, pentru ca la fel de bine i s-ar putea intampla si la spital.
Nu suntem in masura sa-l judecam insa am prefera ca din Budimex sa plece direct la operatie asa ca tot ce putem face e sa speram ca se vor strange cat mai multi bani saptamana aceasta,ca poate vom primi un raspuns pozitiv de la clinica din Italia si ca nu va trebui sa se intoarca la Mangalia

Mergi la inceput

Uite ca am avut gura aurita Tocmai ce am primit extrasurile de cont
RON=23000
EURO=2570
USD=600
moneybookers=147,23 RON

la cat mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

wow, nu ma asteptam ca stirea de la tv sa faca asa minuni,

sa dea DD sa se miste lucrurile mai repjos, si puiul mic sa plece curand la operatie, direct din Budimex

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cat de mult ma bucur ca reportajul a reusit sa sensibilizeze cat mai multi oameni si banutii au inceput sa se adune...
Da se pare ca pe principiul una calda, una rece...functioneaza si medicul curant...ce l-o fi apucat tocmai acum?

Azi vom ajunge si noi la banca!

Doamne ajuta sa se stranga cat mai repede suma necesara interventiei!

Mergi la inceput

Fetelor eu nu stiu xact cum functioneaza pay-palul la transferuri din astea care nu implica vanzari on-line dar a trimis cineva 120$ si am primit mesaj de la paypal ca trebuie livrat produsul pt a ridica banii.Asa ca cine i-a trimis cred ca trebuie sa dea vreun ok ca "a primit produsul" ca sa dea drumul banutilor

Mergi la inceput