Ajutati-l pe Darius (2)
Raspunsuri - Pagina 3
cristiana70 spune:
Desi inca fara un raspuns concret, astazi s-a primit un mesaj de la dr. Vanini, va reproduc traducerea lui:
Dragilor,
am citit acum, trebuie sa studiez cazul. Trebuie sa asteptati cateva zile.
Cu drag,
Dr. Vittorio Vanini
La sfarsitul lunii octombrie ajung la Cluj pentru o misiune la Spitalul Inimii.
Ciao
Desi, asa cum am spus, nu este un raspuns concret, eu am speranta ca acest medic va accepta cazul, asteptam cu infrigurare raspunsul concret zilele viitoare. ANDULUCA, !
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
cristina mamica de David (21.12.2006)
adinush spune:
E uimitor cate poate face un singur articol in ziar. Madalina a fost placut surprinsa a doua zi cand au venit bani de la copiii a 2 asistente care il indragesc mult pe Darius. Apoi a sunat-o o doamna sa ii spuna ca fiul ei in Canada a aflat de Darius si vrea sa ii trimita bani. Mada era tare emotionata si se gandea ca orice banut inseamna o sansa in plus.
Madalina a vorbit cu un neonatolog de la Budimex, care il stie bine pe Darius. I-a facut un scurt istoric al situatiei, si omul a fost foarte sincer si a zis ca o ajuta cum poate el mai bine in gasirea unei clinici din strainatate, in conditiile in care a mai facut asta. Cel mai bine colaboreaza cu o clinica din Tel Aviv, unde seful sectiei de chirurgie este chiar un coleg de al lui, roman si el. Deasemenea, acum 2 zile s-a intors de la Paris unde a fost cu un alt copil. Din informatiile stiute de el, o astfel de operatie costa cam 20.000 euro, iar estmarea din Munchen este scumpa.
Oricum asteptam si raspunsul dr.Vanini dar e bine de stiut ca exista mai multe posbilitati si ca putem alege ce e mai bine pt Darius.
Dr neonatolog o sfatuise sa ia legatura cu un dr cardio, care sa ii faca o caseta, transformata apoi in CD cu starea actuala a inimii lui Darius, si inregistrarea astfel obtinuta o puteam trimite clinicilor interesate. Dar, caci intotdeauna exista si un dar, spitalul Budimex nu are aparat echograf functional strang acum fonduri, insa ar putea dura si 2 luni.Asa ca neonatologul cauta alta variante unde ar putea face Darius aceaechografie.
In cont s-au strans
7300 RON
400 EUR
22 $
cristiana70 spune:
E foarte, foarte bine ca se aduna mai multe variante, si familia poate sa aleaga varianta optima, atat din punct de vedere financiar, cat si medical. Cred ca te simti mult mai bine cand stii ca-ti duci copilul la o clinica la care procentul de operatii reusite e bun. Tin pumnii sa se adune cati mai multi banuti, si cat mai repede, astfel ca Darius sa inceapa procesul de recuperare pentru a fi un copil ca majoritatea copiilor, alaturi de parintii si familia lui.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
cristiana70 spune:
Am reusit sa trimit si eu astazi niste banuti pentru Darius, cred ca pe luni vor fi in cont.
Aveti noutati de la Madalina? Ce mai face Darius? Dar raspunsuri de la clinicile de afara?
marybell spune:
Si eu am trimis ceva banutzi, pentru Darius
Sper ca cei din Italia sa accepte sa faca operatia la ei, si sa fie bine...
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
alinuk spune:
Mamicilor, inimoaselor cu suflet mare...
din surse demne de incredere azi va aduc
VESTI BUNE!!!
Azi, povestea lui Darius va aparea intr-un reportaj la Observatorul orei 19:00!
Sa o iau cu inceputul: s-a intos dr din concediu, (ca a mai venit o data si a plecat) si a sarit Madalina pe el: ca vrea sa plece afara, ca ii trebuie recomandare spre o clinica anume, un dr bun, etc...Doctorul cica sa vb la Mures, ca a facut el niste vorbe cand a fost pelcat la un congres recent. Madalina ii spune despre raspunsul de la Mures si dr pare nemultumit, insa cooperant. Asa ca Mada a luat iar legatura cu Muresul, cu dr chirurg care l-a operat deja pe Darius si stie situatia, pentru ca acesta sa ii spuna ca ii face legatura cu o clinica din Milano, unde sefa de sectie e o tipa romanca, fosta colega cu el. Asa ca acum asteptam informatii despre aceasta doctora, sa vedem car e urmatorul pas.
Sa va spun cum a fost treaba...Stiti ca Madalina nu era de acord cu televziunea...Aia de la Antena din Constanta, care au sunat vineri, au zis ca revin luni. Madalina obosita de atatea insistente (TV dar si io, (ca picatura chinezeasca) si Marybell, si katy) le-a zis sa vina ...ca oricum directorul spitalului nu le va da voie (in gandul ei). Si sa stiti ca nu e dusa cu pluta, ci are dreptate, dirctorul medical nu permite filmari in incinta spitalului. Insa acum exista si un manager al spitalului, fara legatura cu lumea medicala, care a permis televiziunii sa filmeze .... Asa ca ..."Ne pare bine ca ai luat tzeapa!"
Acum ramane sa vedem daca s-a balbait
Sa ii ajute Doamne Doamne si sa fie un pas pe drumul cel bun!!!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dicirstea spune:
A aparut si la observatorul de la ora 16. M-a sunat sotul meu, il apucase plansul la servici si nici nu apucase sa vada toata stirea. M-a pus sa sun la antena 1 (unde a sunat ocupat trei sferturi de ora) sa cer contul. Abia pe la 18 a raspuns cineva si asa am aflat despre cine era vorba si am aflat si ca au sunat o multime de oameni sa ceara contul. Sper sa se adune cat mai repede suma necesara.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
adinush spune:
Astazi erau in cont 10700 RON si 400 euro
Sa speram ca dupa reportajul de azi o sa se stranga mult mai mult
monu spune:
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&id=3797
Acesta este link-ul catre reportajul difuzat la Antena 1.
, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.