Ajutati-l pe Darius (2)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_vlad spune:
in cursul zilei de maine ajung sigur la banca!
cat despre medic poate s-au facut presiuni asupra lui, cine stie, nu trebuie cedat!
multa sanatate si sa auzim numai de bine!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
cristiana70 spune:
Eu zic ca doctorul nu are de ce sa se simta lezat ca nu poate face mai mult. Budimex este un spital de pediatrie, insa nu trateaza boli de inima sau operatii cardio cum are nevoie Darius. Iar Darius a fost tinut pana acum acolo pentru ca s-a intervenit tarziu asupra nasucului, pentru rezolvarea atreziei choanale (s-a nascut cu o nara infundata). Insa termenul de a scoate tuburile din nas este 8 noiembrie, chiar daca chiar azi chirurgul ORL care l-a operat a confirmat ca poate pleca asa acasa fara probleme. nu exista riscul sa si le scoata singur din nasuc. Sigur ca ei vad mult mai relaxati problema, insa nu se pun in pielea Madalinei.
Darius nu este dependent de aparate, dar daca Doamne fereste i se face mai rau de atat, atunc va duce lipsa spitalului si a oamenilor/aparatelor de acolo.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
cristina mamica de David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Am si o veste bune, din fericire familia a reusit sa ia legatura cu Dna Cecilia Megale, careia i-au scris sapta trecuta, prin altcineva, si a promis sa aduca povestea lui Darius in eatentia d. Zanini, chirurg la Genova.
Nu stim cum s-a intamplat ca Cecilia se pare ca a raspuns apelului lor, si nu stia de ce nu i se da tot concursul. A fost uimita sa vada ca mai multi oameni fac demersuri pentru acelasi copil, asa ca s-a decis sa-l ajute. Asta e semn bun, nu?!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
anca_vlad spune:
e un semn ff bun, inseamna ca cineva acolo sus il iubeste pe darius, iar aici printre pamanteni sunt ff multi oameni care vor sa il ajute!
sufletelul acesta mic nu a venit el degeaba printre noi are el ceva important de implinit si nu degeaba a ales-o pe madalina sa ii fie mama, a stiut ca va lupta pt el!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
megbeng spune:
pentru necunoscatorii ca mine...pot trimite bani prin mandat postal in contul in lei de la raiffeisen?
meg,dematei(9.02.2007)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
pentru necunoscatorii ca mine...pot trimite bani prin mandat postal in contul in lei de la raiffeisen?
meg,dematei(9.02.2007)
Se poate, Meg, dar trebuie sa scrii CNP-ul destinatarului, iar comisionul pt mandat e mult mai mare decat pentru o depunere pe care poti sa o faci la orice agentie Raifeissen.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by body
Am si eu o intrebare daca va pleca acasa Darius de ce aparate medicale va avea nevoie?
Body, daca pleaca acasa Darius nu are nevoie de aparate. Aspiratorul nazal pe care il foloseste e cumparat de Mada pentru ca spitalul nu avea asa ceva.
Oricum, urmeaza acum sa-i faca echo de cord si apoi Mada va cere pasuire pentru amanarea externarii cu 2-3 saptamani, timp in care speram sa obtinem raspuns de la clinici si sa se stranga bani - asa incat sa poata pleca direct afara.
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
rali spune:
Am reusit si eu azi sa ajung la banca sa depun cativa banuti...nu sunt multi ..dar pic cu pic se face mare ... din ei 160lei s-au adunat de catre colegii sotului. Sper din tot sufletul sa ii fie de folos! Doamne ajuta!
rali spune:
Megbeng- asa cum ti-a spus si Cristiana e f. usor sa mergi la o agentie Raiffeisen si depui direct nu tb. sa completezi nici un formular, la caserie dai nr. de cont, agentia si titularul!