Ajutati-l pe Darius (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Hristos a inviat!

Iata ca timpul trece si in luna Iunie Darius va vizita din nou clinica din Munchen, pentru control. Parca mai ieri ii tineam pumnii sa treaca cu bine peste operatie, iar astazi e deja baiat mare, se uita singurel al desene si are chiar si preferinte. Face zilnic progrese, la controalelele lunare doctorii sunt multumiti de evolutia lui.

Are o multime de admiratoare, lucru care nu ma mira deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Mirandolina, ti-am trimis un pm. Ma bucur pentru progresele lui Darius! Am vazut filmuletele, e o dulceata

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Arcadia multumesc de PM.

Sa stiti ca daca nu mai scriu aici, nu inseamna ca Darius nu progreseaza. In ultima vreme e tot mai incantat de ideea de a sta in picioare, chiar daca asta inseamna sa faca genoflexiuni. In iulie va merge la control in germania, tot acolo se va incerca si rezolvarea atreziei nasale, daca si doctorii cardio sunt de acord. Avem ceva sperante ca in jumatate de an sa scape si de traheostoma, cel putin noi ne-o dorim mult, sa vedem ce zic si doctorii...

Darius e un smecheras de la oras, imita mult lumea din jur, bombane chiar daca sunetele refuza sa iasa, se inchina (cam cu ambele maini spre amuzamentul celor din jur), priveste cu interes desenele animate, dar e tare necajit ca nu au mai dat la Minimax Vacuta Connie...

Cam atat, mergem pe drumul bun!

Mergi la inceput

Salutare tuturor!

Darius face progrese si asta ne bucura mult! Aproape sta singurel in fundulet si se dovedeste curios de tot ce e in jur. Nu ii mai convine sa stea singur, cere multa atentie, nici macar la telefon nu poate vorbi mami a lui ... Are o broscuta cu baterii, preferata lui si adesea o arunca pe jos si sar din ea toate celea...Bunica intr-o zi l-a certat, i-a zis ca nu i-o mai repara, sa puna mana singur sa puna bateriile la loc, ca ea nu mai sta de fundul lui...Atunci Darius a luat broscuta si cu o precizie de invidiat a bagat din prima bateriile la loc, a pus capacul si i-a intins-o bunicii spre verificare

Ce sa va zic, e un scump si un adorabil...dar se chinuie si el cu caldurile astea...

Mergi la inceput

La aproape 1 luna de la ultimul mesaj, vin cu vesti bune, asa cum v-am obisnuit. Darius a fost in Germania a control si rezultatele sunt bune, neasteptate chiar pentru Madalina Urmatorul control va fi dupa 6-9 uni, in functie de cum va considera Mada necesar. Se pare ca nu va mai fi nevoie de operatia la nasuc, caci organismul lui s-a adaptat si respira bine si doar pe o nara. Aproximama ca in max 6 luni sa scape de canula de la gat, pentru ca apoi sa se lucreze cu el pentru indepartarea gastrostomei.

Aici gasiti si cateva poze cu Darius, de cand s-a intors de la operatie si pana acum (mi se pare ca nu vi l-am aratat de mult, nu-i asa?

www.flickr.com/photos/9423117@N06/2709641415/" target="_blank">dati click aici, apoi derulati spre dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Multumim de poze, e tare simpatic ! Ma bucur mult sa vad ca face asa progrese extraordinare, cred ca si Madalina e mai linistita si multumita. Au noroc cu asa matusica
Stii cumva daca au rezolvat ceva cu butonul de gastrostomie?

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Comunitatea "Calatoria vietii"

Mergi la inceput

Uite ca mai e cineva care citeste topicul asta! Doina

Stiu ca s-a rezolvat Mada, cred ca si-a luat furtunase, nu sunt foarte sigura, dar nu am auzit-o plangandu-se.
Mai mult, Darius a inceput sa doarma ziua cate 1h si 30 min, afara, la umbra nucului batran (adica in parc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Darius si parintii lui sunt niste luptatori. Ii doresc lui Darius sa ii mearga si mai bine in continuare, sa creasca mare si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si eu am citit toate vestile despre Darius, inca de pe vremea cind era in spital cu mami a lui si a aparut la televizor. Ma bucur ca face progrese, sper sa veniti numai cu vesti foarte bune de acum incolo.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

De data asta nu ne laudam cu vestile...poate si din cauza caldurii, poate din cauza dintilor (ca nu ne lasa sa ne uitam in gura lui) Darius face febra, de aproape 1 saptamana. Nu e mare, dar e cam zilnic, asa ca primeste antitermice si cerd ca va face si un sumar de urina, o hemograma, un coproparazitologic, un exudat...chestii de rutina...

Sa vedem ce va mai fi...

Mergi la inceput