--> --> -->

Ajutati-l pe Darius (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Haide ca are si el problemute ca orice copilas... Nu e placut, bineinteles, dar sper sa nu fie nimic grav de fapt.
Multa sanatate!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Comunitatea "Calatoria vietii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Va era dor de ghidusul scump?
haideti sa va mai zic despre el: in afara de faptul ca e un smecher care ii are pe toti la degetul mic, rade de lesina cand o vede pe Esca la stirile PROTV , incearca sa stea in picioare sustinut de la subrat de cineva, si mai nou face baloane...ei, nuuu! nu din bale, ci baloane adevarate...sau ma rog, i le face mami si el se distreaza vazandu-le si prinzandu-le!

iata www.flickr.com/photos/9423117@N06/2887837285/" target="_blank">pozele cu pricina derulati spre dreapta!
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

MOOOOAAAMAAA !!! ce maaare e DARIUS !!! pupati de la mine Mada. si am si Darius mic(??) MAAAREEE si scump !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

In vreme ce voi asteptati vesti, Darius si-a serbat ieri cei 2 anisori! A fost petrecere cu rude si prieteni, 2 torturi imense la care saliva micutul, aglomeratie cam mare pentru gustul lui dar, la final toate bune!

www.flickr.com/photos/9423117@N06/2931141226/" target="_blank">cateva poze de la aniversarea lui de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

http://www.cancan.ro/2008-10-21/o-masina-adaptata-dizabilitatii-mele.html

acordati-mi si mie votul dvs.

va multumesc

Kopanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

am trimis azi 50 ron...in contul de Raiff.. stiu ca e putin... mi s-a parut extraordinar de putn cd i-am trimis... dar ... Sanatate multa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

felis multumim mut pentru banuti! Chiar nu ma mai asteptam...

Darius se pregateste de cea de-a treia vizita la nemti, in curand speram sa scape de traheostoma si sa se bucure si el de gustul mancarurilor servite la masa. E asa de pofticioooos!

Pana atunci va dorim Craciun fericit!

Mergi la inceput

Cand credeam ca problemele nu mai pot aparea, ca totul e intrat oarecum in normal, Darius are iar probleme. Au aparut sangerari prin canula traheostomei, motiv pentru care luni cel mai probabil va pleca de urgenta la Bucuresti, la control. Sa speram ca nu e grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper ca micutul Darius sa se faca bine, sa nu mai intampine si alte probleme de sanatate

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput