Ajutati-l pe Darius (2)
Raspunsuri - Pagina 14
adinush spune:
In primul rand imi pare rau ca am lipsit de pe forum...am ajuns cu fata la urgente si a trebuit sa raman acolo o perioada
Operatia lui Darius va avea loc pe 3 decembrie,speram ca totul sa decurga foarte bine si fara complicatii iar el si Mada sa revina cat mai repede acasa alaturi da familie.
Am sa vorbesc si cu Mirela sa ne intoarcem de unde am plecat,adica la sufletul credintei pt ca de ajutor banesc nu mai este nevoie,ba din contra,sper ca Madalina sa poata ajura la randul ei alt copilas aflat in suferinta daca costurile reale nu vor depasi estimarile initiale
dandusa spune:
Adinush,
cum mai este Darius?ai mai aflat noutati?
Salutai din partea noastra si multa putere
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
mirandolina spune:
Buna tuturor!
Madalina si Darius simt si stiu in fiecare zi caldura cu care va ganditi la ei
Darius este bine, i-au fost scoase tuburile din nasuc si acum chiar nu mai are moiv sa se uite crucis . Madalina e in febra pragatirilor de plecare in Germania, este acasa pentru cateva zile, si va fi ultima profita de ocazie sa isi faca ultimele "aranjamente". Este aranjat si transportul, dr de acolo ii asteapta pe 3 decembrie la internare; Madalina a fost sunata de mai multe persoane sa fie sprijinita acolo, la Munchen, mai ales ca nu cunoaste limba. Salut si ii multumesc si pe aceasta cale Doinei pentru grija si interesul aratat fata de acest caz E mare lucru sa stii ca exista oameni, pe care nu i-ai vazut in viata ta, si care se intereseaza de tine, chiar cand te astepti mai putin.
anca_vlad spune:
ce ma bucura vestile despre darius, sa dea D ca operatia sa fie o reusita si darius sa se faca bine.
pt mamica madalina multa multa putere si speranta ca totul va fi bine!
Cu drag, Anca si Vladut!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
jenycuta30 spune:
Dragul meu Darius vreau sa stii eu si cu baietelul meu Teo care este operat a patra oara in Leipzig ne gandim la tine si iti dorim din tot sufletul sa te faci bine.Cred ca tot pe 3 decembrie o sa fie si la noi urmatoarea operatie si ultima daca totul merege bine.Madalina sa iti dea Dumnezeu putere petru ca stiu ce inseamna sa ai nevoie.
Suntem alaturi de voi.
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 18.477 EUR
http://teo.seek-on.com
doina_cel spune:
Ma bucur mult de tot ca s-au gasit solutii pentru Darius si ma rog sa fie totul bine de acum incolo . Pentru Lili, "motorul" campaniei pentru Darius, o mare , esti un suflet mare.
Mie imi pare rau ca nu am putut face mai mult pentru Darius, insa m-am bucurat cand am vazut ca a reusit Dana sa ajute atat de mult. Dana, esti tare, felicitari!
Ne rugam impreuna ca Darius sa se intoarca acasa repede, sanatos.
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Maryela spune:
Mai e putin, fix 1 saptamana pana Darius pleaca spre Germania!!!
Azi s-a facut schimbul de mame la spital, a venit Madalina si a plecat bunica. Din pacate de dimineata si chiar si peste zi, Darius a avut febra, diaree si a vomat de 2-3 ori. Este chinuit tare de eruptia dentara, ca pana la 11 luni nu a vut nici un dinte si acum are 6 dinti si 4 masele!!! probabil si de asta a fost asa "agitat" azi, caci i-au luat o HCG imediat si valorile sunt super bune. A inceput iar sa baloseasca si sa isi bage mainile in gurita (el nu prea obisnuieste sa faca asta). Din pacate mai scapa uneori si la canula, unde isi indeasa degetele zgarmacioase si isi smulge compresele...Dar imediat e curatat si totul reintra in normal.
In rest...se smechereste pe zi ce trece: e extrem de curios si nu mai scapa nimeni in salon fara sa fie masurat din cap pana-n picioare, nici chiar femeia de servici cu matura si mopul ei... Cand se alinta uneori, isi mai pune si mainile la ochi, insa degetele ii stau rasfirate, ca si cum nu trebe sa-l vada nimeni, dar el sa poata vedea dincolo...
Va mai tin la curent! Sanatate tuturor!
mirandolina spune:
in sfarsit dua 3 zile de febra, diaree, voma, azi a fost mult mai bine. Analizele de sange si copro au iesit bune, deci nu ramane decat varianta maselelor (desi medicii si unele persoane nu sunt de acord). A inceput sa pape, curand se va intoarce la mancarea cu care era obisnuit.
Luni dupa -masa va pleca la Munchen, la ora 14:55 e decolarea iar aterizarea la Munchen este la ora 16.
haideti sa facem putina galerie pentru micutul luptator
AMR = 5 ZILE
Irinel spune:
Doamne ajuta! Darius, Madalina, Lili, ma rog pentru voi.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mirandolina spune:
si poate ca va era dor de Darius, va invit savizionati cateva poze, unele chiar recente, www.flickr.com/photos/9423117@N06/2070981315/in/set-72157602050299230/" target="_blank">AICI