Ajutati-l pe Darius (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Maryela spune:
Ieri am vorbit cu Laura Ionescu si mi-a spus ca a mai strans banuti pentru Darius, de la colegii ei de la servici. Fusese facuta deja o depunere de cca 75 mil , pentru care a solicitat un extras pe mircuri-joi, caci tansferul intre banci dureaza de obicei.
Laura, Dumnezeu sa iti rasplateasca inzecit bunatatea de care dai dovada!
Azi m-a sunat Laura Popy care mi-a zis ca a obtinut 30 mil printr-un contract de sponsorizare de la firma sa + alti 7 mil de la colegii ei A rugat si sotul sa se implice si sa colecteze bani, asa ca tot mai vin. Laura, !
O firma la care am facut eu demersuri m-ia raspuns afirmativ la solicitare Si aceasta firma va face contract de sponsorizare eu chiar imi luasem gandul...e vorba de 60 mil
O firma din tara doreste sa faca o alta donatie!
Simt ca acum vine peste noi un tavalug de bani, oportunitati, bunatate!
Sanatate tuturor!
tina2006 spune:
ma bucur muuuuuuult sa aflu vesti asa de minunate.pot spune k m-am"indragostit"de DARIUSde cand l-am vazut.muuuulta sanatate lui darius iar pt familia lui, numai ganduri bune.DARIUS-CEL MAI CURAJOS BAIETEL!!!
carrie spune:
ma rog pentru Darius din tot sufletul, Doamne da sa fie totul bine
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
mirandolina spune:
Din pacate Adinush este internata cu fetita in spital si nu va poate da ea vestea cea mare:
SOLD LA 06.11.2007:
RON= 69.316
EURO=29.628
USD=960
In caz ca nu aveti rabdare sa calculati, s-au strans toti banii + transportul peste asteptari si prognoze!!!!
Va multumesc ca existati, voi OAMENI CU SUFLET MARE!
anca_vlad spune:
ce veste buna URA acum mai asteptam vesti despre dragutul nostru darius si n erugam pt el ca operatia sa fie o reusita!
Dariusul, micutul nostru mare luptator!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Irinel spune:
Ce veste buna! Doamne ajuta ca Darius sa se intoarca acasa sanatos si sa aiba o viata lunga si fericita!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
doina_cel spune:
Doamne-ajuta sa fie bine de acum incolo, sa ii reuseasca foarte bine operatia si sa se intoarca sanatos acasa. Sa dea Dumnezeu sa fi trecut deja tot greul pentru el...
Sanatate maxima, Darius!
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
anca_vlad spune:
nici o veste despre Darius? asteptam fetele cu vesti despre micutul luptator!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
lizzy spune:
ma bucur mult ca s-au strans banii!
cand ar trebui sa plece?
pupam baietelul cel curajos si ne rugam sa treaca totul cat mai repede si sa se poata juca in voie!
doamne-ti multumim!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia