Ajutati-l pe Darius (2)

Ajutati-l pe Darius (2) | Autor: adinush

Link direct la acest mesaj

(1)

Campania pt Darius continua!Dupa o scurta pauza reluam campania pt Darius numai ca de acum incolo eu voi fi cea care va voi tine la curent cu vestile,speram numai bune,deoarece ylilimic nu mai activeaza pe acest forum.

Darius are nevoie de operatia corectoare! Astfel va afla gustul minunat al alimentelor, nu va mai fi chinuit de 100 de ori pe zi pentru aspiratiile care ii tulbura linistea (chiar si cand se joaca secretiile devin abundente si totul se termina cu o aspirare pe canula traheostomei), va putea fi luat in brate si invatat in timp sa isi tina capul, se va putea intoarce acasa, acolo unde nu a stat decat 7 zile.

Pentru cei care vor sa citeasca mai multe despre Darius, va punem la dispozitie www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">site-ul dedicat ajutorarii lui Pentru donatii sunt deschise urmatoarele conturi:

Titular cont: Mircea Marian
Banca: Raiffeisen Bank Sucursala Mangalia

CONT LEI (RON)
RO29RZBR0000060009517414
CONT DOLARI (USD)
RO71RZBR0000060009517434 - cu COD SWIFT RZBRROBU

contul la moneybookers este ramico2004@yahoo.com

Pentru informatii suplimentare puteti trimite e-mail la adresa adriana1185@yahoo.com.

Faceti cunoscut acest caz si sansele lui Darius pentru o viata normala vor creste!
Multumesc tuturor care ne sunt alaturi!

La data de 25.10.2007 erau in conturi:
RON=52.136
EURO=4.528
USD= 964

in contul money bookers=432 RON

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns body spune:

Inteleg prin ce trece mamica deoarece si baietelul meu a fost purtator de canula de traheotomie timp de un an de zile( de la varsta de 3 saptamani pana la 1 an) si de aceea vreau sa-i spun sa aiba credinta si putere si pana la urma va reusi.
As dori sa-i dau niste filtre speciale pentru canule de traheotomie care se ataseaza la canula pentru a-l proteja de microbi si pentru a filtra aerul.
De asemenea as dori sa stiu ce nr. au sondele de aspiratie pe care le foloseste pentru a i le trimite pe cele care mi-au ramas de la baietelul meu.

Multa sanatate lui Darius
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

body multumin mult pt oferta,ar fi foarte bune pt ca la Budimex nu prea se folosesc filtre. Sonda este marimea 8 albastra.
Iti trimit adresa Madalinei pe PM,daca ai putea sa le pui la posta ar fi super

edit: am vazut ca nu ai PM activat..imi poti da o adresa de mail sau sa-ti activezi pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ce bine ca s-a reluat campania,Darius trebuie sa se faca bine...,sintem alaturi de el

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Chiar ma intrebam cand o sa se redeschida campania pentru micutul Darius. Cum mai e el, ce mai face?

Doamne ajuta!

Un pupic pentru el, unul pentru mamica lui si unul pentru Lili, matusica ce-l iubeste atat.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

Am activat PM-ul. Adresa mea de e-mail este bratosindan@yahoo.com. Astept adresa unde sa le trimit.
Mai am o intrebare, cum este alimentat prin sonda de gavaj sau la biberon? Facand curat prin trusa noastra medicala am descoperit ca mai am si sonde de gavaj. Daca ii sunt necesare i le trimit si pe acestea pentru ca stiu ca Budimex-ul duce lipsa de asa ceva; si noi am fost internati 2 luni la Budimex si stiu exact cu ce probleme se confrunta mamica in spital.
Doamne ajuta!

Alina

Mergi la inceput

Exact in ziua inchiderii subiectului Darius a cazut din pat. Cum? Pai asistentele au venit sa ii schimbe pansamentele la multele gauri ce le are, si cand au terminat l-au lasat la marginea patului si s-au ridicat sa plece. Madalina statea dincolo de pat, ca sa le faca asistentelor loc de manevra, asa ca s-a uitat neputiincioasa cum baiatul ei se intoarce o data si aterizeaza jos. Darius s-a lovit la fata si ureche, insa nu au ramas urme. A fost greu de calmat, cam jumate de ora a plans. Madalina fost mai intoarsa pe dos, nu i-a mai trebuit nimic in ziua aia…se invinovatea ca nu a fost langa el. Si ca un facut nici Darius nu a fost mai bun cu mama lui, a tradat-o linistindu-se langa o alta mamica si adomind cu fundul la mami a lui, spre disperarea Madalinei.
Apoi a venit iar randul bunicii sa il viziteze si sa ia locul mamei, caci Madalina mai avea niste demersuri de facut pe la notariat. Doctorul curant si-a calcat pe inima si s-a intors din concediu de odihna mai devreme decat programase si astfel Madalina a putut vorbi cu el, chiar inainte de sosirea ei acasa, saptamana trecuta. La momentul respectiv trebuia sa spuna care considera el ca este starea copilului si daca a luat sau va lua legatura cu cei de la Tg Mures, caci de strainatate el, ca medic roman, e clar ca nu se va interesa niciodata. Si la discutia cu Madalina a fost foarte amabil, insa a lasat-o pe ea sa ia legatura cu cei de la Tg Mures, care ar trebui sa ii spuna daca il opereaza in conditiile in care sunt la curent cu starea copilului doar din ce le va povesti Mada…Chiar nu mai inteleg nimic! Credeam ca o discutie ca intre medici va fi mult mai potrivita…Cica nu are nimic impotriva sa vb cu Muresul pt operatie…Noroc ca Darius nu are inca varsata minima recomandata pentru operatie si astfel mai avem timp sa cautam solutii. Clinica din Munchen pare totusi cea mai buna solutie, e scumpa dar sigura.
Intre timp Darius a mai facut un episod febril din cauza caruia mucozitatile s-au inmultit si a fost extrem de agitat. De altfel intr-o saptamana i-au iesit 2 dinti jos, pe langa primul de sus iesit de mai bine de 1-2 luni. Acum insa sta sa sparga si perechea de sus, asa ca in curand vom avea poze zambarete cu dintisori la vedere. Poate si de asta face febra, desi sunt multe pareri care spun ca eruptia dentara nu e insotita de febra…parerile sunt impartite
Madalina a primit azi un telefon de la un reporter la Jurnalul National care este dispus sa ii acorde lui Darius o pagina. Au vorbit si urmeaza sa stabileasca detaliile pentru o eventuala aparitie, pe care desigur ca am sa v-o anunt imediat ce aflu amanunte.
Asteptam raspunsuri de la mai multe publicatii si poate ne mai vine si de acolo un ajutor.
Va multumim din suflet celor care au intins o mana de ajutor acestui copil! Cei mai multi dintre donatori sunt anonimi, dar cu siguranta banii vostri au ajuns caci altfel nu s-ar fi ajuns asa repede la suma asta. Multumim inca o data! Imediat ce voi avea extrasul de cont o sa il pun pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna tuturor,

ma bucur ca s-a reluat campania pt darius...am urmarit povestea lui, dar nu am stiut cum sa fac sa trimit si eu bani...am asteptat sa vad daca are cineva cont paypal...pe urma am vazut contul moneybrookers, asa ca mi-am facut si eu cont la ei...in sfarsit s-a activat si am pus si eu citiva banuti pt darius, sper din tot sufletul sa se adune cit mai multi

am trimis pe adresa ramico2004@yahoo.com

daca puteti confirma ca ati primit , ar fi grozav, ca e prima oara cind folosesc moneybrookers

numai bine,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Darius este bine (mucozeaza, dar nu mai mult ca de obicei), mare smecher, tot la telefoane, butoane, seringi...ii place s-o asculte pe bunica si reactiooneaza in functie de vocea ei, mai suparat ca il dojeneste, mai bucuros cand e alintat...desi cred ca alintat este starea lui naturala

Madalina a luat legatura cu o dr care a mai trimis cazuri similare in Italia, acolo pare a fi ceva mai ieftin. Insa dr i-a cam taiat elanul, ca nu se stie..., ca are multe hibe copilul si nu crede ca-l vor accepta, ca bla, bla Asa ca am luat netul la cercetat si gasit clinica dorita de Madalina, insa m-am impotmolit ca la o anume doamna de acolo, trebuie sa scriu un mail explicativ in italiana!!! iar eu sunt tufa.Daca cineva ne-ar putea ajuta cu traducerea unei scrisori in italiana ne-ar ajuta enorm.

aaa, azi a primit Mada un telefon de la un reporter de la Jurnalul National, care ar vrea sa ii dedice lui Darius o pagina, in editia de luni (asta nu stiu sigur). Au vorbit multe si Madalina spera sa nu se distorsioneze adevarul...ca stiti si voi ca chestia asta cu jurnalistii e ca telefonul fara fir: una spui, alta se intelege.
Si tot azi a acceptat un interviu cu cei de la Prima.Daca se va difuza va voi transmite ziua si ora sa va uitati.

uta_ciun eu nu am acces la conturi (sunt pe numele tatali lui Darius) dar am sa-l sun dimineata sa-l rog sa verifice si te anunt.Sper sa nu fi fost probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduluca spune:

Trimite-mi pe e-mail la anduluca@hotmail.com scrisoarea in romana, si incerc sa va ajut cit de repede cu traducerea.
E foarte important ca Darius sa ajunga pe miinile unor profesionisti, care stiu ce fac. Aici la noi doctorii vad ca asteapta sa se faca bine Darius singur...
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADINUSH, tocmai am luat legatura cu Lili, pot si eu sa va ajut cu traducerea in italiana, are mai multe scrisori asa ca nu ramanem somere nici eu, nici Anduluca. Astept sa le scrie in romana, si ne punem pe treaba.

[b][size=1]Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si Darius

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput