* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

va salut pe toate burticile ,inclusiv pe cele noi.De dimineata am stat vreo cateva ore minunandu-ma ca nu posteaza nimeni,ca sa-mi dau seama pana la urma ca s-a schimbat capitolul....fara nici o urma...

LORENA,da,unele hainute le-am luat de la C&A,desi sunt mai scumpe acolo.restul de la Auchan,la iesirea din budapesta

BB vezi ca ti-am raspuns pe celalalt capitol,pe ultima pag.

VIEZURILA ma bucur tare mult ca iti plac lucrusoarele.pe saptamana viitoare o sa vin cu poze noi,ca mai urmeaza o tura de shoping

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Felicitari fetelor care au fost la eco si au vazut ce au in burtica. Am fost si noi ieri (fix la 20 de saptamani, n-am mai avut rabdare nici o zi in plus) si ne-am vazut baietelul (tot baietel a ramas, n-am avut surprize). E bine sanatos(din cate se pare) are deja 370 de grame. Abia astept sa treaca inca 4 saptamani si sa mergem din nou la eco.....

20+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by iulia82

BB vezi ca ti-am raspuns pe celalalt capitol,pe ultima pag.

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

multumesc merg sa citesc!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

Ginnette eu m-am cam hotarat pt cordblood, sunt mai ieftini decat cryo, a mai lucrat gine al meu cu ei, plus ca sunt primii veniti in tara la noi, si ma gandesc ca au mai multa experienta.. ideea e ca nu mi-as ierta-o niciodata daca s-ar intampla sa aiba nevoie bebe de un autotransplant, si am inteles ca se foloseste in boli de sange, leucemie.. sotia unui coleg de-al meu a murit la 24 ani de leucemie.. ceva tragic.. si mai e o chestie, daca as naste prin CMU la Elias sau la Euroclinic m-ar costa o nastere naturala mai multe decat recoltarea, adica pretul pana la urma nici nu mi se pare mare, pt beneficii.. e adevarat ca poate nu le voi folosi niciodata (sa dea DD) dar e ceva ce pot sa fac pt sanatatea/viitorul lui bebe

+18

Mergi la inceput

iulia, eu nu am auzit de supermarketul asta in Timisoara!!! mai da-mi detalii!! de unde exact de la unguri ai cumparat?? si ce ai mai vazut mai ieftin decat la noi???

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Buna dimineata fetelor !!!!

Bafta multa celor care merg la eco astazi !!!! Sa veniti cu vesti bune !!! Alina, la ce ecografist mergi ?

FELICITARI TINNA !!!! Cred ca Doamne Doamne ii asculta pe puiutii nostrii (ma refer la primii nascuti...) si le indeplineste dorinta. Si Dimitris al meu a vrut o surioara si asta primeste.... Cum au mers prima si a doua zi de scoala ?

Ah, multumesc si eu Gya pentru clipurile postate. Am ras cu lacrimi impreuna cu fetele din biroul meu. Super !! Acum chiar ca am inceput ziua bine !!!!

Laura 20+ si Dimitrakis 25.04.2003

buna fetele,

asa e, laura!! si noi l-am tot intrebat pe Codrin ce ar vrea -chiar inainte de a-l concepe pe bb2 si el tot timpul ne arata cip-cirip (asta stie ca eu fetele acolo ) si tasu' tot fata a vrut acum (prima data era innebunit sa fie baiat si DD le-a indeplinit dorinta)... asa ca uite cum DD a dat ce a cerut Codrin de la inceput . dorinta mea... nici nu stiam clar ce as vrea de data asta si nici nu mai conta in acest caz caci imi iubesc baietii atat de mult ca as face orice pt ei!!...

vai dar chiar ca se scrie aici in continuu!!!!!!!!!!! , deja ametesc dc nu citesc cateva zile, nu mai stiu unde am ramas si ma duc la ultimile pagini.

am citit si eu despre Elias insa inclin sa cred ca Tutunaru nu ma lasa asa aiurea, gaseste el un pat dc o fi sau ma trimite rpd undeva safe.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

iulia, eu nu am auzit de supermarketul asta in Timisoara!!! mai da-mi detalii!! de unde exact de la unguri ai cumparat?? si ce ai mai vazut mai ieftin decat la noi???

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Ai dreptate,am retinut eu aiurea...supermarketul ala se deschide in pitesti(asa am vaz pe net). deci in ungaria este Auchan la iesirea din budapesta spre viena ,pe autostrada M1 exit 16.e un supermarket cu de toate dar au si un raion destul de mare dedicat copiilor,cu absolut tot ce-ti trebuie pt bebe si preturile sunt mult mai bune ,la fel si calitatea.am luat 3 body-uri cu maneca lunga din bumbac 100% la 10 lei,patutul a iesit la 185 lei fara saltea(doar salteluata aia subtire de la al doilea nivel)...deci eu zic ca merita...plus ca mai sunt magazinele tesco,unde mai gasesti una alta pt cei mici...si in budapesta este o piata f mare cu haine(e plina de chinezi)foarte ieftine,dar sunt facute in china si ...ma gandesc ca nu sunt de o caliatate extra.

iulia 24+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Mergi la inceput

iulia multumesc frumos de informatii!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor,
Fetele de la intalneala de aseara nu aveti poze sa ne aratati si noua.

Anca, Angelique , Miri, Gratiela bafta la eco azi sa veniti cu vesti bunecu poze si cu poze .
Noi mergem abia sapt viitoare la eco de trim II si parca nu mai avem rab dare pana atunci speram sa fie totul bine.

Fetele vreau si eu parola de la contul comun.

Pupici la burtici

cum creste
Carmen 20 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neatza zuzici!!
Monica MAtz multumesc mult, mult de tot, acum am vazut, inca nu am deschis cartea, dar abia astept.
Fetele care aveti azi ecografii, controale, morfologii, tinem pumnii, sa veniti cu vesti bune, cu carucioare colorate.
Tina felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa va intalniti fericiti.
Shobo, sa va bucurati cu totii de surioara.
Shose, bine ai revenit, asa vezi mai da cate un semn din cand in cand. Imi pare rau pentru durerile tale, dar nu prea avem ce face.
Fetelor eu am avut cateva stari de ameteala in ultimul timp, nu stiu ce se intampla, anemica nu sunt, sau nu eram acum o luna si ceva, de mancat mananc, iar ameteli n-am avut in viata mea?
Va pup si sa aveti o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput