* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *
Raspunsuri - Pagina 5
kalosalina spune:
Andruzz bine ai venit! Scrie mai repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare. Scrie-ne si ziua ta de nastere si data ultimei menstruatii ca sa te trecem pe lista.
Felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!!!
A venit Bebica!!!
21+
honey79 spune:
Neata zuzicile.
Noi ne pregatim de plecat ... luat bilet de avion, sper sa mai gasesc.Apoi, avem programare la ora 13 la cursul respectiv.
Ne "vedem" mai pe dupa-amiaza.
Ginette, lasa puiule ca te intalnesti cu mine. Ce zici???
Sper fetele, sa va strangeti mai multe si sa ne vedem curand... din pacate, inainte de data de 30 Sept.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
ginnette spune:
quote:
Originally posted by honey79
Neata zuzicile.
Noi ne pregatim de plecat ... luat bilet de avion, sper sa mai gasesc.Apoi, avem programare la ora 13 la cursul respectiv.
Ne "vedem" mai pe dupa-amiaza.
Ginette, lasa puiule ca te intalnesti cu mine. Ce zici???
Sper fetele, sa va strangeti mai multe si sa ne vedem curand... din pacate, inainte de data de 30 Sept.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
Vreau, vreau, vreau!!!
Fiind in Buc puteam sa ma vad si cu ele.
Iti dau nr meu de mobil (pe PM). O sa-l postez si pe adresa comuna, dar asta numai diseara, de acasa, ca de la servici avem interdictie la YAHOO.
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
Carmilia spune:
Neata zuzici!Azi am citit in ziar de Bahmuteanca ca a intrat in luna 8 si poate naste oricand si m-a pocnit o intrebare:cum se procedeaza cu recoltarea de celule stem daca ne apuca nasterea brusc pe 25.12 la ora 2,30,de exemplu?Eu stiam ca se face contract cu o... firma si le zici cand sa vina cu aparatura de recoltare si pastrare.Cum e,e implicat si medicul cu care nasti?Si daca ala nu e acolo si nasti cu primul rezident care iti iese in cale?!?Scuze daca reiau aiurea subiectul,dar nu mi-e clar la... detalii
Va pup
Carmilia 23s4z si bebe
viezurila spune:
buna zuzelor!
Carmilia eu stiu ca firma de colectare trebuie contactata cu mult inainte de termenul nasterii astfel incat ei sa iti trimita trusa de recoltare din timp. In mod normal, colectarea poate sa o faca oricine, acum normal e mai bine sa fie doctorul tau, dar intreaba-l daca poate sa lasa o vorba daca el nu e altfel doctorul nu e implicat; dupa recoltare el iti da tie trusa si tu o tirmiti mai departe la firma cu care ai vb
iulia82 iar ne-ai trimis poze cu lucrusoare frumoase! sa le folosesti sanatoasa si tu si bebe
succese la cele care fac zilele astea eco trim II asteptam vesti!
+18
viezurila spune:
ellenuta nu ne-ai mai scris, sau poate nu ti-au fost moderate toate mesajele, sper sa fi vazut raspunsul meu la intrebarea ref. dr. calomfirescu; a mai deschis si kalosalina un subiect la "nasterea unei stele" ref pr cu nasterea la spitalul elias, bine de luat in considerare.. sper sa avem noroc si sa ne fie bine la elias, daca ramane dr. calomfirescu la ei
+18
ginnette spune:
Carmilia,
Si eu m-am interesat; se face un contract cu min. 1 luna jumate inainte de nastere, platesti kitul de prelevare si ei iti dau kitul respectiv iar recoltarea o face medicul cu care nasti; eu am intrebat la Giulesti si mi-au zis ca orice cadru medical poate face recoltarea.
Ce n-am inteles eu este cum faci sa le predai curierului care le duce la laborator; nu cred ca sta dupa tine (curierul); pe de alta parte, cei de la biogenis (cu ei am vorbit) mi-au zis ca nu e nevoie s-alerge cineva din familie sa le duca. Probabil ca iti dau un nr de tel si suni.
Asta e cam ce-am aflat eu; dar m-am dezumflat pt ca am citit ca n-ai nici-o garantie ca nu-ti folosesc celule pt altcineva; plus ca exista riscul clonarii (sau al folosirii pt alte experimente)
Oricum, ma mai gandesc.
Roxana 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
viezurila spune:
ginnette eu am citit doar pe site-uri la doua firme, cryosave care mi s-au parut cam scumpi si la http://www.cordbloodcenter.com/ro/ de care mi-a zis gine al meu. La cei de la cordblood am inteles ca dupa ce s-au prelevat celulele ii suni si ei trimit un curier special (trebuie sa aiba conditii de depozitare speciale); se verifica celulele daca pot fi ulterior utilizate si de abia apoi te suna si iti confirma ca se pot depune pt o viitoare folosire cu succes si atunci platesti. Mai mult, ei iti dau garantia ca nu vor fi folosite decat de beneficiar, ceea ce elimina riscul sa ne le mai ai cand ai nevoie sau sa fie folosite in alte scopuri. Am inteles ca sunt si banci publice, care asa cum zici tu, le pot folosi pt oricine altcineva; dar cei de la cordblood le depun la o banca privata.. eu sunt cam hotarata
+18
gabrittza spune:
doamne fetelor ma speriati cu cat scrieti in ultimul timp.nici nu apuc sa citesc o pagina ca voi ati mai scris inca 2!!!!
maine ma duc la dr (andrei cristian )de la elias sa vada analizele si sa vedem cand si unde ma trimite la eco morfologica.am vazut ca mai sunt gravide pe forum la el.ce puteti sa-mi spuneti referitor la el?
gabrittza 18sapt+
ginnette spune:
Viezurila,
Si eu am citit de cele doua firme mentionate de tine; si mie mi s-a parut cam scump.
Asa este cum ai zis tu: le verifica mai intai si apoi platesti resul.
Cat despre garantie, nu stiu ce sa zic, tot nu am incredere; plus ca penalizarile (in caz de ceva) pe care ti le-ar plati sunt in valoare de cam cat platesti tu chirie. deci cam "subtire" tinand cont ca tu pui baza pe celule.
Nu stiu ce sa fac; ma mai sfatui cu voi.
Tu faci la coldbloodcenter?
Saru'ma de raspuns
Roxana 24+