* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetele,

Am vazut ca v-ati intalnit (unele dintre voi); mi-a parut tare rau ca nu v-am cunoscut, as fi vrut tare mult sa va cunosc "face to face" dar se pare, ca asa ati hotarat voi; eu am cerut parola de la contul comun de doua ori (in ideea sa postez nr. de tel sau sa iau nr. vostru de tel) si nimeni nu mi-a dat-o.

Nu-i nimik, pricep aluziile si stiu cand trebuie sa ma retrag .

Imi pare rau ca mi-am facut o gramada de sperante.

Roxana 24+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

azi am aflat cu stupoare ca masajul in talpa nu e recomandat in sarcina. adica in anumite puncte e ok, in altele... si in nici un caz daca e dureros. iar eu sufar de un sciatic tampit care radiaza fix in calcai.

pusici, merg s ama insomniez in pat

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Ai perfecta dreptate, exact in calcai, pe latura interioara a labei piciorului e punctul care accelereaza contractiile si e indicat sa fie masat atunci cand nasti. Asa ca aveti foarte mare grija in puctul acela sa nu va faca nimeni deocamdata masaj. in rest laba piciorului e safe.

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor , va astept pe toate sa veniti de la echo numai cu vesti bune
Gina, frumoasa mamica
Swetgys, multumim de link-uri, super fanny
Anca Diana, ai ajuns la jumatatea sarcinii, mai ai putin si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Bafta la toate fetele care merg astazi la eco, inclusiv mie , sa venim numai cu vesti bune!
Tina felicitari pt beietzel! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Laura Ioana vezi ca cei de la "laredoute" nu mai livreaza in Romania. A fost scandal...am vazut si pe Protv. Angajatii de la posta romana faceau "pierdute" pachetele, deoarece stiau ca sunt deja achitate si astfel, nu mai ajungeau la cumparatorul final.

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetele,

Am vazut ca v-ati intalnit (unele dintre voi); mi-a parut tare rau ca nu v-am cunoscut, as fi vrut tare mult sa va cunosc "face to face" dar se pare, ca asa ati hotarat voi; eu am cerut parola de la contul comun de doua ori (in ideea sa postez nr. de tel sau sa iau nr. vostru de tel) si nimeni nu mi-a dat-o.

Roxana 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Vai Roxana , ce te-ai zbarlit...A fost o intalnire organizata "ad-hoc" , cu ocazia venirii Monicai-Doc in Bucuresti. Trebuia sa ma intalnesc cu ea sa-mi dea CD-urile cu Grey's Anatomy si-am zis sa va spun si voua , poate ne strangem mai multe. In final n-am fost decat 3 : eu , Monica si Irinouka . Intalnirea cea mare va fi pe 30 sept , sau , ma rog , in jurul acestei date . Sper ca sapt asta si cealalta sa intre cat mai multe fete la subiectul "Intalnirea Zuzelor" sa-si spuna parerea si sa reusim sa deliberam.

Cat despre parola pt contul comun , eu am dat-o de multe ori , insa , pur si simplu nu am vazut mesajul in care tu o cereai. Uite , imediat iti dau un PM.

Incerc sa cred ca suntem o gasca unita si nimeni nu exclude pe nimeni , pt ca nu avem motiv sa facem chesia asta. Asa ca nu te mai supara , daca ar fi fost vreo intentie sa excludem pe cineva , n-as fi scris pe forum , as fi dat niste PM-uri numai la persoanele "agreate". Sper sa nu mai fi botic si sa ne intalnim pe 30 sept.

Te pup

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruzz spune:

Neatza gravidutzelor. Sunt si eu noua pe aici, am DPN-ul pe 26 Ianuarie 2008, ieri am fost la ecograf si am aflat ca avem fetitza!!!Ma primiti in grupul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata fetelor !!!!

Bafta multa celor care merg la eco astazi !!!! Sa veniti cu vesti bune !!! Alina, la ce ecografist mergi ?

FELICITARI TINNA !!!! Cred ca Doamne Doamne ii asculta pe puiutii nostrii (ma refer la primii nascuti...) si le indeplineste dorinta. Si Dimitris al meu a vrut o surioara si asta primeste.... Cum au mers prima si a doua zi de scoala ?

Ah, multumesc si eu Gya pentru clipurile postate. Am ras cu lacrimi impreuna cu fetele din biroul meu. Super !! Acum chiar ca am inceput ziua bine !!!!

Laura 20+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Laura merg la CMU Arcul de Triumf la dr Craioveanu.

A venit Bebica!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, aveti idee de ce prima noastra pagina este asa "lalaita?! Am incercat sa vad unde-i "buba" insa, nu reusesc sa-mi dau seama!!!Va pricepeti careva s-o rezolvati?!

Poze - Recente & David Benyamin 25+

Problema este link-ul de la "Laredoute" postat de Laura.
Fiind foarte lung lateste pagina.
Nu-i bai , trecem peste latire .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetele,

Roxana 24+

Vai Roxana , ce te-ai zbarlit...A fost o intalnire organizata "ad-hoc" , cu ocazia venirii Monicai-Doc in Bucuresti. Trebuia sa ma intalnesc cu ea sa-mi dea CD-urile cu Grey's Anatomy si-am zis sa va spun si voua , poate ne strangem mai multe. In final n-am fost decat 3 : eu , Monica si Irinouka . Intalnirea cea mare va fi pe 30 sept , sau , ma rog , in jurul acestei date . Sper ca sapt asta si cealalta sa intre cat mai multe fete la subiectul "Intalnirea Zuzelor" sa-si spuna parerea si sa reusim sa deliberam.

Cat despre parola pt contul comun , eu am dat-o de multe ori , insa , pur si simplu nu am vazut mesajul in care tu o cereai. Uite , imediat iti dau un PM.

Incerc sa cred ca suntem o gasca unita si nimeni nu exclude pe nimeni , pt ca nu avem motiv sa facem chesia asta. Asa ca nu te mai supara , daca ar fi fost vreo intentie sa excludem pe cineva , n-as fi scris pe forum , as fi dat niste PM-uri numai la persoanele "agreate". Sper sa nu mai fi botic si sa ne intalnim pe 30 sept.

Te pup

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Gata,

Nu e vorba ca m-am zbarlit; ideea era ca am simtit dezamagire (imi pare rau c-a "sunat" a zburlire); mai ales, ca as fi vrut sa ne vedem.
Stiu ca era o intalnire "privata", dar ma gandisem, ca dak tot sunt in Buc, sa vin si eu.

Stiu si ca intalnirea cea mare este pe 30 (sau in jurul acelei date).

Oricum, n-am vrut sa sune a repros sau a afront (sau mai stiu eu cum); in fond, fiecare e liber sa se vada cu cine vrea.

Roxana 24+

Mergi la inceput