* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *
Raspunsuri - Pagina 7
Ginger00 spune:
mai intru si eu sa scriu cate un rand...si eu am a 3-a eco morfologica luni .Vad ca la voi se fac doar de 3 ori in toata sarcina...eu pana acum le-am facut de 2 ori, luni e a 3-a eco morfo.Pe mine ma programeaza din 4 in 4 saptamani dar am inteles ca din a 6-7 luna la fiecare 2 saptamani...o fi pentru ca sunt gemeni???aaaa,si nu platesc nimic ca e tot inclus in asigurare cred ca si romanii ar putea face un mic efort in sanatate pentru a ajuta familiile (pacat ca nu citeste nici un om politic pe aici sa vada diferenta intre state )
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
gattasalvaje spune:
Carmen , nu avem poze de la intalnirea de ieri , veneam de la serviciu si ar fi trebuit sa trec si pe-acasa sa iau camera si pierdeam mult timp. Sper sa facem multe poze la cealalta intalnire.
Ginette , vad ca inca esti sarcastica si nu ai inteles ca nu are nimeni nimic cu tine si ca nu s-a gandit nimeni sa te respinga in vreun fel. Cel putin asta deduc eu din cuvintele tale " fiecare e liber sa se intalneasca cu cine vrea ". Nu a fost in nici un caz o intalnire " privata " . Noi am scris pe forum ca vrem sa ne intalnim inca de vinerea trecuta...Chiar imi pare rau ca a iesit asa.
Andruzz , bine ai venit printre noi !. Sa-ti traiasca fetitza , sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by raca
Felicitari fetelor care au fost la eco si au vazut ce au in burtica. Am fost si noi ieri (fix la 20 de saptamani, n-am mai avut rabdare nici o zi in plus) si ne-am vazut baietelul (tot baietel a ramas, n-am avut surprize). E bine sanatos(din cate se pare) are deja 370 de grame. Abia astept sa treaca inca 4 saptamani si sa mergem din nou la eco.....
20+
Vine Barza!
Raca , felicitari pentru baietelul voinic si sanatos !
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
ginnette spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Ginette , vad ca inca esti sarcastica si nu ai inteles ca nu are nimeni nimic cu tine si ca nu s-a gandit nimeni sa te respinga in vreun fel. Cel putin asta deduc eu din cuvintele tale " fiecare e liber sa se intalneasca cu cine vrea ". Nu a fost in nici un caz o intalnire " privata " . Noi am scris pe forum ca vrem sa ne intalnim inca de vinerea trecuta...Chiar imi pare rau ca a iesit asa.
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Gata,
Chiar nu trebui sa te justifici. Iar parte cu "fiecare face ce vrea" a fost ca sa ma intelegeti ca nu "m-am zburlit" ca nu ne-am intalnit; a fost pur si simplu o simpla dezamagire.
Pacat ca n-ai inteles si mai intai mi-ai "trantit in fata" ca m-am zburlit, iar acum ca sunt sarcastica.
Incearca sa te abtii de la astfel de aprecieri. Nu cred ca am jignit pe cineva cu mesajul respectiv.
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
irinouka spune:
salutare tuturor!
fac tot posibilul sa iau lucrurile pe rand. :-)
andruzz, bine-ai venit printre noi, baga repede mesaje si vei scapa de moderare.
tina, felicitari pt baietel, andrei sigur s-ar fi impacat si cu o fetita dar daca asa e bucuria completa, sa fie-ntr-un ceas bun!
gratiela, bafta la eco!
neda, bine ca te-ai linistit cu TT-ul ala...
ginette, n-ai de ce sa fii suparici , gatta a "publicat" pe forum si ziua in care ar fi rost de intalneala, si zona. n-a fost nimic pregatit pe mesaje private sau mai stiu eu cum. sper sa ne putem sincroniza programele cat mai multe dintre noi si cat mai curand pt o noua runda, pt ca e intr-adevar placut si amuzant sa poti sta fata-n fata cu fete despre care stii o gramada de lucruri dar totusi atat de putine.
revin un pic mai incolo, ma apuc sa citesc din urma. puuuup!!!
irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
raca, bravo pt baietel, stiam ca am omis ceva important. :-)
irina 23+
ginnette spune:
Irinuka,
Chiar nu m-am suparat, asta i-am spus si ei.
A fost o dezamagire (probabil ca mi-am dorit poate PREA mult sa va intalnesc).
Stiu ca s-a publicat pe forum, dar atata timp cat n-aveam un nr de tel, m-am gandit ca e mai greu sa stabilesc ceva; de aceea am cerut parola, in speranta ca as fi gasit in contul comun, un nr de tel.
Cum am spus, mesajul respectiv n-a fost un repros.
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
irinouka spune:
ginette, cred ca e normal ca printre atatea mesaje (ca sunt zile in care iti fug ochii in toate partile de la cat de mult scriem) sa se rateze cate ceva. am patit-o si eu de atatea ori. :-)))
important e ca nimeni nu e suparat. by-gone, cum spunea un personaj din ally mcbeal (da' nu mai stiu care...)
pup!
irina 23+
zeririlouiza spune:
Salutare zuzelor, eu mai rar pe aici ca deabea apuc sa citesc ca voi avansati si am multa multa treaba nu mai pot simt ca inebunesc
Nu va mai suparati ca asa e limba romana cu multe intelesuri asa ca lasati-o asa ca noi ne iubim toate asta se stie si daca nu fac apel la shla ia vedeti voi.
Eu nu prea sunt bine am cam racit si ma doare capul si mi se infunda nasul si tot asa, hai ca nu mai pot sta va pupic pe toate
Louiza 22s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere