Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, imi pare rau ca ai avut asa probleme cu fata. Nu stiam ca ai nascut la Municipal prima data. Nu ma ajuta sa acuz, insa sincer nu vad ce alti vinovati pot fi pentru situatie. Sigur, nici gasirea vinovatului nu ajuta in situatia data, dar un cap tot i-as sparge neonatologului. Ii spuneam azi unei prietene ca mi-ar placea sa ii rup clavicula nemernicului si sa ii trag dupa aceea de mana zdravan sa vad cum se simte. Sunt cam nebuna.

Tomasa, chiar ma intrebam ce e cu tine. Ma bucur ca ai scapat de raceala. Aveti grija.

Teodora, eu zic ca ma eviti, ca zau la cate telefoane am dat si tot nu dau de tine. Bineeeeeeeee.

Roxana, nu inseamna nimic. Mie nu mi s-a lasat nici in ziua nasterii.

Afibebe, e pacat sa intepi BB de atatea ori cand poti sa iei Infanrix Hexa care presupune o singura intepatura. Pare ca tie ti-a dat 3 chestii separate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Betty, eu ziceam...A avut niste zile de astea care m-au obosit teribil. Cred ca a avut pusee de crestere, pt ca acum s-a mai domolit. Azi a stat singurel pe paturica, treaz si gangurea. Si tot gangurind, a adormit si m-am bagat si eu langa el si uite asa ne-am odihnit amandoi. Ai rabdare, nu va dura mult chestia asta.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Azi nu se incumeta nimeni la nascut?

Nana, 40+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana, 40+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

TUUUUUUUUUUUUUU

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana, 40+ Andrei

Nunta noastra de vis!

TUUUUUUUUUUUUUU

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Eu ma bag dar nu vrea Andrei.

Nana, 40+ Andrei

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai dar n-am vazut asa copil ambitios...o sa o patiti rau de tot cu ambitiosul asta

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

RGE cu burtica sau ne-lasata bebe vine tot cand vrea el. Eu una nu o simt mai jos, poate un pic la respirat, dar "cunoscatorii" mi-au zis ca s-a lasat de vreo doau saptamani. Sa ma panichez? Nooo! Uite il astept pe bebe in continuare. Numa sa vina si vede el smotoceala!!!

isabeluta38+
bebita
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Eu pun niste
Cineva interesat? Oferta e speciala!!! Inca doua zile si se termina zodia Fecioarei!!!
Nana? Poate bebelu tau ...

isabeluta38+
bebita
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Sunt singuraaaaa aici?
Va pregatiti de meci?

isabeluta38+
bebita
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabinelu, sar'mana pentru intentie. Ramane sa vedem cum ne intalnim. Ma bucur ca ati depasit greutatea de la nastere si ca bb Gheo creste frumos. Am citit despre micul vostru accident cu degetelul. Tare rau imi pare... Sigur n-a fost asa rau, numai ca te-ai speriat tu. Io, cat am stat in spital, ma straduiam sa-i dau Degeticai sa manance si de cele mai multe ori reuseam s-o inec si s-o fac sa vomite. Nu-ti spun ce vinovata ma simteam... Nu stiam cum e mai bine sa procedez: s-o indop sau sa las copilul sa manance cat vrea el. Pe de alta parte, daca o lasam in pace mi-era teama ca nu va manca suficient si ca va trece iar la perfuzii, biata de ea.

Roxana, neonatologii care l-au examinat pe bb andrei la nastere sunt total lipsiti de profesionalism. Ar trebui trasi la raspundere toti cei care aufost atunci pe tura. Bietul copil! Si tu care credeai ca plange fiindca are colici. Nici nu-mi imaginez ce dureri a putut sa suporte saracutul.

Annisia, bine ca ti-ai dat seama la timp ca Yannis nu creste cum trebuie si ai luat masuri.

Noi crestem incet. Nu stim sigur cat ca io nu am vrut sa cumparam cantar. Mi-era teama ca voi face la nesfarsit proba suptului. Acu imi cam pare rau... Mergem in week-end in prima vizita cu Degetica cu scopul declarat de a folosi cantarul lui bb Ilie, copilul unor prieteni, nascut la o zi dupa noi, adica 28 aug.
In rest toate bune, pana la 6 sweara inclusiv avem program de masa la 3 ore, ne trezim singurele, papam bine, totul ca la carte. Dupa asta incepe partea free-style, cum zicea Piciulika: nu prea dormim intre 6 si 10 seara, mancam atunci si inca o data in jur de 3 dimineta, cand avem si caonversatie cam o ora.
Azi a fost prima zi de papa numai la tzitzi, fara nici o completare.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Mergi la inceput