Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Andries saru'mana!!! Stresul a fost mai mare decat tratametul in sine.

Roxana cu mare placere iti dau orice informatii vrei. Stiu ca Andreea a facut fiv, ca doar de am fost impreuna la topicul Fiv si am facut Embriotransferul la o zi diferenta...mai sunt fete care au facut Fiv si la noi la odisee la septembrie. Gasesti nr meu de tel pe mailul comun sau da-mi un pm.

Roxali la med new life, clinica privata; au un medin din israel care vine odata pe luna cu tot cu embriolog. uite aici link-ul clinicii http://www.med-new-life.ro/ . Eu am fost super multumita...daca ai nevoie de detalii da-mi un pm si iti explic

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..FETELOR mie mi s-a lasat burtica..ce inseamna asta??..va rog ajutati-ma!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

RGE, nu te panica. Teoria spune ca vei naste cam in doua saptamani de cand ti se lasa burtica. Dar nu-i o regula, stai linistita, nu suntem toate la fel si nu functionam ca la carte.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

RGE stai linistita!!!! Sunt femei care li se lasa burtica si in momentul travaliului sau cum a spus Tomasa sunt si situatii cand burta se lasa cu 2 saptamani inainte.
pup si ai grija de tine

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Sim parca tu ai spus ca ai avut zile in care bb a stat atarnat de tzatza ta. Ce inseamna asta? La mine azi s-a sculat la ora 8 si i-am dat sa suga pana pe la 9:30, apoi a dormit cam 1h jumate si de la 11 a stat treaz pana la ora 18, perioada in care l-am pus la san de f f multe ori....nici macar nu avrea rabdare sa ii scot gazutzul. I-am dat completare 70 ml, dar tot nu avrut sa doarma, iar apoi l-am pus la san si cred ca a adormit de oboseala. Nu stiu ce s mai zic ....ca asa nu este viata. Nu pot sa stau toata ziua sa il alaptez.

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Ia sa-mi iau si io o bautura energizanta...Sigur nu interactioneaza cu substantele din epidurala?Cred ca or sa lesine moasele cind o sa le zic:,,va rog,liniste,vreau sa-mi beau energizantul sa pot sa-l ,,scuip'' usor pe fi-miu''!Da-mi iau...Isostar sau Getorade ziceti...Hmmm

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Parca il vad pe Tutu cu ochii mari cand scoti energizantul . Auzi, da' ai voie dc faci epidurala?

[b][purple]Sim si

Daca nu-s ingusti la minte, nu au de ce sa nu te lase: e in fond apa cu sare, zahar, Mg, Ca si ceva aroma. Alea ca red-bull pot sa-ti creasca tensiunea etc. Dar astea doar iti readuc in organism apa si mineralele pierdute cu transpiratzia...
Bautura izotonica ne faceam si noi in cantonament/concursuri (deh, nu s-ezista Gatorade si Isostar pe la noi): un ceai cu mai multa lamaie, un pic sare, ceva zahar, (evtl un ca+mg efervescent - cand le aveam)... gata showul! Potrivit la gust, rece e si mai ok.

Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by carpatina

parca azi zicea sot de flori ca se naste bb Eduard.. nu?

Da, da. Asa am crezut noi. Da stiti cum e cu socoteala de acasa....
Aseara a mea soata a avut contractii, la 10-12 minute care au incetat... Of si noi care abia asteptam momentul. Se ruga saracuta Flori sa o doara tare, dar numai sa vina momentul. De unde .... FARSA.
Asa ca de dimineata ne-am urcat in masina (aici au si apucat-o contractiile) si am ajuns la spital, asa cum stabilisem cu doctora cu o saptamana inainte. Acolo a internat-o, i-a luat tot ce trebuie pt analize, a facut eco, a verificat inima lui BB, dar nimeni nu a bagat in seama contractiile la 10 minute(sunt nu foarte dureroase si cu usoare dureri de spate). Canci monitorizare. Pana si acum cand va scriu ele persista. V-om vedea ce se va schimba peste noapte.

VA MULTUMIM PENTRU MAJORETE

Flori 39+4 cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

IN ASTEPTAREA LUI BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..va multumesc din suflet fetelor..problema este ca dr meu este in concediu si de abia pe 8 octombrie ma poate vedea...ma rog la Doamne Doamne sa rezist pana pe 8 ..atunci as avea 37 de sapt..

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare si de la noi,

am intrat repede sa va spunem ca noi suntem bine am venit de la pediatra si bebe e bine.a crescut cica 2 cm -mie mi se pare mai mult- si a crscut 1200g in greutate.

cu nasucul ne-a spus sa-i punem ser fiziologic si sa-i dam cu pompita.

sa vedem ce va fi.

mi-a dat sa-i cumpar PENTAXIM si ENGERIX + HVB - Pentru vaccinul de 2 luni.

atio auzit de vaccinul asta?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

RGE mie mi se spune ca a coborat burtica de vreo luna si uite ca nu am nascut inca. Acum ce sa mai zic, ca ma cearta vecinii ca sunt prea plimbareata si daca nasc pe strada ca e burtica jos. Asa ca stai linistita, nu exagera cu efortul si o sa stea bebe acolo, ca unde e mai bine decat la mami in burta.

Carmen 37+ Andrei
AMR 14 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput