Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo mersi pt explicatii la curatarea ochiului. Uite ieri am fost la alta doctora care mi s-a parut extraordinara cum a tratat-o pe fie-mea dar am uitat sa o intreb. Lasa ca merg luni la altul (aici mergi la clinica si la inceput mergi la ce dr te nimeresti apoi iti faci programare la care iti place) si il intreb si pe ala ca am senzatia da dr cealalata e batuta in cap. Pana atunci curat cum spuneti voi si cum stiu si eu de la Cosmin.

Va multumesc pt urarile de sanatate, pisicuta mea e mai bine numai ca tratez ambii ochi caci a aparut putin si la celalalt. Eu nu inteleg de ce face fie-mea conjunctivita caci are lacrimi, plange cu lacrimi din sapt 2. Iar voi ziceti aici ca e vorba de canale infundate.

Iubita mea ieri statea pe pat, eu imi faceam de treaba prin sertarele ei si am auzit-o gangurind Si plus ca acum zambeste frecvent, sunt indragostita rau.

Alexi e mai usor sa zbori cu bebei mici ca dorm, cu copii mai mari inebunesti.

Jadi si fie-mea e treaza non stop daca nu ies afara. Asa ca ieri si azi mi-a mancat creierii. |Vrea sa o distrez fata nu sta asa oricum.

Fetelor ma speriati cu luxatia de sold. Am vazut ca au controlat-o pe fie-mea dar o sa mai cer informatii luni din nou. Cristina imi spui si mie cum se numeste in engleza?

Oana si fie-mea tot pumn tine manutele.

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

de la noi (io si bebelina)!
ca de obicei, am ramas in urma cu cititu'!
imi pare rau pentru strumfii bolnaviori! insanatosire grabnica! sa treaca!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

in general, facem bine!
ieri am facut vaccinul de doua luni si bebelina e super bine, adicalea n-a facut nici o reactie, da' am aplicat si un supozitor juma' la poponet!
a beneficiat si de o evaluate, conform careia are 5430 grame si 59 cm lungime!
mucii tre sa-i scoatem macar la doua zile pentru ca se aduna ceva cojite si se enerveaza ca respira greu! asa ca dam o mana de ajutor naturii cu batista bebelusului cam la doua zile (in functie de necesitati)!
io am o mare problema ca nu o pot scoate la plimbare zilnic! stau la etajul patru din patru si mi-e greu sa ma trambalesc cu bebe, carucior si alte bagaje!
prin zona nu sunt banci, parcuri, parculete pentru copii! cele mai apropiate sunt la o statie! si daca i se face foame ce fac? imi iau si un scaun cu mine si facem picnic unde se nimereste? iar daca vine ploaia unde ne refugiem? ca oamenii au pe aici interfoane la scari!
mi-am spus si io un mare of! bineinteles ca-l puteti ignora!
va invidiez ca puteti intra aproape zilnic pe forum! mie nu prea imi iese imparteala intre bebelina si casa. asa ca pentru mine ramane putin timp, eventual pentru un dus la lighean, ca prin targ e problema cu apa calda. datorii mari! si pt ca pe scara stam bine la capitolul datorii, din cauza a vreo doua familii suferim toti cei care n-avem centrala, boiler, instant, etc.
copilul ma invita la o discutie, ea pe limba ei, io pe a mea. da' ce frumos ne conversam noi! asa ca imi pastrez alte of-uri pentru alta data!
la toate fetele si strumfisoriii lor! crestere usoara!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
V_am tot citit dar nu am avut timp sa scriu nimic ca am inceput si scola odata cu piticii vostri si dupa ce ca nu prea aveam timp acum....
Si eu folosesc o chestie pentru mucisori dar e un fel de pompita fara para, are un orificiu unde trebuie sa tragi tu aerul cu gura. Aici la farmacie mi_a spus ca e cel mai bine , pentru asa nu risti sa iriti mucoasa spre deosebire de pompitele electrice sau cu para care sunt mai agresive!
Luna, Anto eu sunt super de acord cu intalnirea la Paris! Dar nu in decembrie pentru ca vreau sa plec in Romanica de sarbatori, plus ca in decembrie trebuie sa fie o nebunie la Paris...
Cred ca in ianuarie am putea, si cum e si in extrasezon ...
Luna si aici mi_au recomandat sa curat ochisorul din exterior spre interioe, mi_au spus ca altfel risti sa ii infunzi canalul lacrimal..
Jadi nu stiu ce sa iti spun de masaj dar eu azi ma duc sa ma inscriu la un curs de yoga! O sa fiu asa de zeeen ca o sa imi para ca imi canta bebelusa nu ca plange..
Apropo de activitati fizice aici nu ne recomanda nici o activitate fizica inaite de activitatile de refacere a perineului: exercitii stop pipi + altele pe care o sa le invat de la niste cursuri cu moasele! Altfel n_au spus ca riscam pe la menopauza sa avem pierderi urinare si coborari de organe! Se pare ca e destul de important sa ne apucam de asta inaite de abdomene si alte alea.. Eu m_am apucat deja de bicicleta, n_o fii chiar foc!
Ghinetz di Emily sta mai mult cu pumnii stransi! E o luptatoare zice ta_su!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
O sa fiu asa de zeeen ca o sa imi para ca imi canta bebelusa nu ca plange..

Mada, ai fost super la faza asta.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Cred ca imi aduc si eu bicileta de la mama. Ca vorba ta, Mada, n-o fi chiar foc! Si-apoi, nu vreau sa pedalez zeci de km, ci asa, pentru dezamortire. La un masaj visez si eu, da pe mana sotului nu ma mai dau, ca nu-mi place. Mai rau ma doare decat ma relaxeaza. Cine stie, se descarca si el pe cicaleala mea, si prinde atunci momentul. Oricum nici el nu prea e dornic sa-mi faca, pentru ca eu tot comentez. Si, zice el, daca nici la masaj nu tac..... Nu, ca eu nu sunt de acord! Dar asa sunt barbatii, mai sensibili.

Am mai adaugat niste poze. www.flickr.com/photos/12244302@N04/1412077248/in/set-72157601758664510/" target="_blank">aici

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Astept sa se trezeasca gaza si ies la plimbare. Ca azi e frumos si cine stie cand mai prindem asa zile cu soare.

Simona, nu ai vreo varianta de tinut carutul? Eventual vreo debara la parter? Sau un portbagaj la masina? Ups!!!! Acum mi-am amintit ca si eu am carutul in portbagaj la masina, si masina la sot. asa ca...io cum mai ies la plimbare? Ca in brate imi rupe mainile.

Semnalez din nou absenta indelungata a Laviniei si a alinei.a. Yuhuuu! Nu ne uitati, da? A! Si nici pe Ile n-am ami vazut-o de mult!

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Vin si eu ceva mai tirziu ... am dormit , au fost tare cuminti copiii mei in dimineata asta .... au mincat si au adormit.
Noi mucusori la vedere nu avem ... de aceea nu pot sa scot nimic cu pompita (o bag f putin in nasuc) si nici cu vreun betisor (mi-e teama sa nu-i ranesc) si dimineata ei de abia respira .
Si Stefan la nastere a fost suspect de dispalzie de sold si o luna a purtat doi pammersi ... cam greu pentru el saracutul ca a fost tare cald in perioada aia.La o luna a doua pediatra la care am apelat ne-a trimis la radiografie.... dupa am aflat ca de fapt tb sa facem o ecografie sa nu-l radiem pe bietul copil... asa am renuntat la a doua pediatra.Din fericire nu s-a confirmat dispalzia.
Intrebare: cind sughite puiul vostru ce faceti? Ca eu le dau ceiut dar uneori strimba din nas si le dau ... doua picaturi de lamiie ... tiii ce se mai trimba si fac niste fete de-ti vine sa plingi pinga ei.
De citeva zile Petru se foieste intr-atita incit pampersul se lasa pina la jumatatea funduletului si normal ca-l jeneaza .. nu mai stiu ce sa fac ... i-am cumparat niste pampersi numarul 3 am zis ca poate numarul 2 il string la picioruse si de aia se foieste ... da' de unde si pe ala l-am gasit azi noapte lasat plus un pipi pe toata pijamaua si scutecul.Se intimpla si pe la voi acest fenomen?
Si tot Petru azi de dimineata mi-a tras un jet de lapte de mai mare dragul ... mincase (si eram tare mindra ca reusise 100ml) si mi-a dat afara cred ca jumatate. Nu stiu de ce....

Acum se pare ca se joaca cu mine amindoi ... cind se plinge Petru si ma duc la el sa-l calmez .... cind miorlaie Stefan.Acum sunt in camere separate. Daca as avea un contor ....cine stie citi km ar indica ....

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by alexi22

imi poate spune si mie cineva un tratament pt hemoroizi?

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

pt ca am nascut un bebe mare de 4 kile, mi-a iesit un snop de hemoroizi la nastere, de nici pe scaun n-am putut sta de durere. iti pot da un sfat "babesc" insa care pe mine m-a facut ca intr-o luna sa nu mai am nici urma de "conopida" care rasarise la fundeatza: alifie facuta cu untura curata de porc+frunze de zmeura+flori de coditza soricelului.procedura e simpla: se incinge untura si se da drumu la florile de coditza si la frunzele de zmeura. ideal ar fi sa fie proaspete insa poti incerca si cu uscate de la tarani din piata sau plafar.daca nu poti face rost de plantele astea poti incerca cu miere zaharisita, in fiecare seara si dimnieata dupa toaleta de rigoare te dai cu miere pe hemo si incerci sa bagi si inauntru. poti incerca si cu bai la sezut cu ceai de pelin. sanatate!

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La noi e un frig si bate un vant, brrrr. Abia am culcat copilul, l-am imbracat ca pentru afara si l-am cazat la frasu' in camera si doarme cu geamul intredeschis. Am si femeia la curatenie si am rugat-o sa termine dormitorul meu ca acum apare Vlad de la gradi si imi trezeste copilul mic! Sa vedem cum il transbordez!

Au aparut episoade noi din anatomia lui grey si prison break. vad ca a aparut si noul episod din private practice unde a migrat sotia lui mc dreamy!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput