Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Georgia endometrioza nu poate fi diagnosticata prin eco, doar prin laparo.Unele persoane au simptome care indica o probabila endo sau poate fi fara simptome, cum a fost si in cazul meu.Dak te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma intrebi.
Alexela, Iyoana, Camy ce faceti fetelor? Toata ziua munciti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Ralu_tfelicitari din tot sufletul!Sa fii o gravidutza radioasa,fara greturi si sa te bucuri cu toata fiintza de minunea mica de la tine din burtika!
Ioana,ce faci draga mea?Sa stii ca telepatia functioneaza:chiar aseara te-am cautat pe forum sa vad ultima ta postare in ce data a fost...Cam lunga pauza pe care ti-ai luat-o...Sper sa fie de bun augur toamna asta si sa auzim de bobocei si la tine si la Feli,si la Zeno ,Kora si la toate tutunicile greu incercate de pe-aici!!!
Poate pina nasc o mai punem de-o intilnire,ca dupa aia,nu stiu cind ma mai incumet pina la tine cu bb mic in brate,plus ca vine si iarna!
Nici acum nu-mi vine sa cred ce repede au trecut cele 8 luni,acum am intrat in luna a 9-a,adika in a 37-a sapt. de sarcina,am luat vreo 17 kile,sunt destul de multumita din punctul asta de vedere,mi-era teama sa nu ajung pe la 30kg,tinand cont de faptul ca n-am avut greturi care sa ma determine sa slabesc.Bb e un sturlumbatic,se insurubeaza non-stop,acum 1 sapt.avea 2.8 kg,vineri pe 28 mergem iar la control,pina pe 8 ar trebui sa nasc.Sa vedem ce va sa fie...
Am avut ceva emotii ca a fost in pozitie transversala mult timp,dar acum s-a intors si e gata de start,cu un ochi in gaurica.
Imi doresc din suflet sa nasc natural,sa vedem ce planuri are si bb cu mine!
Alexia,Feli,Kitty!!!!Daria e o dulce si Emi la fel(Marina cred ca e tare mandra de comoara ei!
Kora,Doamne ajuta in octombrie,sa iasa asa un leutz incapatanat!

Am vazut la odisee ca 2 tutunici sunt :Cadina si Ingeras26a-ambele mamici de mai-iunie 2008!!!!

Mii de pupici de la mine si Mihnutzul meu iubit!!!!!

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Graviduta ,graviduta dar alergi de nu te pot prinde...cind la odisee,cind la nasterea unei stele ,cind la asteptind un ing....Am scris un ms. la nasterea unei stele,dar se pare ca am aflat cum mai sta bb-ul!Ar fi minunat sa poti naste natural!!!!!Sunt cu ochii pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ysa , hai ca raspund la apel! Da, muncesc cam toata ziua si nu prea am timp acum..dar recuperez eu!
Tu ce faci? te duci la monitorizare in octombrie, sau parca am inteles ca e dr.T plecat exact in perioada ta?

Kora fata optimista! Doamne-ajuta sa fie bine de data asta, o meriti atat de mult! Mai e un picut!

RalMar, cu siguranta ca trebuie programare la IDS pentru spermograma (care costa 90 RON, nu stiu daca s-au schimbat preturile). Eu te sfatuiesc sa suni inainte pentru a intreba si daca este dna dr. Matei acolo, ca sa va interpreteze spermograma si sa va dea eventuale sfaturi. O sa vezi, este un medic de nota 10+, o sa merite efortul si asteptarea. Succes!

Ralu t, FELICITARI, o sarcina usoara si un bebe sanatos sa iti dea Dumnezeu!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Ancaoradea, noi am stat la undeva cu 85 ron, initial am crezut ca e hotel de 2* dar la plecare am vazut pe cartea de vizita ca era de fapt hostel, asa ca...insa noi am fost multumiti de tot ce era acolo la acel moment in care nu stiam unde sa apucam, insa am stat doar o zi pentru ca facusem echo. si a doua zi urma sa fac triplu test de dimineata si chiar nu avea rost sa ne intoarcem acasa sa dormim cateva ore si sa ne intoarcem iar, dar altadata nu stiu daca m-as mai duce. Pretul a fost pe masura serviciilor oferite. Daca vrei iti pot da mai multe detalii. Eu sunt interesata sa gasesc o gazda pentru 2 saptamani la sfarsitul lui ianuarie.
Kora, sa nu uiti: ti-am spus ca ma vei urma. ca de data asta sa fie asa cum va doriti. Trebuie sa razpunzi si fetelor cu burtici in problemele care apar asa cum o faci intotdeauna cu aspirantele optimiste.
RalMar, trebuie sa ai incredere in dr. si va bine. Noua ne-a fost greu sa-i urmam recomandarile in privinta dupa vreo 8 ore de mers cu masina pana la Buc. si cu asteptatul la cabinet sau prin spital, dar se pare ca socotelile lui au dat rezultatul asteptat. Asta dupa ce noi vreo 2 ani ne-am tot straduit. Calcule facute de doi ingineri.

Nuchi20+ mamica de ianuarie-februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Aaandreea78, felicitari pentru cele 9+. Cum te simti? Hai sa incurajam fetele de pe aici poate li se face pofta si ne urmeza mai repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ysa26.. uite cum e poevestea ff pe scurt
acum vreo 5-6 ani , am fost suspecta de endometrioza ; de la dr gherasie , am fost trimisa la drita gherasie (sotia dnsului) , sa-mi faca o ecografie transvaginala (ei 2 m-au suspectata de endo)
dupa inca 1 an , pentru ca nu-mi venea sa cred ca am asa ceva , m-am dus la dr badiu, care dupa simptomatologie mi-a zis ca e posibil (dureri ff mari la menstra , dureri la scaun, etc)
ma duc pe 18.09.2007 la dr t , si nu-mi zice nimic absolut , dupa ce eu ii povestisem toate de mai sus... stiu ca se diagnosticheaza doar laparoscopic , mi s-a propus de acum 5 ani sa fac operatia
intrebarea este :dupa cate consultatii , sau mai corect care este momentul in care o pacienta este propusa pentru laparoscopie ... o supravegheaza o perioada ..sau ???
eu ma gandesc serios daca nu cumva cei dinaintea lui tutunaru nu s-au pripit cu presupusul diagnostic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

multumesc mult de urari fetelor!
nu-mi vine sa cred ca sunt eu in postura de a le primi
pt fetele noi care nu ma stiu, sunt pacienta lui tutu de 2 ani, am facut laparo in martie2007 cu diagnostic: endo pelvina, uter, fund de sac douglas+ chistOD. dupa care am primit spermograma sotului: astenoteratozoospermie severa. asa ca se parea cu nu avem sanse sa concepem natural, am zis sa fac dipherelinul si sa incercam sa rezolvam problema sotului. numai ca aici am avut ceva mai mult noroc, prima spermograma a fost gresit facuta, sau s-au incurcat rezultatele, el avand normospermie. de fericire am uitat repede de toate clipele negre si amare in care plangeam abia operata de endo, ca sotul sta asa de rau , dr. matei ne spunea ca nici FIV nu avem cu ce face. asa ca am facut dipherelinul pana la capat(daca nu era incurcatura cu sotul marturisesc ca nu-l faceam), mi-a revenit CM pe 19 august si se pare ca asta a fost ultimul
zeno trece-ma si pe mine pe listuta cu datele noi
va multumesc inca o data si sa ne ajute pe toate DD sa ne vedem familia marindu-se

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

doamne ralu...e o binecuvantare .. cata rabdare si incredere ai avut ... eu una asa imi fac curaj , ca pana la urma voi ramane , desi io am 33 ani ...
cred ca aceeasi stare as avea si io , daca mi s-ar intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iyoana se pare k nu am noroc nici luna asta sa fac monitorizare, k e Tutu plecat exact in perioada ovulatiei.Vorba Alexelei, fac o pauza de dr.
Georgia te va chema vreo 2-3 luni la monitorizari si dak ovulezi fara probleme si nu ramai atunci te va programa pt laparo.Am citit despre alte fete care aveau simptome de endo, dar s-a dovedit la laparo k nu aveau. Sper din suflet sa te ocoleasca aceasta boala, dar care totusi nu e chiar de neinvins.Sunt fete care au dovedit asta: Amely, Alexia, Monica si proaspata Ralu_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Stati ca m-ati bagat in ceatza rau:cum,pleaca si-acum la sf lui septembrie,sau,ma rog,zilele astea?Sau e vorba de plecarea de pe 8-14 octombrie?
M-a cam luat cu fibrilatii!

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput