Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ancaoradea.. aici sunt mai ieftine dar acolo gasesti si mai scumpe daca te intereseaza
sper sa te ajute
http://hoteluri.bucharest-guide.ro/hoteluri-bucuresti/hoteluri-bucuresti-2-stele.htm

Mergi la inceput

kora , sa dea Dumnezeu sa fie reusit ; roaga-te si tine un pic de post , e bun si pentru suflet si pentru trup .. sa vezi tu ca de data asta iese treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by georgia_c

ancaoradea.. aici sunt mai ieftine dar acolo gasesti si mai scumpe daca te intereseaza
sper sa te ajute
http://hoteluri.bucharest-guide.ro/hoteluri-bucuresti/hoteluri-bucuresti-2-stele.htm

ar mai fi ibis langa gara de nord, e lant international dar nu e scump ca sofitelul si arata bine si se ajunge relativ usor la spital. celelalte mai bine intrebi pe cineva care a mai fost pentru ca de ex. Marna de langa piata Buzesti e cam sinistru. E o tiganie pe langa dupa ce se lasa seara ceva de speriat. Ziua se observa mai putin cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Kora nu pot decat sa ti tin pumnii si sa spun Doamne ajuta!
Facem galerie daca trebuie zi si noapte.
Sa fie cu II liniute de data asta.
Aaaaaaaaa si multumesc pentru tot.(raspunsuri de cate ori am avut nevoie).

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

georgia,aaandreea multumesc fetelor ,de rugat ma rog...numai DD ne poate ajuta pe fiecare...!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

ancaoradea,asa este cum zice psj , nu sunt nemaipomenite , insa depinde ce buget ai alocat pentru cazare .. destul de aproape (daca mergi cu masina ) , este si hotel CARO , care dupa parerea mea este super ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Abia am ajuns de la monitorizare si deja am un out de 14 mm pe OS, iar pe OD a spus ca e destul de mic.Ne-a spus sa sambata dimineata si duminica, ca poate avem noroc si natural.M-am cam saturat de faza asta cu naturalul la 5 mil si 38%mobilitate! Oricum, a spus ca ovarele mele arata foarte prost, dar nu mi-a spus si de ce. Chisturi a spus ca nu vede pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ralu_tfelicitari din tot sufletul!Sa fii o gravidutza radioasa,fara greturi si sa te bucuri cu toata fiintza de minunea mica de la tine din burtika!
Ioana,ce faci draga mea?Sa stii ca telepatia functioneaza:chiar aseara te-am cautat pe forum sa vad ultima ta postare in ce data a fost...Cam lunga pauza pe care ti-ai luat-o...Sper sa fie de bun augur toamna asta si sa auzim de bobocei si la tine si la Feli,si la Zeno ,Kora si la toate tutunicile greu incercate de pe-aici!!!
Poate pina nasc o mai punem de-o intilnire,ca dupa aia,nu stiu cind ma mai incumet pina la tine cu bb mic in brate,plus ca vine si iarna!
Nici acum nu-mi vine sa cred ce repede au trecut cele 8 luni,acum am intrat in luna a 9-a,adika in a 37-a sapt. de sarcina,am luat vreo 17 kile,sunt destul de multumita din punctul asta de vedere,mi-era teama sa nu ajung pe la 30kg,tinand cont de faptul ca n-am avut greturi care sa ma determine sa slabesc.Bb e un sturlumbatic,se insurubeaza non-stop,acum 1 sapt.avea 2.8 kg,vineri pe 28 mergem iar la control,pina pe 8 ar trebui sa nasc.Sa vedem ce va sa fie...
Am avut ceva emotii ca a fost in pozitie transversala mult timp,dar acum s-a intors si e gata de start,cu un ochi in gaurica.
Imi doresc din suflet sa nasc natural,sa vedem ce planuri are si bb cu mine!
Alexia,Feli,Kitty!!!!Daria e o dulce si Emi la fel(Marina cred ca e tare mandra de comoara ei!
Kora,Doamne ajuta in octombrie,sa iasa asa un leutz incapatanat!

Am vazut la odisee ca 2 tutunici sunt :Cadina si Ingeras26a-ambele mamici de mai-iunie 2008!!!!

Mii de pupici de la mine si Mihnutzul meu iubit!!!!!

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

poate ma ajtati si pe mine , ca ma tot framant ... mai ales pentru cele care au endometrioza si merg la dr t ... cand v-a facut ecografia transvaginala , v-a zis ca ar putea fi endo , si v-a propus laparoscopie ????
eu acum mult timp am fost suspecta de endom. , iar acum la control , dr t nu mi-a zis absolut nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira79 spune:

multumesc pentru informatii, Ancaoradea . Am fost azi la medicover si mi-am facut anticorpii anticlamidia, imi da rezultatul pe 03.10. Nu si-a facut si sotul, m-am gandit ca daca am eu, sigur are si el. O sa incepem azi tratamentul cu antibiotic, am reteta .
Cat despre protectie...noi duminica plecam la munte, suntem in perioada buna...si ar fi pacat sa pierdem ocazia.
te pup

Mergi la inceput